Aloita uusi keskustelu

Soinia kiinnostaa ehdokkuus presidentinvaaleissa perussuomalaisten riveissä?

Aloittaja: Hattu kourassa tulossa takaisin? Politiikka 13.1.2020 18:04

Timo osoitti jonkinlaista kiinnostusta vuoden 2024 presidentinvaaleihin. Totesi, että moni puolue tarvitsee hyvää ehdoksta. Kysyttäessä häneltä mahdollisuutta olla presidenttiehokkaana perussuomalaisten riveissä, hän jätti asian avoimeksi eikä ottanut siihen suoranaista kantaa.
Ei kai vain Timppaa ala taas vanha suola janottamaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 67 viestiä

Siis mietitäänpä olisiko Soinista presidentiksi Saulin paikalle.

Nauttiiko hän kunnioitusta ja arvostusta yli puoluerajojen? No ei nauti, ei nauti itse asiassa edes omassa entisessä puolueessa, eikä siinä toisessa.

Ovatko Soinin saavutukset politiikassa valtiomiestasoa? Jos sellaiseksi luetaan protestipuolueen pakkosynnytys populistisin keinoin ja vihapuheen arkipäiväistyminen, niin ehkä sitten.

Onko hän mies/ nainen joka pystyy kriisin keskellä yhdistämään kansakuntaa yhteistä vihollista/ ongelmaa vastaan? Heh, salli minun nauraa. Soinin perussuomalaiset olivat yksi alullepaneva voima kansan jakautumisessa heihin ja meihin. Vitsit ja sutkaukset eivät vakuuta silloin kun pitäisi vakuuttaa.

Onko Soini tarpeeksi edustava ja karismaattinen ollakseen kansakunnan keulakuva ulospäin? No, onhan Soini karistanut ministeriauton takapenkillä keräämiään kiloja, mutta miehen karisma on sitä samaa luokkaa kuin makkaraa syövän hevosmiehen karisma hävityn vedon jälkeen.

Kiitos, ei jatkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on poliittisella uskovaisella helppoa, kun vain katsoo ilmansuunnan ja alkaa raivota. Valtiokapitalismi on kuollut Euroopasa 1991 ja sen jälkeen valtiokapitalismin mainostaminen on valheellista roskaa. Kerroppa mitä ihmettä Sinä Tenava näät etua Hitlerin, Maon, Mussolinin, Castron ja Stalinin valtiokapitalismissa eli diktatuurissa verrattuna kapitalismiin ja demokratiaan. Sen tietysti ymmärtää hyvin, että vastustat demokraattisia puolueita, jotka halua kuunnella kansan tahtoa. SOini on saanut kannatuksensa aikoinaan kansalta, joka on ihmetellyt vihervasemmiston epäuskottavaa ropakantaa ja tullut järkiinsä. Soinin kannatus on tullut vasemmalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soini se osaa pyörittää mediaa kuin pässiä narussa. Soini kirjoittaa ohuehkon kirjan populismista, jossa toistaa graduaan, ja toimittajat ovat myytyjä. Päivän jokaisen uutisen pääaiheena oli Soinia edestä ja takaa, jopa A-studio ja aamutelevisio oli täytetty Soinilla. Ihmetyttää , tämäkö on toimittajien taso.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksikäs ei, sopii kai Persuille, tähänkin asti kelvannut ehdokkaaksi Persuille kuka vain äänen tuo. Soinin toisi kaksi ääntä omansa ja ehkä vaimonsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaisten presidenttiehdokas on todennäköisesti Jussi Halla-aho, jos puolue on vielä koossa vuonna 2024. Soinin taakse ei taida enää löytyä minkäänlaista liikettä. Korkeintaan Peppe Grillomainen klovniesitys. Saattaisi tosin piristää ylen vakavia vaalikeskusteluja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän puhui kansanliikkeestä, ei mistään puolueesta. Sitoutuminen persujen ehdokkaaksi varmistaisi vain sen, ettei menestystä tulisi. Kansanliikkeen ehdokkaana mahdollisuudet moninkertaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansanliike mahdollisesti mutta kyllä hänen on pidettävä suhteet perussuomalaisiinkin kunnossa.
Oikeastaan on, jos hän presidenttiehdokkaaksi mielii, vain yksi taho, jota hänen ei tarvitse mielistellä. Se on vihreät ja siihen suuntaan kallellaan olevat vasemmistolaiset. Sinne päin sopii pikemminkin heitellä niitä kuuluisia sutkauksia, jos niitä vielä irtoaa entiseen malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jotenka suhteilla perussuomalaisiin ei ole sen kummemmin väliä. Ainakaan perussuomalaisille Soinilla ei ole mitään merkitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitähän ei tiedä, vaikka silläkin puolella oltaisiin valmiita unohtamaan lähimenneisyys. Perussuomalaisetkin joutuvat pohtimaan huolellisesti sitä ehdokasasiaa ja Soinin kehumalla Turkkilalla voi olla jo jonkinlainen suunnitelma valmisteilla asiaan liittyen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soini lumoaa jo räiskyvällä olemuksellaan. Varmaan moni pakolla persuissa oleva kaipaa Soinia.
Toisin kun Halla-aho työntää pois luotaan kylmällä ja kalsealla olemuksellaan Soini luo lämpöä jo häntä katsellessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä, jottei Soini lähtisi Perussuomalaisten ehdokkaana presidentinvaaliin?

Soini on ollut kaksi kertaa aiemminkin presidenttiehdokkaana ja kummallakin kerralla hänellä on ollut takanaan perussuomalaisten vankkumaton tuki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille