Aloita uusi keskustelu

Siniset saatava hallitukseen

Aloittaja: Martti K. Politiikka 11.1.2019 07:11

Vaihtoehto että Keskusta, Kokoomus, SDP tai Vihreät olisivat hallitusvastuussa alkaa tuntua aika pelottavalta. Näin ainakin tavallisen normaalituloisen palkansaajan kannalta. Ja varsinkin täällä Pohjois-Suomessa. Hallituksessa ainoat jotka osaavat edes hieman ajatella asioita normaali kansalaisen kannalta ovat siniset. Samanlainen järjen ääni olisi mielellään saatava seuraavankin hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 43 viestiä

Minun laskuopin mukaan siniset on ollut hallituksessa kahdesti, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Laske nuo kerrat yhteen saat 2.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anteeksi vain, mutta mitä Siniset ovat saaneet aikaan. Suurin saavutus heillä on olla apupuolue Keskustalle ja Kokoomukselle ja he antavat kaikki periksi näille puolueille, kun haluavat olla vaan hallituksessa hallitusohjelmasta riippumatta. Kun Soini aikoinaan moitti Kristillisiä ja Ruotsalaista kansanpuoluetta takiaspuolueiksi, niin nyt on nähty Sinisten osalta vielä pahempaa. Siniset vitsi koko puoluejärjestelmässä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää siltä, että Perussuomalaiset on nerokkain puolue. Menivät hallitukseen , jonka ohjelman tiesivät alusta asti olleen puolueen kuolemantuomio. Hallitukseen oli ipakko mennä, sillä kansa napisi, että saahan sitä puhua mahtavia, kun hallitukseen ei uskalletaz mennä. Tilanne hallituksessa jatkuu ja politiikkaa tehdään. UUden suuremman jytkyn eväät saatiin pyytämään hajottamalla puolue hallitus- ja ropakantaosaan. Jytky on nyt tulossa ku ramppa kalakattaa rajusti ja sitä jytkyä vaaleissa ei voi estää mikään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Sinisethän" jäivät hallitukseen, kun halla-aholaiset julistettiin pannaan muiden puolueiden toimesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siniset on sotakarkureihin verrattavissa oleva rupusakki. Varmasti joku tuntee nämäkin ihan omaksi puolueekseen, hyvä että jokaiselle löytyy omansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

maan rakoon juttutuvassa: kokoomus,keskusta,sdp,siniset,persut,vihreät,vasemmisto.. Mitä jäljelle jääneitä puolueita kannattas äänestää? T.aivot solmussa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisillä on pelivälineet vähissä. Siinä ei ole vaalirahoitusta näkysällä. Siniset on Oulun ja Helsingin vaali-iskujen jälkeen entistä enemmän eksyneet metsiin, ja tilannetta pahentaa, että eväät on syöty jo aikoja sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On suorastaan jännittävää nähdä löytyykö vielä kevään vaaleissakin sellaisia höynähtäneitä, jotka kuvittelevat perussuomalaisten ajavan työväestön edunvalvontaa. Nyt istuvan hallituksen puolueet keskusta, kokoomus, perussuomalaisetkin jonkin aikaa ja loikkarisiniset ovat kaikki osoittautuneet vanhoillisiksi, oikeistolaisiksi ja pelkästään hyväosaisia suosiviksi puolueiksi. Sinisistä on pakko sanoa, että puolueen ministerit ovat kaikki joojoomiehiä päähallituspuolueita kohtaan. Kaikki toiveet täytetään, kunhan oma hillotolppa pysyy pystyssä tuottavana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö huoli sinne sos.demeita?
Tuppurainenhan haluaisi lisätä pakolaiskiintiötä kymmenkertaiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siniset ovat viimeistä kauttaan eduskunnassa. PerusSuomalaisilla on sentään vielä mahiksia eduskuntapaikoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän sinisillä ole poliittista linjausta, ovat apupuolue, siihen virkaan se perustettiinkin. On hyvä että tuommoisia on, voi muuttaa linjauksia aina samaksi mikä on vallassa olevalla pääministeripuolueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Siniset saatava hallitukseen" kuuluu vitsiosastolle.
Virhemarginaalissa pyörivä puolue, joka möi itsensä Sipilälle 5 ministerin pallilla menettäen viimeisenkin kunniansa ei todellakaan kuulu eikä pääse hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siniset säilyttivät kunniansa kun eivät menneet ääripuolueen uuteen nousuun ja uhoamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Suomessa käy pian kuin Ruotsissa. Maahanmuuttoasioista ei saa edes keskustella ja poliisi alkaa olla voimaton.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisten taru on loppu ja hyvä niin. Soini osoittautui jättiläismäiseksi kuplaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisten loppumetrien työ on näyttänyt pelkältä opposition haukkumiselta. Jos kelpuutetaan hallitukseen, siellä ovat "Tuppuraiset" jälleen "Tappuraisten takuumiehinä" ja puolue "takiaispuolueena".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

102 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Keskustelu työttömyydestä on ala-arvoista

Aikuisella ihmisellä on ihmisvelvollisuus elättää itsensä ja hieman tukea yhteiskunnan toimintaa. Muutoin on lapsen tas... Lue lisää...
Kylmä totuus

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi