Aloita uusi keskustelu

Siniset saatava hallitukseen

Aloittaja: Martti K. Politiikka 11.1.2019 07:11

Vaihtoehto että Keskusta, Kokoomus, SDP tai Vihreät olisivat hallitusvastuussa alkaa tuntua aika pelottavalta. Näin ainakin tavallisen normaalituloisen palkansaajan kannalta. Ja varsinkin täällä Pohjois-Suomessa. Hallituksessa ainoat jotka osaavat edes hieman ajatella asioita normaali kansalaisen kannalta ovat siniset. Samanlainen järjen ääni olisi mielellään saatava seuraavankin hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 96 viestiä

Mitä ne käpykaartilaiset, seteliselkärankaiset siniset hallituksessa tekee. Ei ole puoluetta, jolla olisi myös ohjelma, tyhjä tynnyri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolliset takikääntäjät saavat hävitä Suomen puoluekentiltä ikuisiksi ajoiksi.
Ovat kaikkien " luopioitten " äitejä :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Siniset tuskin saavat yhtään kansanedustajaa. Ei sellaista takiaista tarvitse kukaan hallitusneuvotteluissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin Jussi Niinistö (sin) vaikutti eilen Ykkösaamussa kovin vakuuttuneelta siitä, että hän jatkaa eduskunnassa seuraavankin vaalikauden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Sipilänkään mahti riitä enään nostamaan sinisiä hallitukseen.Taitaa olla omakin paikka kiven alla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos puolueen gallupkannatus on kolme kuukautta ennen vaaleja yhden prosentin tietämissä, ei sillä ole mitään mahdollisuuksia voittaa puoluetta, jonka kannatus on kymmmenessä prosentissa ja vielä noususuunnassa.

Toisin sanoen sinisiä on vaalien jälkeen eduskunnassa yksi kymmenesosa siitä, mitä persuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minesterin ei tarvi vältämättä kuulua puolueeseen eikä olla kansanedustaja, riittää kun on hyvämaineinen suomen kansalainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siniset on ihan laillinen puolue ja hyvä onkin. Ei ole ensimmäinen kerta jos muodostaa uuden puolueen, mikä siinä nyt niin kauheaa on. Jos ei halla-aholaisten muuttunut ideologia kiinnostanut niin oikein tekivät.
Sehän se persuja nyt on niin raivostuttanutkin kun ei päässyt vaihtamaan ministereitä. Hyvin ovat pärjänneet ja työnsä tehneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VAIKEINA AIKOINA

Repivässä ja epävakaassa maailmassa olisi tarpeellista harkita jopa virkamies/asiantuntija-hallitusta, jotta värikylläisyys ei vaikuttaisi kivikäräjien laintulkintoihin. Kansanedustajien paniikkisuus, ei todellakaan luo turvallisuutta kansalaisiin, nyt jos koskaan tarvitaan vallan kolmijaon tukijoita, ei edustuksellista huutelua. Hallitukseen kaivattaisiin suomalaisia asiantuntijoita, jotka voisivat tuoda lakiesityksiä eduskuntaan ilman värittynyttä vääristymää. Voisiko silloin omantunnonkysymykset auttaa vaikeiden asioiden yli. Historiasssa virkaatekevät hallitukset ovat kuitenkin hallitusohjelmissaan pystyneet fokusoimaan oleellisemmat tehtävät kansan parhaaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolue on kyllä ottanut ryhmälleen oivan nimen, Siniset. Kaikki tietävät että ennen lopullista auringon laskua on sininen hetki...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi hyvä aloittaja kun siniset ei pääse vaaleista edes eduskuntaan saati sitten vielä hallitukseen. Kuoleva puolue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi