Aloita uusi keskustelu

Jätevesi asetus astuu voimaan

Aloittaja: Raid Talous 9.4.2019 11:17

Mitähän maaseudun ihmiset on mieltä tästä keskustan ajamasta asetuksesta joka oli susi jo syntyessään,vai oliko lain tarkoituskin synnyttää vain uutta pisnestä lain suojissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 74 viestiä

susi jo syntyessään ja jatkossakin..rahalla saa luvan ja pöntöt mutta siihempä se sitten jääkin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö todella tiennyt, että jätevesiasetus on valmisteltu Jouni Backmanin sosdem. ollessa ympäristöministerinä v. 2003 ja sen on allekirjoittanut Jan Erik Enestam rkp ollessaan ympäristöministeri. Silloin se tuli siis voimaan. Myöhemmin sitä on muutettu lievemmäksi pariinkin otteeseen. Maaseudun ihmisenä ole tyytyväinen, jos ympäristömme pysyy puhtaana. Oma jätevesihuoltoni on kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laki ei ole turha,kun Ulkohuusillakin voi pilata Kaivovedensä.
Mökkikaivo+Saunapallo kannattaa asennuttaa,jos ei halua,että Mökkiranta limottuu uimakelvottomaksi.
Ylempänä on Bio-Wc ja Harmaavesien imeytys!
KAIKKI TÄMÄ VAATII POHJAVESITUTKIMUKSEN,
kokonaisratkaisuus perusttuu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän ehdittiin jo aiemmin kumota ja ilmoittaa, ettei tarvikaan muualle kuin kesämökeille. Yli 65-vuotiaita ei koske koko touhu. Näin siinä oli. Milloin alkoi tämä tuputus taas ja kenen toimesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hassua että kuseksiminen ja paskominen on sallitua kaivon ympärille jne ,mutta kaivoon ei saisi paskoa tai kusta ilman tätä ns kulta-astiaa joka sijoitetaan kaivon jatkeeksi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

keskustan suostumuksella ja jopa keskustan suomin tukitoimien turvin maatalous ja metsien ojitus pilaa vesiä minkä ehtii, pitäisi kepulla sanoa valittuja sanoja mutta kun käytännössä jokainen Suomen puolue sanoo että kyllä kotimaista maataloustuotantoa pitää tukea niin mitäpä teet

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tarvitse rakennella jos asuntoon on ns. kantovedet. Vesipumppauksen voi hyvin rakentaa niin, että vaikutaa kantoveden varassa olevan. Vaikka pumppu veden asuntoon pumppaa ja on painevesi säiliö jne . . . . . ym.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, kyllähän se voi hieman ympäristötarkastajaa naurattavan kun esittelet kantovettäsi ja keittiössä ja vessassa on hanat ja altaat...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen seurannut huolestuneena jätevesikeskustelua.Menikö suunnittelu oikein? Ennen 43v syntyneet vapautetaan ekaivoista,samaa jätettä .tuottaa kuin muutkin ihmiset.Lisäksi 100m suoja-alue.Maanviljelyssä 15m ja jätetankit pelloille.Saaristossa vapautettu koska on kallioita.Kallioporat kylläkin keksitty.Ruotsissa laki koskee uudisrakennuksia ja suuria remonttikohteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös ne lietelannat ja vastaavat saa ajaa pellolle , ja suojaetäisyys vesitöön ja ojiin 5metriä tai 10metriä. Mistäs siihen sanotte.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monessa paikassa on 10- 20: n hevosen ryhmiä mitkä tekee tarpeensa paikkaan missä kulloinki sattuu seisoon. Hevosten ulostukset on määrältään ihan toista luokkaa mitä kahden ihmisen ulosteet monenkilometrin etäisyydellä vesistöistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/