Aloita uusi keskustelu

Tietoisuus kansanmurhasta

Aloittaja: Politiikka 31.12.2018 20:09

Eräs teologian maisteri on tehnyt kirjan, jossa uskoo suomalaisen vapaaehtoispataljoonan
Ss-Waffenissa olleen osallinen tai ainakin tietoinen juutalaisiin kohdistuneista murhista itärintamalla. Painavin todiste on ollut erään sotilaan vihjaileva päiväkirjamerkintä. Asiasta on käynnistetty selvitystyö. Tärkeämpää olisi selvittää Suomen kommunistien tietoisuus Stalinin massamurhista yleensä ja erityisesti suomalaisiin kohdistettuna ja syyt, miksi nämä rikokset salattiin ja valehdeltiin suomalaisille ihanista neuvosto-oloista ja näin houkuteltiin muuttamaan tapettavaksi ja leiritettäväksi eli kanssatekijyys ihmisoikeusrikoksiin. Valehtelu jatkui pitkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 63 viestiä

MITÄ TUO MIES ON JO NYT SAANUT AIKAAN? 13.1.2019 17:13 on kyllä saanut aikaan kansanmurhia. Stalin Suunnitteli harhautusketjun Hitlerille, jolla sai aikaan toisen maailmansodan. 1942 alkoivat viisaat ymmärtää, että Stalin houkutteli petoksilla Hitlerin sotimaan. Harhautusketju on tarkistettavissa, sillä se on kuin lasten palapeli: Varustatuminen uudelleen, Hitlerin tuki valtaan, Espanjan sisällisota koekentäksi , Ranskan kommunistit tuki Hitleriä, Stalinin korkeitten upseerien valepuhdistukset, Sopimus Euroopan jaosta ja kauppasopimus 1939, Balttien tukikohdat, Talvisota oli tekosota, Puolan yhteisvalloitussota, Ranskan valloitus ja lopuksi 1941 Hitlerin pakottaminen hyökkäämään Neuvostoliitoon kahden rintaman sotaan. Pelissä tuli ongelmia vain Espanjassa, missä Stalinin Tseka joutui tappamaan anarkisteja kunnes tasavaltalaiset hävisivät.Talvisota oli hyvin tärkeä pelivaihe, jolla Hitlerin talvisodan pelko Neuvostoliitossa voitiin himmata. Tämä rauhan suurvallan peli maksoi noin 60 000 000 ihmistä. Vieläkin opetetaan Stalinin pelänneen Hileriä, vaikka panssarivoimat olivat Stalinin eduksi 10:1 vuonna 1939.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Stalin mitään murhia suomessa ole tehnyt eikä missään! Suomen Hutin-niemessä se suurin punaisten joukkohauta on ja sijaitsee. Eikä kaikkia valkoisten tehtailemia murhia koskan päivän valoon saada! Siis murhia suomen kokoomus kylläkin liittoutuneena saksalaisten kanssa toisen maailmansodan aikoina tehtaili ja harjoitti. Meinasivat saattaa suomen turmioon ja perikatoon. Viimme metreillä tajusivat saksan kansanmurhan aikeet siis suomalaisiin kohdistuen. Ajoivat saksalaiaset pois yhdessä puna-armeijan kanssa. Lopuksi Neuvostoliitto ja sen voitokas Puna-armeija lopettivat toisen maailmansodan euroopassa! Johon yksikään toinen maa ei yksin eikä yhdessä kyennet. Muuten olihan Kekkonen sisällis-sodan aikoihin jopa teloituskomppanian PÄÄLLIKKÖ! Valkoisten riveissä. Entä tämä päivä ? nyt meillä on jopa presidenttinä mies kokoomuksen riveistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MITÄ TUO MIES ON JO NYT SAANUT AIKAAN? 13.1.2019 17:13. Punaiset tekivät vallankumousyrityksen jo marraskuussa 1917. Se epäonnistui ja Lenin tuli haukkumaan punikit Helsinkiin, koska sattumanvaraisia valmiita tappolistoja ei oltu tehty. Punaiset tekivät listat kaikenlaisista TAPETTAVISTA valmiiksi, sillä muutenhan kunnon ihmiset nukkuisivat rauhassa. Ensin Lenin järjesti SUomesta itsenäisen maan, ettÄ Saksan keisarin vaatimus SUOMEN EROTAMISEKSI voitiin torjua rauhanneuvotteluissa Brest-Litowkissa. Sitten tehtii vallankaappaus kun Lenin oli aseistanut Punakaartit. Tappolistat tomivat hyvin ja peloissaan kansaa virtasi Punakaaartiin. Lenin määräsi Helsingissä olevan laivaston komentajan käskemään, että Valkokaartit on pidätettävä. Sota alkoi tästä' komennosta, mutta kouluuttamattomat Punakaarti eivät pärjänneet sotahommissa saksalaisille ja jääkärien johtamille valkoisille. Tappaolistat toimivat kuin rikollisjengien vastaavat ja sitomaan punaiset yhteen ja rikossyytteet olivat odottamassa. Pakkovärväys pakotti punakaartiin pappienkin poikia. Johtajat pakenivat hyvissä ajoin kavereineen ja tavalliset puniukit olivat pulassa syntisäkin kanssa ja jäivät odottaman rikoksistaan syytteitä. Venäjällä valkokaartilaiset ammuttiin armotta ja naiskaartilaisilla huviteltiin runsaasti ennen ampumista. Suomessa olitiin valkoisten puolella lempeämpiä ja suurin osa punikeista vapautettiin. Rikoksiin syyllistyneet saivat rangaistuksensa lakien mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

GMC:n dokkarin (lopullinen ratkaisu),josta päätettiin Liettuassa aikoinaan, sen mukaan oli Suomessa oli n.2500 juutalaista 40-luvulla. Miten heille kävi ei tiedetä,kun asia on poistetu Arkistosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

'Tiedetään*. Jatkoivat elämäänsä Suomessa, mm. suomalaisten ja saksalaisten rinnalla Neuvosto-Venäjää vastaan taistellen. Ei ole asiaa poistettu mistään. Käy vaikka kysymässä lähimmässä synagogassa tai Zysseltä.

*Kaikki muut tuntuvat tietävän, paitsi 'Tyhjä väli'

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisi muuttaa itään sinne pyhään maahansa kuten ovat kirjoittaneet raamattuunsa. . turha on muidenkaan täällä riehua kotimaisena asioita ei ne täällä selviä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vapaussodan syy on julkisuudessa esitetty suunilleen itsestään tulleena, vaikka se oli seuraus Saksan vaatimuksesta, että Venäjän pitää luopua Suomesta. Rauhanneuvottelut keskeytettiin ja saksalaisten vaatmuksen takia. Venäjä ryhtyi torjumaan vaatimusta itsenäistämällä Suomi eli Venäjän vallassa asia ei ole ja siitä ei voi neuvotella. Sitten voitiin jatkaa neuvotteluja ja niin tehtiin rauha huhtikuussa. Sillläväli oli venäläiset tehneet vallankumouksen eli alkoi vapassota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yle voisi tehdä lopultakin Venäjälle 1918 paenneiden punakaartilaisillakin ja heidän kohtalaloista monituntisen ohjelmasarjansa, kun Suomenkin puolella jääneiden kohtaloa on muisteltu. Voitaisi kertoa miksi Terijoen hallitukseen ei löytynyt muita suomalaisia punakaartilaisia kuin OW Kuusinen. Miksi Stalin ei luottanut saksalaisiin kommunistehin ja möi heidät vaihtokaupaksi lentokoneisiin Hitlerille. Mihinkä hävisivät myös Neuvostoliittoon paenneet puolalaiset kommunistit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutqu kun pitää tehdä vielä se kahdeskymmesneljäs tuotanto Tampereen punakaartin naisista ja sadasviidestoista urheista sota-ajan aseistakieltäytyjistä ja vasemmistolaisista vastarintamiehistä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos itärintaman tapahtumat alkoivat seljetä pataljoonan mukana taisteleville - niin mitä sitten? Varmasti reissun loppuaikoina tiesivät saksalaisten toiminnasta enemmän kuin alussa, mutta sellaista kokonaiskuvaa mikä nykyajan ihmisillä on, sellaista ei rivisotilailla ollut kellään. Jos jossain vaiheessa yksittäisellä sotilaalla olisi alkanut kaduttamaan tuskin sieltä olisi kesken kaiken päässyt takaisin Suomeen.

Jälkikäteen on hyvä mussuttaa, mutta sodan aikana sotilaita kuoli puolin ja toisin miljoonittain ihan sodan sääntöjen mukaisestikin toimittaessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän siellä eturintamassa ole ollut niin paljon tekemistä, ja jatkuva huoli oman ja kavereiden hengen säilymisestä, ettei siinä ole ollut aikaa, voimia tai kiinnostusta seurata mitä selustassa tapahtui. Siellähän ne sotarikokset tapahtuivat. SS-panssaridivisioona Wiking taas oli hyökkäyksen keihäänkärkenä koko sen ajan, jonka suomalaiset olivat mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

German . Suomenkieli on vähän erilainen miten ovat pärjänneetkään kun on eri kieli tuo saksa kuin slaavikin on ja hebrean tai venäjän Kreikka. On siinä ihmettä . S tarkoitti lakia. Se oli lain merkki . Eihän täällä mitään tiedetty mitä maailmalla tapahtui kun oli maailman sota muttei mitään kunnon välineitä . Venäläiset juutalaiset ampui ambulansseja ihan kuin nytkin ampuvat Ukrainassa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaiset panttipataljoonan miehet palasivat 1943 takaisin SUomeen ja osallistuivat kokeneina sotureina maansa puolustukseen. Kaikki kunnia heille, vaikka vasemmisto löytää kunnoitusta eniten käpy- ja punakaartilaisille ja unohtamatta rauhanpuolustajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloin aletaan selvittämään todenteolla punaisten tekemät hirmuteot, aina vaahdotaan Suomen pelastajien tekemisistä. Eräätkin pakinoitsijat kirjoittivat aika selvää tekstiä 1917-18, Irmari Rantamala (Maiju Lassila, Algot Untola, Algoth Tietäväinen jne. Rantamala kiihotti punakaarteja surmaamaan luokkaviholliset viimeiseen mieheen, jotta uusi punainen huomen veressä kirkastuisi. Tämä myyräntyö jatkuu vieläkin, koska asioita ei selvitetä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka selvittäisi, millä varoilla ja mitä? Kaikki selvittämisen arvoinen on todeksi tuotu.

Onhan noidenkin pakinoitsijoiden kirjoitukset ja yleinen maailmankatsomus aivan todettu asia, sen kun marssit kirjastoon. Myyräntyöstä en tieä, mitä ne myyrät sinusta haluaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakinoitsijoiden kirjoitukset ovat pässinlihaa, mutta ei asioita ole selvitetty, ne lakaistiin maton alle ja arvaatko keiden toimesta. Myyrät ei minusta halua mitään, mutta väärin kirjoitin, torakoita en siedä ja toivon tuleville antipunaista elämää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuoleeko torakat ja myyrät sadassa vuodessa? Jos kuolee niin anna olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juhannusjuhlat 1944

170 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen on aika ottaa markka takaisin

Kansa voisi olla tyytyväinen kunnes ensimmäinen devalvaatio tai muu markan arvon romahdus nostaisi tuontitavaroiden ja p... Lue lisää...
Devalvaatio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi