Aloita uusi keskustelu

Tätäkö on demokratia?

Aloittaja: Rivien välistä Politiikka 2.2.2019 11:18

Miksi jokainen hallituskokoonpano sortuu pelkän kokoomuspolitiikan toteuttajaksi. Miksi ne omat halut jätetään hallitusohjelmasta pois? Mitä demokratiaa tällainen on, kun yksi puolue jyrää kaikkien muiden mielipiteet? Vai onko niin, että muissa puolueissa ei osata neuvotella asioista, vaan aina mennään Kokoomuksen halpaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 44 viestiä

Lahja hevosta ei koskaan pitäisi katsoa suuhun. Stupin kaltainen keikari puhuu pyörryksiin monet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä sanotaan realismiksi. Tahtoo vain monella puolueella olevan sen verran populismia, että kaikille luvataan vaikka mitä. Jakaminen on helppoa, kun on pohjaton laari, vaikka sitten keksityillä asioilla täytetty. Helppo sanoa että miljardiluokan rahat saadaan veroparatiiseistä, harmaasta taloudesta, yritystuista yms ilman että on hajuakaan mitä ja miten tuo raha saadaan ja millä aikataululla. Ja oikeastihan sitten vaje täytetään velalla kun totuus paljastuu. Tätähän virkamiehet, Hetemäki etunenässä, yrittää sitten maadoittaa. Ja se totuus kyllä on puolueista riippumaton

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aluksi voisi säätää eläkkeille katon, jonka suuruus voisi olla 2500 euroa. Tuo summa yli kaksikertaa suurempi kun palkat joilla tehdään kokopäiväisesti töitä. Eläkkeen tarkoitus on antaa eläkkeensaajalle mahdollisuus sillä elää.
Se puolue joka todella lupaa ja on todennäköisesti sellainen "luottamuksen" arvoinen tuolla lupauksella saa tuntuvasti ääniä. Vuosikausiin ei ole asiaa tuotu ollenkaan esille, vaikka säästöjen nimissä on aiottu kaikki kivet kääntää. Mitäänhän ei tapahdu, vaikka poliitikko aikoo jotakin tehdä. Poliitikko havaitsee ensimmäisenä kaikki toisilta saatavissa olevat rahat, mutta ei ehdi toimikautensa aikana havaitsemaan saati toimimaan tämänkään eläkeasian korjaamiseksi. Omasuu on heilläkin kaikkein lähin ja tärkein toimntakohde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arvatenkin äänessä on henkilö, jolla eläke on tai tulee olemaan alle 2500€. Jos kattoja säädetään, niin sitten lopetetaan eläkemaksujen maksaminen, kun raja täyttyy. Ja palautetaan liikaa perityt eläkemaksut. Muutenhan rikottaisiin eläkelakia, itse puhuisin rikoslaista kun kyse on ryöstöstä. Tai perustuslaista, jossa säädetään oikeudesta omaisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei voida mitään kattoja määrätä, mutta verotuksella voi puuttua. Progressio leikkaamaan yli 2000 euron eläkkeitä reilusti. Esim. 3000 € eläke 5 % lisää veroa, 4000 €:n eläke 8% lisää jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi koska todellista valtaa pitävät pääomasijoittajat, suuryritykset ja pankkiirit. Jos heitä ei meno miellytä, iskee taantuma ja sitä pelotetta käyttäen hallitus kuin hallitus, väristä riippumatta, taivutetaan heidän tahtoonsa jonka edustajana puolueista toimii Kokoomus.

Jos kokoomus jätetään ulos seuraavasta hallituksesta niin kas kummaa kuinka äkkkiä osakekurssit syöksyvät ja nousukausi kääntyy taantumaksi ja laman uhkaksi. Näin uusi hallitus, väristä riippumatta, on pakotettu tekemään "kokoomuslaisia" päätöksiä vastoin tahtoaan, koska eivät he oikein muutakaan voi. Se on kuulkaa globaali raha joka meilläkin hallitsee ja lapsenomainen usko suomen hallituksen mahtiin muuttaa nykymenoa on lähinnä hyväuskoisten jymäyttämistä ja todellisuuden peittelyä.

Katsokaa "kapitalismi kuntoon" netflixistä niin ymmärrätte mistä puhun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ranskan keltaliivit vastustavat globaalia rahaeliittiä ja sen sätkynukkea Macronia. Myös Trump on hyvän puolella pahaa vastaan. Sama voidaan tehdä Suomessakin, kunhan eduskunta alkaa itse päättää asioista ja koko nykyinen EU-puolue-eliitti kammetaan syrjään vallasta.

Tämä ei kuitenkaan tapahdu äänestämällä vihervasemmistoa, mikä on myös globalistien ja EU:n liittovaltiokehityksen takana, vaan nostamalla valtaan kansallismielisiä voimia kuten Halla-ahon persut, Reformi, Seiska, Kansalaispuolue, Asyl ja SKE. Samalla poistettaisiin liika maahanmuutto, mikä vie vähitellen jatkuessaan kaikki rahat ja asettaa ulkomaalaiset räikeän etuoikeutettuun asemaan. Huolimatta raskaista rikoksista he nauttivat ainakin neljä kertaa suuremmista sosiaalituista kuin kantaväestö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on vielä hyvin nämä asiat! Venetzuelassa amerikkalaiset vaihtaa lennosta presidentinkin, eikä edes mitään vaalivilppejä pääse syntymään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä siellä Venezuelassa suurin osa kansaa haluaa sen huijaripresidentin syrjään. Kaikki mitä Trump on tehnyt tai sanonut Venezuelan suhteen, on satanut Maduron laariin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on toteuttanut sosiaalidemokraattista, tehotonta ja välttämättömiä rakenteellisia uudistuksia vastustavaa politiikkaa vuosikymmeniä. Tämä on tapahtunut hallituksen kokoonpanosta riippumatta ja on johtanut tilanteeseen jossa Suomi on auttamatta tippumassa muiden pohjoismaiden vauhdista. Vaikka viimeiset neljä vuotta ns. valtaa on pitänyt porvarihallitus, maa ei ole sittenkään päässyt eroon tilanteesta jossa maassa on jatkuvasti kaksi hallitusta, eikä vaaleilla valittu demokraattinen hallitus ja eduskunta todellakaan nauti ylintä valtaa. Sos.dem puolue ay-liikkeen taloudellisten resurssien avulla edustaa ylintä valtaa oppositiossakin. Missä rahat, siellä valta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos sinä luulet, että maan rahat ovat ay-liikkeellä, niin sinä olet erehtynyt pahemman kerran vai onko niin, että sinä levität tarkoituksella valheellista propagandaa ollen hyvin selvillä siitä mitkä piirit ovat todellisia rahapiirejä?

Jos hallitus on niin heikko, että se luovuttaa vallan oppositiolle, niin täytyy sanoa että melkoisia vellihousuja ovat kokoomuslaiset ja kepulaiset ministerit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun valtaa on liikaa ay-liikkeellä ja se on suunnattu valtiovaltaa vastaan ,on sitä syytä vaimentaa lopettamalla vcerovapaudet ja yleishyödyllisyysrälssi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi näin ei ole toimittu, vaikka eduskunnan enemmistön tukea nauttivassa hallituksessa ei ole yhtään ay-liikkeen edustajaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka vasemmisto/sosd ei nyt ole hallituksessa, se lakkoili rahoittajiensa toimesta estääkseen hallituksen lakiesityksiä ja tekee välikysymyksiä propagandasyistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oppositio tekee aina välikymyksiä.

Mikä oli Kepun viime kaudella tekemien välikysymysten syy, jos se ei ollut propagandan teko?

Miksi et muuten vastannut kysymykseeni vaan rupesit puhumaan muista asioista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä ne tuosta lakkoilusta välittivät, oli vain pelkkä tekosyy!
Ainahan työntekijät Suomessa on olleet vain yritysten rasitteena nostamassa palkkojaan, joten nuo lakkoilut ei voinut olla todellinen syy! Työmies ei ole palkkaansa ansainnut, vaan on aina ollut vain kustannustekijä yrityksissä! Mitä hittoa se porvari työmiehillä tekisi, eihän niillä ole edes rahaa, mitä lypsäisi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laskeppa sinä montako entistä ay- liikkeen johtajaa on esim demareissa . On niitä ainakin neljä. Kyllä siellä tämä ay yhteistyö osataan. Vaaliavustukset on suuria ay liikkeeltä, mutta vain vasemman puolen edustajille. Se on sitä demarien paljon vaatimaa tasa-arvoa. Kuitek8n jäsenistöstä liki puolet kannattaa muuta suuntausta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Miksi näin ei ole toimittu, vaikka eduskunnan enemmistön tukea nauttivassa hallituksessa ei ole yhtään ay-liikkeen edustajaa?"

Onhan hallituksessa yksi kovanaama, Jari Lindström!
Hän on entinen paperitehtaan laboratoriotyöläinen!
En usko, että olisi alkanut petturiksi ja siirtynyt EK:n riveihin, vai oliskohan sittenkin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi