Aloita uusi keskustelu

VAU Vanhanen!

Aloittaja: Politiikka 11.1.2018 22:08
Näytetään 1 - 20 / 330 viestiä

Joskus tuntuu päiväkotilaisten juttutuvasta tämä, ainakin nyt. Varmasti nyt on Masan kannattajat liikkeellä, sen verran viisaita on nämä jutut, mutta onneksi hänestä ei tule lähellekään pressaa, koska liian moni on jäänyt mopen osille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vähän yliampuvaa. Jos valitaan niin vaarana, että lopettaa kesken kauden toisen polvileikkauksen takia. Tai muisti pettää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhanen on Sipilän marionetti, joka mainostaa hallituksen olemattomia saavutuksia jopa omassa tv-tentissään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Päinvastoin, Matti oli silloin vain liian ujo, nyt on vapautunut. Matin aikaan sai ihmiset töitä ja velka väheni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Matin kakkoshallituksen aikaan Suomen velanotto riistäytyi käsistä ja työttömyys lähti jyrkkään nousuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta siinä ei ollut Matilla osaa eikä arpaa, V 08 oli pörssiromahdus merten takana joka lamas koko Euroopan. Silti maa ja kansa huollettiin olosuhteisiin katsoen hyvin. On saanut paljon kiitosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taantumat muiden syy. Nousut Juhan ja Matin ansiota. Näin vaan maakuntalehdessä Kalevassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maa ja kansa on helppo huoltaa, kun ottaa surutta velkaa niin kuin Vanhasen kakkonen teki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Googletappa netistä "velkakello" niin näet millä kohtaa velan kasvu on ollut jyrkintä. Vanhasen aikana velka kasvoi kaikkein jyrkimmin samoin työttömyys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai velka väheni, älä viitsi vitsailla vakavalla asialla.
Muistatko miten telkkarissa kehui,"kun annemme Kreikalle euron niin saamme kolme takaisin", nyt olisi hyvä kysyä, että paljonko sieltä on takaisin tullut.
Timo Soini oppositiossa huuti, että "nyt Mari Kiviniemi jakaa avoimia shekkejä Kreikkaan" ja Katainen kehui "mehän tienataan tällä".
"juutuubista" löytyy tuo Soinin meukkaaminen kun oli oppositiossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saulia tai Mattia aioin äänestää. Nyt Matti Afrikka-agendan "tulokulmallaan" sitten möhli asiansa ja putosi pois. Jos tulokulma olisi ollut se, että ihmisoikeus- ja tasarvoasiat, tyttölasten elimien kohtelu, moniavioisuus j.n.e. ovat asioita, johin pitää Välimeren toisellakin puolella suhtautua kuten EU:ssa ja väärinkäytöksistä sanktioidaan, jos ei suhtauduta, tuo saattaisi olla jokin löyhä peruste, mutta nyt ensisijalla on presidentinvaaleissa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka.
Noille asioille on jo ihan tarpeeksi mutaman prosentin ehdokkaita ja Haavisto, jonka vesillä ei kannata tuossa mielessä kalastaa. Haavistolle on oma äänestäjäkuntansa, johon ei enää voi mitenkään vaikuttaa, ei ole voinut vuosiin. Haavistoon ihastuneet äänestävät tätä maailmanparannusjargonin jalat-irti-maasta utopiamaailmojen esittäjää, jonka agendalla ei ole mitään tai aivan minimaalisesti tekemistä Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kanssa.
Matin olisi pitänyt keskittyä rohkeasti Paavon argumentteihin ja väitellä niistä väkevästi. Missä yleensäkin ovat rohkeat EU-puolustajat? EU on koko kansan kusitolppa, terapeuttinen manailukohde, mutta suurin osa ei siitä eroon halua. Matin olisi ollut pantava 'itsensä likoon' tuossa asiassa Paavoa vastaan. Nyt kaikki on ollut niin ponnetonta. Se, että Paavo on tohtorismies, senkin olisi voinut kääntää häntä vastaan, samoin kuin Paavon pitkän "kokemuksen". Paavoon 'henkilönä' ei tietenkään olisi pitänyt puuttua, kokeneesta pepsodentin liukkaasta miehestä ei sitäpaitsi edes saisi otetta 'henkilöön' puuttumisella, sillä tehtäisiin vain vahinkoa lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen on ainoa , joka voi estää kokoomuksen ja niinistön suunnitelman tuoda ydinaseita Suomeen! Matti ei siihen pysty, koska on itsekkin kallellaan samaan suuntaan!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai että oikein suunnitelman! Väyrynen torjuu siis jo uhkia, jotka oma mielikuvitus on tuottanut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti Vanhasen poliittinen ura loppuu parin viikon päästä. Jos rehellisiä ollaan, niin sääliksi käy Matti. Raha ei Matilla lopu ikinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Matin poliittinen ura loppuisi. Hän on niin pitkään ollut ja on täysin pätevä jatkamaan vielä yhtä pitkään. Mitä tuo raha tässä tarkoittaa, miksi sanot että raha ei lopu mutta ura loppuu. Taidat olla nauttinut miestä väkevämpää.
Paavoa minä säälin, on niin sairas kuin mies voi sairas olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Juuri näin. Tässä ollaan niiden asialla jotka eivät pysty itse vaikuttamaan tilanteeseen. Työttömät, syrjäytyneet, vamm... Lue lisää...
Onnea, olet ymmärtän...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi