Aloita uusi keskustelu

Väyrynen on muuten seuraava presidenttimme - nyt korkoa kasvamaan EU:hun

Aloittaja: Jona Gold Politiikka 13.5.2019 17:13

Väyrynen tekee lopultakin oikean peliliikkeen. Lopettaa viimeisemmänkin puolueensa puheenjohtajuuden ja asettuu ehdokkaaksi EU-parlamenttiin. Siellä hän voi vaikuttaa kaikista parhaiten EU:n kehitykseen liittyviiin asioihin. Suomen presidentinvaali on 2024, joten siihen asti hän tekee töitä EU:n eteen ja sitten onkin kypsä aika korkoa kasvaneelle konkaripoliitikolle astua kotimaansa johtajaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 42 viestiä

Mistä näitä höpöttäjiä sikiää jatkuvasti? Paavosta ei ole enää muuhun kuin Nieminiemelän pehtooroksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjälläkin tulee vaalit ja paavo kaksoiskansalaisena voi osallistua kumpaankin ehdokkaana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotakin yhteistä Paavolla ja.Otto Villellä? Kumpikin yritti Suomen hallitsijaksi CCCP:n avulla,huonollaenestyksellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen on jo vanha ukko. ei ole enää pressaksi . Aika ajanut ohi. Turhaa kouhotusta kaikki. Tajuaisi viimeinkin jäädä pois oravanpyörästä ettei nolaisi itseään lopullisesti. Vaikka se on kyllä tainnut jo tapahtua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on sanonut olevansa jumalan valitsema suomenjohtaja. Nyt hän on keminmaan kirkkoherra seuraavaksi hänestä tullee Paavi ja sitten jumala

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Väyrysen listan pitäisi saada yli sata tuhatta ääntä eurovaaleissa että listalta yksi menisi läpi. Eduskuntavaalien perusteella kannatusta on korkeintaan kymmenesosa tästä.

Eli kyllä se Väyrynen taitaa lähteä korkoa kasvamaan, mutta suuntana europarlamentin sijasta on se jalasmökki Keminmaalla.

Eiköhän Paavon ura valtakunnanpolitiikassa ole nyt takanapäin ja viimeisen kerran takkia kääntänyt niillä areenoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavolla on huono neuvonantaja . Virheitä on tullut ja epäonnistumisia viime vuodet. Neuvojaa hyvät viisaat Paavoo, kun saivat jo etelän väki vietyä Lapin väeltä hyvän kansanedustajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on ikuinen ehdokas. Virtaa riittää, mutta äänestäjät ovat huvenneet. Vika ei ole Paavossa vaan äänestäjissä!!!?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraaviin pressan vaaleihin on aikaa viisi vuotta ja jos muistelette mitä kaikkea Väyrynen on tehnyt viimeisten viiden vuoden aikana, voi hyvin olettaa hänen muuttavan suunnitelmiaan vielä moneen kertaan. Aivan hyvin hän voisi vielä perustaa vähintään kaksikin uutta puoluetta, sillä äänestäjien joukosta näyttää löytyvän kymmenin tuhansin sellaisia, jotka ovat valmiita kannattamaan, kunhan hän vain esittää jotakin. Ensin hän haluaisi keskusta puheenjohtajaksi, joka sekin viime vuosien näytöillä näyttäisi turhan haasteelliselta. Paras ratkaisu tietenkin olisi , jos hän ilmoittaisi jäävänsä eläkkeelle viimeistään ensi vuoden alusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tekihän Paavo kansalaisloitteen markan ottamiseksi euron rinnalle ja oli niin oikeassa kuin vain voi olla.
Euro on tehnyt Suomen taloudelle suurta vahinkoa, mutta poliitikot eivät joko ymmärrä, uskalla tai sekä että sanoa asiaa.
Viimeksi ihan hiljakkoin pankkimies Björn Wahlroos: " Suomi teki jättivirheen liittyessään euroon. Vuodesta 2007 Suomen bruttokansantuote ei ole kasvanut yleensä ottaen minkään vertaa. Kymmenen vuoden ajan on ollut nollakasvua, kun Ruotsi on siinä ajassa kasvanut yli 20 %."

Kyllä tämä Paavo on ylivoimaisesti älykkäämpi kuin se toinen, vahingon tehnyt Paavo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voihan Paavo päästäkin hajaäänillä parlamenttiin kun saa äänestää koko maan asukkaat. Mainos on kyllä pohjoisen puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrysen aika on auttamattomasti ohi. Ikävää seurata miten yrittää kaikin tavoin roikkua vielä vallan helmassa kiinni, tai siis kuvittelee vielä tekevänsä jotain suurta. Paavon aika oli ja meni. Tosi noloa seurata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo yrittää vielä keskustan jäseneksi ja puheenjohtajavaalissa ykköseksi.
En tiedä tarkkaan, mitkä säännöt voivat estää jäsenyyden vai voiko mikään porukka olla antamatta jäsenkirjaa sitä haluavalle. Paavoa ei kuitenkaan erotettu, vaan lähti itse luovuttamalla jäsenkirjansa pois.
Mutta vaikka olisi kaksi keskustan jäsenkirjaa ei tule valituksi puheenjohtajaksi. Onkohan Paavo sittenkään ajatellut tarpeeksi tarkkaan hylätessään tähtiliikkeensäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen on ollut jo monesti korkoa kasvamassa milloin missäkin puolueessa ja EU:ssa. Ja aivan varma lopputulos on jälleen 2024, ettei Suomen Tasavallan Presidentti ole ainakaan tämä Väyrynen. Tätä asiaintilaa tervehdimme ilolla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huomenna pääsee äänestää tuota todellista Suomalaista osaajaa EU vaaleissa ja joka ymmärtää miten tuo ainoastaan kauppaunioni saadaan juurilleen ilman sotilaallisia kytkentöjä. Kyllä minä olen Väyrysen kannattaja ollut koko ikäni,jos kekkosta ei oteta huomioon. Väykkä tietotaidollaan oivaltaa itsenäisyyden todellisen arvon. Nykyiset poliitikot syövät suomen ahneudessaan ja sitten myyvät lopun EU:lle. Äänestän Väyrystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet oikeilla jäljillä. Suuri vahinko vaan tuo Paavon iso ja henkilökohtaista menestystä liikaa korostava ego. Muuten on järkeä enemmän kuin monissa muissa yhteensä. Samoin kokemusta, jonka merkitystä ei voi liikaa korostaa varsinkin tämänhetkisessä, kriisejä täynnä olevassa maailmassa. Sen takia mies olisi paikallaan presidenttinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos media ei olisi pimittänyt Kokoomuksen escort-pyöritystä, niin Paavo olisi jo nyt presidentti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä siinä on, että pitää samat asiat hokea joka käänteessä?

Juuri päinvastoin. Hyvällä itsetunnolla varustetut sanoo ja tekee eikä meinaa. Valittajia täällä kyllä piisaa. Nämä harv... Lue lisää...
Sehän on

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi