Aloita uusi keskustelu

Tiedättekö kuka tätä maata johtaa ?

Aloittaja: Lennu Politiikka 19.11.2019 21:57

Tätä maata johtaa tällä hetkellä SAK. Valtion omistajaohjausministeri kampittaa Postin toimivaa johtoa, miksi ? Paateron ja SDP:n sekä Vasemmiston toimet johtuvat siitä, että heillä kaikilla on yhteydet SAK:hon, kaiken lisäksi tämän maan pääministerinä toimii Antti Rinne, joka nousi 2014 demarien johtoon juurikin ay-liikkeen avulla. Sak liittoineen järjesteli "kansanliikkeen", ja antoi avokätisesti 1,4 miljoonaa euroa vaalitukea jolla haluttiin syrjäyttää vallassa ollut hallitus ja Rinteen ja muiden demareiden sekä vasemmiston tuella siirtyä kolmikantaan. Paatero , Rinne ja kumppanit tekevät kiltisti, mitä Hakaniemen ay-linnake määrää. Tämä ei tietysti ole Suomen lain mukaista, vai onko ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 65 viestiä

Yksiselitteinen vastaus on EK. järjestö kieltäytyi neuvottelemasta mistään asiasta työtä tekevien kanssa, eli muutti linjansa sanelupolitiikkaan. Näkyvä esiintyminen vaikuttamisesta oli osallistuminen taustalla Suomen hallituksen toimintaan pääministeri Sipilän aikakaudella.

Rinteen aikakaudella sanellaan pääomapiirejä edustaville työnantajajärjestöille ohjeet siitä, miten tulee toimia työehtoneuvotteluissa parhaan tuloksen saavuttamiseksi, pääomien kasvattamiseksi ja palkansaajan vahingoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onneksintätä maata EI joha juhasipilä eikä björn valhruus!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

USA ja TRUMP eikä muita ole.Suomen johtaja on valkoisessa talossa USA:ssa eikä Suomessa.Suomella on perinne nuoleskella USA:ta koska se ei ole itsenäinen valtio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

USA:ko ei ole itsenäinen valtio? Onko se nykyään Venäjän vasallivaltio? Nehän sijaitsevat lähellä toisiaan. Venäjä möi aikoinaan Alaskan Amerikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Suomi ei ole itsenäinen valtio vaikka joku niin väittää.EU käskee ja USA vahtii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin on. Suomi ei pysty eikä halua olla itsenäinen valtio. Suomi haluaa olla aina jonkun muun maan perässähiihtäjä ja häntyri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä maata johtavat valtion virkamiehet ja he ovat tehneet sitä Kekkosen ajoista lähtien. Nämä nykyiset kansanedustajat ovat ihan pellejä ja se näkyy mm. siinä, että nytkin vihreiden edustaja Petelius on alkanut katumaan joskus esittämiään sketsejä ja on ilmeisesti saanut jostakin vihiä, että näin kannattaa toimia. Niinhän se tietysti on, että sellaiset edustajat millainen kansa.
Kuten sanottu niin tätä maata oikeasti hallinnoi virkamiehet eri ministeriöissä ja heitä neuvoo Sixten Korkmannin kaltaiset ihmiset mutta niitä neuvoja ei oteta vastaan. Vahinko vain, että hyvät neuvot kaikuvat yleensä kuuroille korville ja historia näyttää miten asioita olisi oikeasti pitänyt hoitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan, valtakunnansovittelija saa päällystyskoneen eläkeläiskvartetin. Onhan se positiivistä tavallaan kun vanhoja ja viisaita ja ns hiljaista tietoa arvostetaan. Saahan siinä "Papat" samalla nätin lisätilin tehtyä keikastaan. Mutta onhan tämä hieman nolo tilanne nyt neuvotteluita vääntäville, kuin SAK:n ja EK:n virassa istuville johtajille.
Saapa nähdä saadaanko vielä Lipponen ja Aho jelppimään hallitusta ja pääministeriä, jos valtakunnan asiat uhkaa kriisiytyä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SAK n kovapalkkaset johtajat ovat hieman turhautuneita, kun ovat joutuneet toistaseksi sivuun ja neuvonantajiksi päivän työmarkkinaneuvotteluista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja mitä ne säätiöt joita ay liikkeiden ympärillä verotta nostelee osinkoja ja

työn tekijät maksaa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EU johtaa suomea, mutta sillekkin antaa määräykset "näkymätön käsi" eli hämärät globaalit rahapiirit jotka haluaa pysytellä taustalla poissa julkisuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on jaettu hajanaisiin organisaatioihin, jotka ovat itseohjautuvia, lopputuloksesta ei Erkkikään ota selvää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etujärjestöt sekä kansainväliset tahot, kuten Eu, IMF ja Oecd. Sieltä tulevat madonluvut, joita hallituksen kuin hallituksen on vaan noudatettava. Nytkin tuli sanomista rajojen takaa ja kikyt ym. saavat jatkoa. Turha Sipilää on syyttää siitä, kun täällä ollaan jatkuvasti ohjasten vietävänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomi Euroopan rasistisin maa

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksihän sosiaalisesti heikossa asemassa olevat äänestävät perussuomalaisia??

Sellaisetkin äänestää persuja jotka tuolla maalla syrjäkylillä asuvat, joskus käyvät kirkonkylällä ja eivät seuraa poli... Lue lisää...
niitä vain on

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille