Aloita uusi keskustelu

Työttömien asema paranee?

Aloittaja: eläke 850e Politiikka 7.9.2019 14:54

Hallitus on poistamassa tarveharkintaa halpatyövoiman maahantuonnilta koska työvoimapula on niin suuri Jussi Halla-aho kysyi eduskunnassa miksi matalapalkka alojen palkat ei nouse vaikka työvoimasta on kuulemma pulaa? Normaalisti markkinataloudessa palkat nousee jos on pulaa työvoimasta totesi Jussi Tästä eteenpäin suomalainen työtön joutuu kilpailemaan työpaikasta koko maailman kanssa SDPn Vihreiden ja Vas-liiton päätöksellä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 177 viestiä

Tässon vaarana se että työttömän asema on kohta parempi kuin työtä tekevien
Sitois nyt kaikkien tarkkailtava ja raportoitava heti muutoksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallitus helpottaa työperäistä maahanmuuttoa, mutta se ei ole ilmoittanut missään vaiheessa helpottavansa halpatyövoiman tuontia.

Halpatyövoiman helpottamiseen ei ole mitään syytäkään, koska sen on jo nyt tarpeeksi helppoa tulla Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on automaattinen seuraamus, jos maahanmuuttoa lisätään. Otetaan esimerkiksi rakennusala, monet maahantulijat voivat ktimaassaan olla rakennusalan ammattilaisia. Näitä kun tulee pääkaupunkiseudulle 100-150hlö, pakka on sekaisin. Luuleko että he liittyvät ammattiliittoon vai hakevat jonkin työpaikan luvat saatuaan. Tästä seuraa automaattisesti palkkoje lasku 25-30%, alle vuosikymmenessä. Tämä on työperäisen maahanmuuton tarkoitus, tätä saarnasi jo kepun uusi puheenjohtajakin liki ensitöikseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä töitä aina saa kun kertoo ahneiile porvarityönantajille että tekköö työt puoli ilmatteeksi😁

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

eipä muuta ku roudaamaan lähiökauppojen kulmilta sosiaalisesti syrjäytyneet tiesmissäpäihteissä milloinkin pörräävät kuntouttavaan kovaan työtoimintaan.
>%DD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saadaan olla rauhassa eikä tartte lähtiä opastamaan uusavuttomia työelämään.ISO KIITOS.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän tästä vielä puuttuisi, että joutuisi nostamaan perseensä penkistä ja lähtemään viihtyisästä Juttutuvasta opastamaan uusavuttomia työntekoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä jokin järki matalatyövoiman osaltakin täytyy olla. Palkan määrittelee ennen kaikkea työn vaatimukset, joihin kuuluvat mm. koulutus, kokemus ja motivaatio. Matalapalkkaiset työ ovat lähinnä niitä, johin ei tarvitse paljoakaan em. asioita, mutta kunnoittavia työtä tekeviä. Ei todellakaan voida kilpailla palkoissa työvoimapulan takia, vaan palkkastandardit ovat ne, jotka on määritelty vaatimustasojen mukaan. Tuntuisi aika hupaisalta, jos työvoimapulan takia nostettaisiin palkkaa enemmän kuin edellä mainituilla ominaisuuksilla, Meillä Suomessa on se ihmeellinen oletus, että palkkaa vaaditaan yhä enemmän, vaikka vaatimustason edellyttämät vaatimukset eivät toteudukaan, Meillä kaikilla on mahdollisuudet saada oma elämämme laatu sen mukaan, mitä on tieto/taito eri ammataisessa. Jokaisella on myös mahdollisuudet kouluttautua haluamaansa ammattiin ja saada haluamaansa palkkaa. Kaikki on meistä itsestämme kiinni!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä teidän perussuomalaisten pitää ruveta tekemään hiukan aktiivisempaa vaalityötä seuraavien liittovaalien koittaessa, jotta te saisitte nostetuksi kannatuksenne liiton jäsenten keskuudessa edes yhden prosentin paremmalle puolelle.

Ammattiliitot pääsisivät palkkaneuvotteluissa varmasti parempiin tuloksiin, jos teillä olisi edes yksi edustaja mukana neuvotteluissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Jokaisella on myös mahdollisuudet kouluttautua haluamaansa ammattiin ja saada haluamaansa palkkaa. Kaikki on meistä itsestämme kiinni"
Onko? Sitä sinun pitäisi kysyä niiltä sadoilta opiskelijoilta jotka vuosittain jäävät ilman opiskelupaikkaa, Älä yleistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikea kuvitella että joku suku on niin älykäs että kaikki pääsevät hyväpalkkaisiin suojatöihin. On opettajasukuja,lääkärisukuja, sotilassukuja, pappissukuja, maataloussukuja ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäpä muuta, kuin suhteita.Suhteitapa hyvinkin jota nykyään kutsutaan kauniimmalla nimellä, verkostoituminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa vallitsee ikärasismi eikä työnantajilla näytä olevan halua ikääntynyttä enää liiemmin perehdyttää uusiin tehtäviin. Kaikki halukkaat nuoret eivät pääse opiskelemaan, vaikka on tahtoa ja halua sekä kykyä. Maahanmuuttopolitiikan taustat ovat monen kirjavat. Toivon mukaan ay-liike ja edes persut pitävät pintansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Useimmilla ei ole mitään käsitystä nykytyöelämän todellisuudesta Tuolla alempana joku ehdottaa 58v työttömälle merkonomille että kysyä töitä Kittilän tai Otaniemen kaivoksilta 58v työtön ei tänäpäivänä pääse mihinkään töihin muuta kuin siinä tapauksessa että valtio maksaa palkan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korjaantuuko tilanne ensi vaalikaudella, kun Persut nostaa kannatuksensa 30 prosenttiin ja meidän Jussista tulee pääministeri, niin kuin täällä Juttutuvassakin on usein kerrottu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

toki pääsee.... muttei palkatuksi vaan ysi egee päiväsä. ehkä siihen samalla on ympätty jotain sosiaalihuollollista päivähoitoelementtiä.
%O XDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

134 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ay-liike mahdollistaa sen, että voin ylipäätään kulkea töissä

Hyvä kirjoitus.👍 Lue lisää...
Pekkaxy54

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille