Aloita uusi keskustelu

Tällaista politiikan pitäisi olla

Aloittaja: Asdfg Politiikka 3.12.2019 06:12

Enpä muista, milloin politiikka olisi ollut näin mielenkiintoista. Yleensä Suomessa politiikka on tylsää ja ennalta arvattavaa.

Viimeinen viikko on ollut kyllä niin kiinnostava, Jos näin jatkuisi, saataisiin ihmiset kiinnostumaan.

Mitä mieltä muut. Pitäisikö politiikkaan tekeminen olla värikästä

Eile

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 28 viestiä

Hyvät liksat on eduskunnan 'sirkuksen' esiintyjillä, eikä esitykset kovinkaan kummoisia. Onko heidän 'työ' kovinkaan antoisaa yhteiskunnalle muutoin kun viihdemielessä; suurin osa ajasta menee keskinäisiin kahinoihin ja kokoonpanojen käsittelyihin. Jos jotain yhteiskunnallisia asioita ajetaan, niin ne ovat tälläkin kertaa edellisen hallituksen tekojen perumisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

yksi rehellinen haki viime vaaleissa muttei päässyt kun ei ollut puoluetta...hän ei luvannut mitään...ehkä ensivaaleissa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tiedä onko tämä kokonaisuutena hallituksen ja edeuskunnan toiminnan kannalta hyödyksi vai haitaksi mutta sitä ei kyllä voi kiistää etteikö mielenkiintoista olisi ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tällaista politiikka ei missään tapauksessa saisi olla. Ei politiikan pidä olla mitään lastentarhatouhua - se on maan asioiden hoitamista. Jos tämä pelleily on sitä, niin voi taivas- me olemme todella pulassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä kansa tietää, kehen voi luottaa ja kuka pettää aina. Keskusta teki sen jälleen. Ainoana hallituspuolueena se halusi torpata nykyisen pääministerin, vaikka tuo paljon parjattu postisota päättyikin pienipalkkaisten paketinkäsittelijöiden eduksi. Siitä ei keskusta ollut kiinnostunut, enemmän kiinnosti nousu valtakunnan politiikan polttopisteeseen ratkaisijan roolissa. Tuskin äänestäjät, joita kaivertaa vieläkin edellisen keskustavetoisen hallituksen leikkaukset vähävaraisiin ja tavallisiin työläisiin suunnattuina, innostuvat keskustan toimista seuraavissakaan vaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu teki ainoan oikean ratkaisun, kun näkivät, mikä katastrofi uhkaa Suomen taloutta. Toivottavasti se poikii myös kannatukseen, ainakin omalta osaltani olen paluumuuttaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän tässä ollut kuitenkin kyse siitä, ettei Rinne kyennyt pääministerin postia (tai SDP:n puheenjohtajuutta) hoitamaan. Noissa tehtävissä on ulosannin ja ajatusten oltava selkeämmät eli on ymmärrettävä ja tultava ymmärretyksi. Kyllä demaritkin ovat tämän tienneet ja kannatuslukuja huolestuneina seuranneet. Posti oli vain se työkalu, jolla väistämätön toteutui.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hankalaa, nyt ei tasa-arvo toteudu, kohta on kaikki puoluejohtajat naisia, sitä myöten lähes koko hallitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se on ollut entisen ay-jyrän esiinmarssia koko aJan. Kaikesta Rinteen toiminnoista, sanomisista on kuultanut läpi ay- pomottaminen, jyrääminen , vain omilla mielipiteillä on merkitystä-tyyliin. Kuka tämmöistä pääministeriä kaipaa, en minä ainakaan. Maan asioita pitää hoitaa eikä omia ay-intressejä joita selitellään viikko tolkulla jälkikäteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, tätä vartenko me heidät sinne olemme äänestäneet, ay-peliä pelaamaan Suomen hallituksessa! Jos todella tätä mieltä ollaan, ilmankos sitten edellistä hallitusta mollataan vieläkin. He kun yrittivät laittaa isänmaan asioita kuntoon. Kun ay- jyrä Rinne syrjäytti Urpilaisen, moni oli sitä mieltä ettei siitä hyvä seuraa, ja tässä sitä nyt ollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajattelin myös että Urpilainen olisi ollut parempi kuin Rinne. Nyt näyttää siltä että maastamme ei löydy kykeneviä henkilöitä poliittisiin tehtäviin. Näin on ollut mielestäni jo kauan. Lipposet,Stubit,Kataiset, Sipilät,Rinteet ym. Samaa jappasua. Pitkäaikainen presidenttimme tuhosi demokratian opit jyräävällä toiminnalla. Väyrynen onneksi saatu a isoihin,vai onko Kulmunin takapiruna?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en ainakaan kaipaa tällaisia sirkushuveja, vaan yhteiskuntaa eli meitä kaikkia hyödyttävää järkipohjaista päätöksentekoa ja lainsäädäntötyötä.

Kannatan myös äänioikeuden myöntämistä tasokokeen perusteella. Ihmiset eivät ymmärrä ja tiedä edes perusteita - vähiten Perussuomalaisten kannattajat, jotka ovat helposti ohjailtavissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee jo "vanhat hyvät ajat" mieleen, kun Sorsa ja nuori haastaja Väyrynen kävivät omaa valtapeliään mediassa ja eduskunnassa. Mutta molemmat lopulta putosivat korkeimmasta tavoitteestaan, eli nousta tasavallan presidentiksi Kekkosen jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta aihetta koskeva perikysymyshän kuuluu että onko meneillään ollut kampaja Rinteen hallituksen kaatamiseksi Pietarin vaiko EK:n trollitehtaiden lietsoma ja ylläpitämä?

Vai ovatko nuo tahot yhteistuumin olleet asialla. Varsin taitavasti tehty tämä kampanja nimittäin on ollut.

Ettäkö suomi-pääomapiiritkö muka olisivat yhteistyössä Pietarin trollitehtaiden kanssa? Ei se niin mahdotonta ole, pitää muistaa että suurella rahalla ei ole isänmaata, ja Venäjää ryöst... eikun johtavalla kleptokratialla ja kotoisella bättre folkilla aka kultapossukerholla edut loppujen lopuksi ovat pitkälti yhteneväiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkintoisuudesta ollaan eri mieltä (dem.). Nuorille tyrkytetään ajatusta osallistua yhteiskunnan asioitten hoitamiseen (polittiikkaan). Olen osallistunut pari kymmentä vuotta Kalevan Juttutuvan keskusteluihin ja minulle on annettu ymmärtää, että olisi parempi, jos en osallistuisi.

Osallistuin jo alkuvaiheessa Antti Rinteen kaatamiseen tähtääviin keskusteluihin. Olen päässyt mielestäni päämäärääni. Nyt Rinne on joutunut niin ahtaalle, että hän on uhka omalle puolueelleen. Rinne haluaa kaataa oman puolueensa lähtiessään.

Päivän vitsi.
Rinteelle sanotaan Good Bye!
Tämän Rinne tulkitsee: Good Buy!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne on ehkä ahtaalla. Mutta toisaalta saattoiko käydä myös niin, että keskustan "jäärät" häikäistyivät opposition ja median lietsomasta "rinnepalosta" niin pahasti, että ajoivat alarinteessä "traktorinsa" vauhdikkaasti ojaan. Toki se sieltä konsteilla takas saralle nousee mutta viehän se aikansa ährätessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/