Aloita uusi keskustelu

VÄYRYNEN PYRKII KESKUSTAN PUHEENJOHTAJAKSI

Aloittaja: Politiikka 1.2.2018 16:59
Näytetään 1 - 20 / 352 viestiä

Eilen käymäni valtio-opin pikaisella nettikurssilla pätevöityneenä minusta näyttää, että

1. Paavolla on kestovajetta järkevistä poliitikoista, jotka voisivat pysähtyä tarkastelemaan EU:n ja Suomen rakenteellisia ongelmia ja etsimään niihin realistisia ratkaisuja. Hän ei ehkä ole kiinnittänyt huomiota niin merkittävään pösilöyteen kuin, että yleiset ihmisoikeudet kuuluisivat kaikille muille paitsi suomalaisille, mutta monta merkittävää rakenteellista ongelmaa hän näkee. Ainakin älyn tarve on huutava.

2. Hän perusti aluksi PARLAMENTAARIPUOLUEEN, johon piti kuulua vain kansanedustajia ja europarlamentaarikkoja ERI puolueista. Tämä viittaa mielestäni siihen, että hänen älykkäiden ihmisten kaipuunsa on tollojen puheenjohtajuutta hänelle merkittävämpi.

3. Jostakin syystä (ehkä varainhankintakäytännön) alkuperäinen suunnitelma muuttui ja lähti kehittymään JOUKKOPUOLUEEKSI, jossa on jo jonkin verran aktiivijäseniä ja joka on myös järjestäytynyt.

4. Kansalaispuolueen touhut eivät kuitenkaan vastanne Paavon alkuperäistavoitetta. Hänen täytynee palata Kepuun ja yrittää herätellä siellä ajattelemaan kykeneviä ajattelemaan. Kaikista pörräämisreissuistaan huolimatta Sipilä on lahjakas, mutta luottaa liikaa muiden asioiden hoitokykyyn. Pääministerin tehtävässä hänen pitäisi ymmärtää avata silmänsä ja katsoa tarkemmin. Aikaakaan tuohon katselemiseen ei taida riittää.

5. Kokeneena poliitikkona Paavo nähnee parhaimpana tai vähiten vaikeana mahdollisuutena "pelastaa" Kepu niin järkeväksi puolueeksi, että siihen loikkaisi järkeviä muistakin puolueista (alkiolainen allianssi).

6. Paavo on varmaankin nuorena ollut kova pyrkyri, joka tuntee luonnollisesti tämän päivän pyrkyrin. Kuitenkin uskon hänen nyt ikäihmisenä haluavan luopua politiikasta, mutta jättää elämäntyönsä tämän irvikuvan sijasta edes siedettävässä kunnossa. Hän halunnee tulla muistetuksi mieluummin itsepäisenä rakentajana kuin "kultatuolissa kannettuna" hajoittajana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paras kesäteatteri aikoihin, ellei lukuun oteta Sipilän viimekesäistä erokirjeen kanssa lentämistä Presidentin luo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eilisessä pääkirjoituksessa haikailtiin viisaita neuvomaan joitakin lähtemään, kun nämä vielä ehkä ymmärtävät. Kuitenkaan esimerkiksi Kekkosta ei päästetty lähtemään silloin, kun hän olisi vielä ymmärtänyt lähteä.

Eikö viimekesäinen persujen hajotuskampanja kaikkine pörräämisreissuine ollut hupaisuudessaan myös esimerkki siitä, ettei Paavo VOI lähteä, vaikka hänellä ehkä saattaisi olla haluja puuhastella jo muutakin?

Hajotuskampanjan aktiivisimmat talkoolaiset olivat sentään Suomen nykyistä poliittista huippua! Loppukin sirkusväki keksi torjua mahdollisena hallituskumppanina sen ainoan porukan, joka kaipailee suomalaisillekin ihmisoikeuksia edes ihmettelyn tasolla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokonaisuudessaan nämä viimeiset käänteet välttää Väyrysen valinta Keskustan puheenjohtajaksi, ovat lähtöisin Keskustapuolueesta.

Keskustan kätyrit ovat vallanneet Väyrysen perustaman Kansalaispuolueen, ja esittäneet tutkintapyyntöjä Väyrysen toiminnasta. Nyt Väyrysen eroaminen puolueestaan on jumissa, eikä myöskään pystytä häntä erottamaan, kun asiasta on oikeuden päätös prosessin keskeyttämisestä.

Lisäksi ollaan Keskustassa muuttamassa sääntöjä Väyrysen ehdokkaaksi asettumisen tielle.

Näin ne hyvät veljet vartoi kansalaisaktivistin toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minä luulen nyt, että Pate voi pyrkiä kepun puheenjohtajaksi ja vielä onnistuu siinä, pelastaa siten Suomen. Miksikö, no samalla hän tuhoaa kepun ja oman alliansin, haavekuvitelmansa ja vaipuu kokonaan aikaan satavuotta sitten, kuvittelee mielessään Venäjän vallankumousta 1917 ja syö borssi keittoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai kukaan muu enää elä sadan vuoden takaisissa haaveissa kuin Gennadi. Jaksaa yhä vain mainostaa noita vanhoja neukkulan aikoja jotka muu kansa on unohtanut ja taakse jättänyt jo kymmeniä vuosia sitten. Vois Gennadikin jo harkita siirtymistä tämän päivän asioihin sieltä menneisyyden syövereistä joissa vielä elää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole vielä menneisyyden syövereihin joutunut, mutta sitä on liikkeellä määrätyissä piireissä. Oikein sanottu kuitenkin, pitää katsoa eteenpäin ja huitsin Nevadaan vanhat asiat, toivon että kaikki tekisi niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et vaan itse huomaa joutumistasi. Se on oleellista siinä tilanteessa. Sieltä ei yleensä nousta enää, kuten olemme huomanneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisaalta molemminpuoliset tutkintapyynnöt aiheuittivat toimenpidekiellon, onko Väyrysen ero virallinen vai ei. Tästähän seuraa se että Paavo ei ole vaalikelpoinen kun oikeusprosessi on kesken, olipa kepun piirijärjestön jäsen tai ei, muutenhan vaalikelpoisuus palaisi kaikille henkilöille jotka liittyvät jonkin puolueen piiriyhdistykseen, olipa oikeuden päätös mikä hyvänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen tappelee nyt siitä että erottaminen Kansalaispuolueesta on väärin, se on kepulle helpotus koska voi nyt irtisanoa Väyrysen selkein perustein

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa, mitkä ne "selkein perustein" oikein ovat? Ei kai siihen riitä, että "tappelee" väärintekijöitä vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhdistyslain mukaan puolueen vastainen toiminta riittää erotusperusteeksi samon kuin Suomen Keskusta oma sääntö missä kielletään kahteen eri puolueeseen kuuluminen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolueen vastaisesta toiminnasta pitää olla pitävät todisteet, sellaiset mitkä oikeus voi päteväksi todeta. Pelkkä sanominen kun ei lähellekään riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrysen erottaminen on ehkä teatteria. Vielä siinä sopimuksen kättä heitetään ja Paavo eroaa puolueesta.

Saattaa asiassa taustalla olla itse Keskustapuolue. Ainakin Kattelus on Seinäjoen kepulaisia joka siirtyi Kansalaispuolueeseen, mutta nyt hän erottamassa Väyrystä. Otapa nyt näistä selvää. Henkilöitä saattaa olla samalla asialla, mutta Keskustan kätyrinä. Näistä Keskusta jää kiinni tulevaisuuden uutisina.

Tuleehan sitä jälleen uutisia Nuorisosäätiöstä, joka oleva Keskustaa lähellä oleva tukisäätiö. Näistä viimeisistä Keskusta jää kiinni jälleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko farssi on Väyrysen itsensä junailema, jätti rahankäytöt selvittämättä ja tiesi siinä käyvän näin. Näin ollen poistui pelko olla osallistumatta keskustan puheenjohtaja kisaan, hän pelkäsi että kepu muuttaa säännöksiä seuraavassa kokouksessa. Paavo on kiero peluri mutta puolue on vain väärä, SDP on ehkä vaalien jälkeinen pääministeripuolue, pyrkikööt sinne, tuosta toopesta koskaan tiedä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on aloittanut vastatoimet Väyrystä kohtaan peläten menettää hallituksessa johtopaikkansa. Tänään Radio uutisissa puhui muka kansalaispuolueen johtaja. Ääni tuli kuin vedenalta hyvin huono äänen laatu, mutta erottui Sipilän puhumaksi.

Sillä kenelläkään ei ole sellaista öninää puheen välissä, kuin hänellä. Tämän hankken takan voi olla korkeampaakin virkamies tahoa onhan myös kokoomus ajautunut ahdinkoon kannatusluvuissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Aikuset miehet ampuu sorsia niin kuin suuremmatkin sankarit

Joo, se on huvittavaa kun aikunen ukko tulee polleana jonkun sorsan rääpäleen kanssa. Aivan kuin olisi ollut jokin suuri... Lue lisää...
Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi