Aloita uusi keskustelu

Väyrynen/Schulz

Aloittaja: Into Myllymäki Politiikka 7.12.2017 22:41

Saksan demarien Martin Schulz ilmoitti Merkelin hallitukseen osallistumisensa ehdoksi eu:n liittovaltioksi muodostamisen.
Tämä osoittaa suunnan, johon ollaan menossa. Itsenäinen Suomi on siinä tilanteessa mennyttä, tai Eu hajoaa.
Kannattaisi ottaa Väyrysen puheet todesta ja miettiä,"mitäs tehdään".
Jokainen jolla on järkeä varmasti ymmärtää, mistä on kyse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 25 viestiä

Väyryseltäkin voi tietenkin kysellä tästä asiasta mutta kun niin usein rinnastetaan Ruotsidemokraatit ja persut ja heidän tekemiset niin samoin nyt olisi syytä rinnastaa Suomen sdp:n ja Saksan spd:n yhteistoiminta tämän asian tiimoilta .Mutta ei kuulu mitään kommenttia Rinteeltä mitä hän oikein ujostelee.Monikaan sdp:n kannattajakunnasta ei ymmärrä sitä ,että näillä koti demareilla on juuri samat tavoitteet kuin Saksalaisella demari puolueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järjestettävä kansanäänestys. Ei voi olettaa, että suomesta löytyy niin viisaita ja kauaskatseisia poliitikkoja jotka osaisivat päättää noinkin suuresta asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kansa tietää. Kun Englanti eroaa EU:sta niin muutkin kuningaskunnat seuraa mukana.
Toivottavasti Väyrynen pelastaa Suomen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole liikettä näkynyt ja ei Iso-Britannian erosta taida tulla yhtään mitään, nyt alustavissa neuvottteluissa eivät saaneet edes rajojaan kiinni.

Ja Paavosta mitään pressaa tule, ei teitä EU -kriittisiä ole kuin muutama onneton prosentti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Toivottavasti PUAVO pelastaa sillä askelmerkit EUn suunnitelmissa on
Yhteinen valtiovarainministeri Isompi EUn budjetti Yhteinen Eu n armeija joten mitä muuta tämä on kuin EUn Liittovaltio suunnitelmia
Joten herätkää Suomen kansa tätäkö me halutaan että kaikki on yhteistä
esimerkkinä voisin sanoa että yleensä yhteisomistuksetkaan ei onnistu( esm perikunnat riitaisat perikunnat)
joten miten onnistuisi tämmöinen valtava EU aiden sulauttaminen yhdeksi valtioksi yhteisine budjettineen armeijoineen jne ei takuulla onnistu riitaa tulee

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä vaiheessa kun EU-tankit jyllää Suomen maaperälle, niin niitä on tosi vaikea saada takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Lappi oli lujilla kun saksalaiset ajettiin pois, pitäisi muistaa tämäkin.
Siksi on parempi ettei ulkopuolisia päästetä Suomen alueelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjän tankit ovat niin turvallisia. Viime sodissa ne tappoivat lähes 100 000 suomalaista ja 100 000 vammautui loppuiäkseen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun liittovaltioon ollaan liittymässä, ainakaan nykyinen poliittinen eliitti, ei hyväksy kansanäänestystä ko. asiasta, vaan asia viedään läpi pelkällä ilmoitusmenettelyllä, kuten euro! Siksi käykääpä allekirjoittamassa kansalaialoite suomen suverenisuutta koskevista asioista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommenteista päätellen, osa kannatti eilen Suomen itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta ja huomenna ollaan valmiita liittovaltioon.
Ollaankohan asioista oikein jyvällä.
Näin takki kääntyy heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa miettiä sitä, kenen ääni ja järjästelmät liitovaltiossa otetaan käyttöön, suomen vai saksan ja ranskan ajamat mallit. Tuskin suomen mallit kelpaavat! Tarkoittaa työehtosopimusjärjästelmän purkua! Miettikääpä työtätekevät sitä, kun äänestätte! Kun, eu:hun liityttiin meille luvattiin ,että maiden työehtosopimuksien mukaan toimitaan joka maassa, palkkat ovat ko. maiden soipimusten mukaiset! No onko näin käynyt vai saako esim. virolainen työntekiä saman palkan kuin suomalainen, vai mahdollisesti pienempää palkkaa? Taitaa olla oikein eu oikeuden päätös, ettei tarvitse noudatella tällaisia sopimuksia! Työehtojen purku lieneekin eu:n perustamisen yksi todellisista tarkoituksista.
Entäpä eläkejärjästelmä se tullaan "harmonisoimaan" myös! En usko suomen mallin pärjäävän vaan mennään saksan malliin, jossa lapset ovat velvollisia elättämään vanhempansa! Niin ,että nuoriso alkakaapa säästää rahaa vanhempianne varten, jos haluatte liittovaltioita!
Ainut presitenttiehdokas, joka voi panna kunnolla hantiin on Paavo Väyrynen, se kannattaa muistaa siellä äänestyskopissa! Nykyinen presitentti ajaa nimenomaan liittovaltio kehitystä! Demaritkaan tuskin ovat veljespuolueen ajatuksia kaatamassa! Nyky keskustan johto on myös liitovaltion kanalla!
Eu:ssa on tarkoitus ottaa käyttöön myös määrä enemmistö päätökset, joissa 85% enemmistö päättää mitä tehdään! Se tarkoittaa, että suomen vastuita voidaan lisätä ilman suomen suostumusta, asiassa kuin asiassa!
Tällaista eu:ta kohti ollaan menossa ja kaiken pitäisi olla valmista ennen vuotta 2025. Siksi minä annan ääneni Paavo Väyryselle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulihan tuossa iso joukko epämääräisiä väittämiä, jotka ovat täyttä puppua. Varmaan "nyrkki pöytään" nimimerkki on ensimmäisenä huutamassa, kuinka Suomessa on kaikki pielessä, eikö olisi loogista, että annettais Eu.n hoitaa Suomen asiat kuntoon, vai mitä? Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että Suomi 100 tarina on menestystarina, jota Väyrynen ei saa pilata tulevaisuudessakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi sata tarina on alkanut paljon ennen Väyrystä, mutta tässä tilanteessa Väyrynen parhaiten pystyy jatkamaan itsenäisen Suomen Tasavallan tarinaa.
Kun Suomi sai Autonomian vuonna 1809 niin silloin Aleksanteri 1 puhui Porvoon kirkossa, että Suomen toivotaan kehittävän omaa identiteettiään ja pysymään puolueettomana valtiona idän ja lännen välillä. Silloin pidettiin Suomen ensimmäiset valtiopäivät myöskin Porvoossa. Vuonna 2009 koko eduskunta oli juhlistamassa kyseistä 200-vuotis tapahtumaa joka myös televisioitiin suorana lähetyksenä Porvoosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistoliitto Esko Seppäsestä Li Anderssoniin on kaikkein eniten vastustanut EU:n kehitystä liittovaltioksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän ylimielisyys syöksee keskustan oppositioon!

Niinkö, ainakin 750 000 kansalaista ulosotossa ja määrä senkun kasvaa, josta kiittäminen pikavippifirmojen koskeva heikk... Lue lisää...
Mutta osa kansaa voi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi