Aloita uusi keskustelu

Ylen gallup: Perussuomalaiset 24,3%

Aloittaja: Hattua päästä Politiikka 5.12.2019 07:25

On kyllä huikeaa ja ylivoimaista menoa. Kuin itänaapurin punakone konsanaan jääkiekossa aikoinaan Suomea vastaan: klap klap, maali ja taululle lopputulos 12-0.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 294 viestiä

Täällä on harvassa sellaisia viestiketjuja, missä ei ole vihapuhetta. Onneksi Kaleva on karsinut tästä ketjusta vihapuheet pois. Jatkakaa samaan malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millaisia asioita nykyperussuomalaiset kannattavat? Tiedotusvälineiden tapaisistakaan ei saa selvää. Tiedän vain että he ovat maahanmuutto ja EU vastaisia joista he vain usein puhuvat. Soini aikanaan sanoi selvästi mutta valtaan päästessään käänsi kelkkansa vastakkaiseen suuntaan. Voisiko joku heihin kuuluva kertoa mitä mieltä he ovat mm. verotuksesta, pitäisikö verotusta keventää/lisätä ja keiltä, jos verotusta muutetaan kenelle lisää ja kenelle pienemmäksi, eurosta, terveydenhoidon järjestämisestä, yritystuista, yritysten verotuksesta, yksityistämisestä, sähkön siirrosta, sosiaaliturvasta, tasa-arvosta, minimieläkkeistä, eläkekatosta, minimipalkasta, puolustuksen järjestämisestä, ulkopolitiikasta, poliisien resursseista, koulutuksen leikkauksista/lisäyksistä, lapsien hoidosta ja tuista, vanhusten hoidosta ja mitkä ovat heidän pääarvonsa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hyvä Perussuomalaiset, kannatan ja äänestän, jotka toista sanoo, niitä ketuttaa oikee kunnolla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parasta vakaudelle maan asiain hoitamisissa olisi 3 suurinta puoluetta. Eivät pysty siinä tapauksessa liikaa "pelimiehinä" toimimaan. 2 puoluetta liian vähän. "tämä meille-tuo teille". Oli hyvä,että viime hallituksessa oli myös Soinin porukka Keskustapuolueen ja Kokoomuspuolueen lisäksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistolle kelpaa kannatusluvut vain ja ainoastaan silloin kun he itse keikkuvat listan kärjessä.
Muussa tapauksessa he väheksyvät galluppien tuloksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kannatus ei vielä takaa paikkaa hallituksessa. Halla-ahon persut eivät ole kovin haluttuja hallituskumppaneita varsinkaan jos Halla-ahosta tulisi pääministeri. Ei muiden puolueiden eikä aitojen kantasuomalaisten keskuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muut kantasuomalaiset kuin persut ymmärtävät aika pian sen että ei kannata aliarvioida toisia puolueita etukynteen. Siinä käy niin että kohta on tunkua Hallalle että pääseekö mukaan. Toivottavasti hänellä älykkyyden lisäksi on pitkä muisti. Asiallisesti rakentamalla, ei niinkuin muut puolueet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Gallupit, Väliaikaista kaikki on vaan. Vaalit näyttävät. Silloin isoremmi ja isoraha pannaan päälle, niin gallupit sortuvat. Säätiöiden tilit vinkuu, työnantajien rahat vilahtelevat ja ay-liike panee jälleen miljoonia eurorojaan töihin. Totuuskuva saa värejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaalit on todella näyttönsä näyttäny joka kerta huonompi hallitus johtuuko tarjonnasta tai tyhmyydestä????? ei ota selvää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä me vähitellen kypsymmä ajatelemaan puolueiden toimintaa pitemmälti kuin viimeisten kuukausien aikana ennen vaaleja. Totuus on, että valtamedialla ja ylellä on suuret voimat takanaan ihmisten mielipiteiden mukkaukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka on kiinnostunut jatkuvista gallupeista? Muut kuin tv uutiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa luulee persujen vastaavan heidän toiveisiinsa, mutta sehän on harhaa. Ne toiveet ovat täyttä utopiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Viikot töissä toisella paikkakunnalla ja viikonloput kotona

On tietenkin kokemuksia. Melko avartavia myös ammatillisesti. Se tämä meidänkin valtakunnan väki on melko erilaista, voi... Lue lisää...
Pontus.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille