Aloita uusi keskustelu

Trumppia ja Putinia tukeva mielenosoitus Helsingissä

Aloittaja: eläke 850e Politiikka 12.7.2018 19:42

On todella hienoa ja mahtavaa että isänmaalliset Suomalaiset järjestävät Presidenttejä Trumppia ja Putinia tukevan mielenosoituksen Helsingissä Nämä uljaat miehet jotka ajavat kansojensa etua todella ansaitsevat sen Olisipa meilläkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 80 viestiä

"olisipa meilläkin ".. heh, heh
Putin veti Trumpin kölin alta ja komeasti vetikin.
Jenkkilässä kauhistellaan Trumpin puheita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trumpin puheita nyt kauhistellaan joka päivä. Onneksi mies on kovan luokan bisnesmies ja pressa ettei räkättirastaiden huutelu heilauta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimenomaan - hän omaan pussiinsa pelaava bisnesmies eikä maailman johtavan valtion presidentti... Joku kyllä vertasi häntä torin helppoheikkinä olemiseen presidenttinä... Puhuu ja puhuu ja puhuu ja...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä tohotettiin jo viikkoja etukäteen, nyt se on täällä. Maailman ykkösjohtajien järjettömiin mittoihin paisuneet egot tarvitsevat ympärilleen arvoisensa puitteet. 30 auton letka tarvittiin jotta Trumpin matkatavarat ja ego saatiin turvallisesti hotellille. Helsingin katuja miehittää vieraanvallan liipaisinherkät turvamiehet, jotka ovat ovelasti naamioituneen rahvaan joukkoon, mustine laseineen ja korvasta roikkuvine piuhoineen. Tarkka-ampujat päivystävät talojen katolla jottei lokkikaan pääse kakkimaan salaa Melanien muotiluomuksen päälle. Taivaalla pörräävät puolustusvoimien kaikki kaksi kopteria, käyttäen koko vuoden lentopetroli budjettinsa yhdessä päivässä.

Vielä odotamme Putinia, joka kuulemma saapuu junalla, turistiluokassa inkognito tai sitten ei. Todennäköisesti ei, sillä valtionjohtajan arvo mitataan sillä, kuinka iso "auto" hänelle on verovaroilla hankittu. Presidentin arvoisa rouva Haukio kuulemma ei nukkunut silmäystäkään kun hermoili minkä koltun pistää päälleen ja mistä keskustelee Melanien kanssa. Päätti keskustella säästä.

Samaan aikaan Helsingissä järjestetään mielenosoituksia, joita ulkomaantoimittajat erehtyivät luulemaan rukoushetkiksi. Toinen sakki toivottaa Trumpin tervetulleeksi, olisivat varmaan toivottaneet vaikka itse vihtahousun, jos olisi kutsuttu. Vaan mitäpä pieni Suomi ei tekisi, jotta nimi mainittaisiin tai edes kirjoitettaisiin oikein maailmalla. Viulut maksaa onnellinen veronmaksaja taas kerran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Viulut maksaa onnellinen veronmaksaja taas kerran." Tässä suhteessa minäkin voisin sanoa, että rajat kiinni...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No en ymmärrä. Siis kerropa jotain konkretiaa siitä, mitä me saamme rahan vastineeksi tästä vierailusta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Miksi olet kaikkea vastaan?"

En nyt ihan kaikkea, vain kaikkea typerää. Kuten esimerkiksi kahta roistoa, joista toinen on jäänyt valehtelusta kiinni n. 3000 kertaa. Toinen hallitsee maata diktaattorin ottein ja miehittään itsenäistä valtiota sotajoukoillaan. Kumpi on kumpi, arvaa itse.

Kyllä, Suomi pärjäsi isäntämaana loistavasti. Juotti toimittajat humalaan ja syötti ilmaisia mansikoita. Saunotti ja kohteli toimittajia paremmin kuin moni muu maa valtionpäämiehiä. Hintaa ei kyselty, eikä tietysti tarvitsekaan koska pappa betala. Muualla missä järjestäjät ovat tottuneet huipputapaamisiin toimittajia pidetään pakollisena pahana, annetaan sämpylät jos niitäkään.

Toivoa sopii että tuloksena on turistiryntäys tänne, aivan kuten suomalaiset ryntäsivät Etelä- Koreaan kun Trummpi kävi moikkaamassa sitä kolmatta diktaattoria. Mikään ei muutu, mutta ihmiset saavat jos ei leipää niin ainakin sirkushuveja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa ihan taistolaiselta propagandalta, kun vihervasemmiston paikalle laitat oikeiston ja Trumpin paikalle Leninin. Eli täysin samaa jargonia kuin taistolaisilla oli aikoinaan... Nimet vain muuttuu...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oksasta ällöttää suomettuminen eikä nämä nykytaistolaiset muuta teekkään kuin haluavat suomettumisen ajan takaisin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu siitä mitä tarkoitan minun ajallani... Minusta nykyaikakin on minun aikaa siinä kuin Sinunkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten, kun minä synnyin, niin silloin oli jo tämä ns. taistolaisten aika ohi, joten minulle se taistolaisuus on todellakin mainitsemaasi menneisyyttä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enpä ole kuullutkaan ja parempi näin. Valehtiloiden klubi kokoontuu Helsingissä, siitä vain puuttuu Kim ja Erdogan, erojakin löytyy, ei mairittelevia, toinen kiero ja toinen dementikko, otappa siitä selvää. Olen tullut siihen tulokseen, kansakunnalla on nyt käytössä kaikki vermeet ja pelit, mutta kansakunta on pöljistynyt 90-2000 luvulta lähtien ja luultavasti siksi, ei tarvitse käyttää päätä, ei ne mallaksella kasva, turpoaa vain. Valehtiloiden klubi Helsingissä nyt on vain pintaraapaisu, mitä on tulossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tärkeää tässä tapaamisessa on lähinnä keskusteluyhteys. Sitä tarvitaan kahden suurvallan välillä. Tuskin mitään konkreettista tapahtuu, mutta tämä tapaaminen on kuitenkin hyvä ja kannatettava asia.
Järjestelyt ovat pienelle Suomelle kalliit. Onhan se hienoa, että rahaa löytyy valtion budjetista eikä laskuja pelätä. Vähän kuin Orvon ollessa sisäministerinä ja maahan tuli muuttajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trumpin kanssa keskusteluyhteys on yhtä tyhjän kanssa. Tänään sanoo toista ja huomenna aivan päinvastaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa paikoin 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- ja Keski-Lapissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

165 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Dilemma on sama kuin tilanteessa jossa köyhä saa ruuan ilmaiseksi ja muut maksavat siitä 10 euroa. Hyvän taloudellisen t... Lue lisää...
Holy s

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi