Aloita uusi keskustelu

Vihreä poliitikon lentomatkustelu

Aloittaja: Politiikka 8.11.2019 21:47

Helsingin kaupungille liha- ja maitotuotteiden käytön puolittamista julkisissa ruokailuissa esittänyt vihreiden kansanedustaja Atte Harjanne on joutunut internetissä silmätikuksi lukuisten Instagramissa julkaisemiensa matkakuvien vuoksi. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Julkaisemiensa kuvien perusteella Harjanne on lennellyt ahkerasti ympäri maailmaa viime vuosina. Netissä kiertävässä meemissä ilkutaan kansanedustajalle, joka antaa itsestään kuvan ilmastotaistelijana. Kuvissa Harjanne osallistuu ilmastomarssille ja poseeraa mielenosoituskylttien kanssa #nytonpakko. Seuraavissa kuvissa hän reissaa ympäri maailmaa #eikoskemua.

Pelkästään kolmen vuoden aikana Harjanne on lennellyt Sloveniaan, Kroatiaan, Italiaan, Etelä-Afrikkaan, Minnesotaan, Saksaan (sekä Muncheniin että Berliiniin eri kerroilla) ja kahdesti Islannin Reykjavikiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Kaksinaamaista peliä. Kun kyseessä oma etu , sitä ei lasketa mukaan. Ainahan vihervasurit ovat vaatimassa toisilta sitä mitä itse eivät voi toteuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voi taaskaan muuta todeta että kateus pitää ansaita mutta sääliä saa ilmaiseksi. Mikset ole sen verta töissä että pääsisit matkustelemaan vaan olet muille kateellinen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mainita, että koko aloitus on sama kuin Katja Lammisen uutinen Maaseudun Tulevaisuudessa 7.11.2019! Lainausmerkit kunniaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rovaniemen kansanedustaja kun pakotettaisiin matkustamaan junalla Helsinkiin viikonloppuisin, loppuisi työ kuin Hanna Mäntylältä EU:n kamreerinvirastossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole ainut valheessa elävä vihreä. Neuvostoliiton touhua tulee olemaan, valehdellaan entistä enemmän ja sitä sitten itse pidetään totuutena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Lentää huvikseen, vaikka käyvät vassassa toisessa maassa 😅
Pisteitä keräten. Tästä oli juttua eilen
Jossakin lehdessä.
Mutta vapaus on tärkeintä kaikesta huolimatta.
Vapaus on myöskin vastuuta, ehkä niin voi sanoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän asenteeseen on selkeä syy. Lentoliikenteen sanotaan aiheuttavan vain 2% päästöistä, ja siksi päästöjä on kohdistettava autoliikenteeseen ja ennen kaikkea diesel-autoiluun. Samalla mukavasti unohdetaan se, että kuinka suuri osuus maailman ihmisistä aiheuttaa tuon 2% osuuden. Euroopassa vuonna 2018 tehtiin noin 9 miljoonaa lentomatkaa. Ihmisiä on noin 740 miljoonaa. Kun moni lentää useita kertoja vuodessa, ehkä noin 3-4 promillea eurooppalaisista aiheuttaa kahden prosentin päästöt. Eli lentosaastuttaminen on varattu hyvin toimeentulevien, myös vihreiden, etuoikeudeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä ilmastohöpötyksessä tulee väkisinkin mieleen se että , NS.parempi porukka on sitä mieltä että älkää tehkö niinkuin minä teen vaan tehkää niinkuin minä sanon. Moniko eturivin ilmanparantaja on oikeasti uhrannut mitään mikä koskisi hänen omaa elämäänsä , anteeksi onhan moni ostanut hybridiauton koskaan siitä saa ison veroedun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas tätä mutu-logiikkaa ja turhaa länkyttämistä. Mikä ihmeen eturivin ilmanparantaja tai parempi porukka. Eihän tästä yhteiskunnallisesta keskustelusta tule mitään, kun jatkuvasti rakennellaan tällaisia olkiukkoja. Kuunnellaan niitä tiedemiehiä eikä esim. kansaa kiihottavia persu-ja keskustapoliitikkoja. En usko, että Harjannekaan enää turhaan lentele.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin minä otan EU-parlamentin ilmastohuolet joutaviksi otsanrypistyksiksi niin kauan, kun parlamentti itse seilaa tarpeettomasti kymmenien rekkojen ja tuhansien ihmisten voimin Brysselin ja Strasbourgin väliä.

Sellainen, joka neuvoo, mutta ei itse noudata neuvojaan, on pelkkä väärä profeetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole Toivolalla eikä tällä narrilla selkärankaa.
Sitä puutosta esiintyy miesoletetuissa vihreissä.
Naisoletetut vihreät käyttäytyvät kuin heillä olisi pinnan alla hysteria 24/7

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät ovat siinä mielessä hassua porukkaa, että haluavat rajoittaa muiden toimintaa ajattelulla "ei koske mua"

Onhan Maria Ohisalon mies Öljykauppias...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinhän oli tilanne myös edesmenneissä Neuvostoliitossa ja DDR:ssä. Kansalaisia pidettiin kurissa, nuhteessa, tiukassa valvonnassa jne. ja säännöstetiin ja kiellettiinkin milloin mitäkin ruoka- ym. tarvikkeita. Samaan aikaan poliittinen eliitti eli kuin "sika kaurapellossa" ja nautti kaikenlaisista ylellisyyksistä, ja esimerkiksi vapaasta matkustusoikeudesta ulkomaille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Jos EK:on kuuluva miljonääri maksaa käytännössä muutaman prosentin tuloistaan veroa, siis paljon vähemmän mitä omat palk... Lue lisää...
Maailmanrannan Rellu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.11.

Fingerpori

20.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/