Aloita uusi keskustelu

Vihreiden kunnianhimo

Aloittaja: jäsenkirjaton Politiikka 13.8.2019 08:40

Tavoitteista tärkein: Suomen pitää olla johtava ilmansuojelumaa kaikilla sektoreilla.
Miksi juuri pienen Suomen, jonka koko on kuin kärpäsen kakka suuren maan kainalossa ja suurien teollisuusmaiden puristuksessa. Miksi juuri Suomi, joka koko olemassaolonsa ajan on taistellut oman kansansa elinolosuhteiden puolesta käyttäen omia luonnonvarojaan, niitä mitä on meillä vähän on. Eikä mikään luonnonvara ole loppunut satojenkaan vuosien aikana, niitä on vara jatkossakin käyttää.
Ei Suomen tarvitse niin kunnianhimoinen olla, että tulee valtavaa työttömyyttä, jos kaikki se mitä vihreät suunnittelevat, tulee myös toteutetuksi.
Pienimuotoisesti Suomi on jo ollut edellä monia muita maita ja on aivan sopivaa, että jatkaa myös siten ilman, että eräitä elinkeinoja koko ajan vaaditaan vähennettäväksi, tai kokonaan poistettavaksi.
Lihansyöntiä ei saa lopettaa, liha on arvokas ravintoaine. Kun minun hb oli laskusuunnassa, kysyttiin tk:ssa, että syötkö sinä lihaa tarpeeksi. Lihassa on rautaa, valkuaista ja proteiineja joita on vaikea muulla korvata. Ei tule kysymykseenkään ulkoa rahdatut vieraat aineet, nehän vasta ilmastollisesti tuhoa tuottavatkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 27 viestiä

Totta toinen puoli. Suomessa pitää saada elää niillä eli ehdoilla mitkä ovat maallemme ominaisia. Täällä pitää syödä lihaa ja kasvattaa edelleen turkiksia. Jotakin on kuitenkin pakko vähentää päästöjen tähden. Yleisesti ottaen maailmassa vain on liikaa väkeä. Ehkäpä on jo pakko ruveta hillitsemään väestönkasvua pakkotoimin. Pitäisikö aliitta kastorointi niille jotka pakenevat kotimaistaan tänne meille?
Pitäisikö myös lentoliikenne pääosin kieltää. Onko syytä rahdata tänne laivalasteittain etelässä kasvatettua ruokaa. Pitäisikö jopa öljyntuotanto kieltää kokonaan maasta poraamalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pariisin ilmastosopimuksen (jota virheet ylistävät) mukaan Kiina ja Intia voivat jatkaa hiilidioksidipäästöjen kasvattamista vuoteen 2030 asti. Silloin niiden pitää pohtia asiaa.

Jos kaikki suomalaiset ja Suomessa olevat eläimet tapettaisiin ja Suomi muutettaisiin erämaaksi, säästynyt kasvihuonekaasujen vähentyminen vastaa Intian yhden viikon kulutuksen lisäystä.

En oikein ymmärrä, miten vihreiden kannattajat voivat olla niin reaalielämästä ulalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka on vihervassarit äänestänyt eduskuntaan, olisi saaneet jäädä nämä valitut hyppään narua, on sen tasoisia olijoita

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihervassarit voisivat mennä Teneriffalle istuttamaan puita. Paloalueille voisi kylvää kaskiruista ja naurista. Ja tulipalojen sammutustakin voisitte opettaa. Ja samalla voisitte opettaa jätemuovin rouhintaa ja sulatusta ja pelletointia. Ja muutenkin kiertotaloutta ja vaikka vielä suomenkielen taitoa että asiat tulisi ymmärrettyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ihmetyttää, miksi maa- ja metsätaloudesta puhuttaessa sivuutetaan kokonaan kasvukauden pituus ja satokausien määrä suhteessa ilmastonmuutokseen ja maankäyttöön. Myös sopimattomaan aikaan vieraileva halla ja kuivuus pysäyttävät kasvun kertaheitolla, jollei niihin varauduta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raudan saannin turvaaminen rautapatojen uusrenesanssimarssilla myrkyllisen teflonin sijaan eli palataan ajassa taaksepäin turvallisempiin materiaaleihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maapallolla riittää fataalisia (esim. Apophis 2029 ja vastaavat) ongelmia ja uhkatekijöitä, joita pieni Suomi ei pysty ratkaisemaan. Pahin on väestöräjähdys ja siirtolaisuus, miksi Greta ei propagoi sen ratkaisemiseksi? Ilmastonmuutosta käytetään vain tekosyynä ajaa tuotanto alas Suomesta, anastaa luonnonvarat ja köyhdyttää ja orjuuttaa suomalaiset EU:ssa ja YK:ssa kuten diktatuuria pystyttävä "Illuminati" tahtoo. Itse asiassa Suomessa ja EU:ssa on menossa röyhkeä väestön- ja systeeminvaihto (kalifaatiksi). Monissa pääkaupunkiseudun lähiöissä maahanmuuttajilla on jo enemmistö nuorissa ikäluokissa. Suomen ongelma on lammasmainen alkuperäiskansa, joka uskoo liikaa johtajiaan, jotka on mädätetty ja korruptoitu Bilderbergissa viimeistään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi ei pysty ilmastoa pelastaan yksin eikä EUn kanssa. Se on varmaa. Ainut mitä voidaan tehdä on estää/verottaa saastuttavista/ympäristöä tuhoavista maista tuotavaa tavaraa niin maan perusteellisesti että se tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuinka hiljaa vihreä liike onkaan asioista, joilla heidän hallituksessa oloaikanaan pitäisi lunastaa neuvotteluissa luvatut sataset tai pienemmätkin summat? No, me olemme hiljaa ja odottelemme, kuinka joku demari tai kepulainen, vassari tai ruåtsalainen muistaa, että ihmisten etuja ei niin vain voi kaventaa. Siihen me sitten iskemme naureskellen, että menittepäs halpaan, entäs ilmastonmuutos, otitteko huomioon, ette näköjään tajunneet ollenkaan?

Pitäisi ministerillisellä suulla sanoa selvästi, mitä itse kunkin pitää tehdä. Mutta me emme puhu mitään, vaan toistelemme sanaa ilmastonmuutos ja uskomme sen riittävän. Jos ryhtyisimme jotakin selkeästi valittua asiaa ajamaan, kannatusmittaus osoittaisi pieneneviä lukuja. Kyllä tämä hallituksessa oleminen on kivaa, sillä me tiedämme kaikki asiat! Narutamme parhaillaan koko Suomen kansaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ääridemarina sanoisin että 'sitä saa mitä tilaa'. Populisteille vastaisku. Ja sen antoi meille suomenkansa vaaleissa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreiden valtaan nousu on kuin suoraan pappien hirmuhallinto keskiajalla. Julistetaan syntiä/saasteita tekevät suomalaiset masennukseen, syyllistetään ilmaston muutoksesta, ahdistetaan kulutuksesta nuoret sairaiksi - noustaan vaaleissa pelastajan rooliin ja valtaan ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät ja SDP ovat ottaneet takapakkia, eikä hallitus juuri aja aikaisempia tavoitteita, koska niiden sopeuttaminen hallituksen budjettiin aiheuttaa ongelmia. Meillä on kokekemuksia Antti Rinteen ja Touko Aallojn incognitiivisistä taidoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi, että ilmastonmuutoksen torjunta on tulevaisuuden menestysala. Uusia "nokioita" nousee, kun panostetaan puhtaaseen kulutukseen ja tuotantoon. Aloittajan tapaiset eivät ymmärrä Suomen "pienuudesta" saastuttamisen alalla yhtään mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jopa sinä kirjoitat itsevarmasti että aloittaja ei ymmärrä mitään. Miten aloituksesta voi päätellä sen, että ei mitään.
Aloittaja ymmärtää ehkä enemmän kuin MR, aloitus ei edes koske ymmärtämisen puutetta tai muuta kuin sitä, että kohtuus ilmastonmuutoksen edellytyksissä on otettava huomioon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kertoisitko suomeksi mitä tarkoittaa "kohtuus ilmastonmuutoksen edellytyksissä on otettava huomioon", kiitos. Aloittaja ei ymmärrä Suomen osuutta ilmastonmuutoksessa. Se on valtava ja Suomi on yksi suurimpia saastuttajia yksilötasolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on pienempiä ilmansaastuttajia koko maailmassa. Suomessa on myös ilmastonmuutosehkäisyä edistävä teknologia edellä muita maita.
Kohtuus ilmastonmuutoksen lietsonnassa on otettava huomioon, se on pahempi kuin tiedot, siis se lietsonta on pahempaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinullahan ei selvästikään ole tietoa, persumutua vain. Suomi on suurimpia saastuttajia maan päällä ja alla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

210 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille