Aloita uusi keskustelu

Sanna Marin seuraava pm Kulmuni voitti!

Aloittaja: Täyskäsi Politiikka 3.12.2019 08:35

Ainakin SK:n tietojen mukaan Rinne on valmis eroamaan jos on pakko. Taisi omat takoa järkeä päähän ettei hallitus hajoa. Erittäin kova näyte Keskustalta ja varsinkin Katri Kulmunilta! Keskusta vankistaa asemaansa kovasti hienoa! Vetääkö Katri Antin kölin alta mennentullen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 77 viestiä

Tämä tyttöhallitus vie meidät vaikeuksiin. Kaiken huippu on kuitenkin demarien Paateron nosto hallitukseen. Kun hän osoitti osaamattomuutensa edellisessä ministeriössään , onko nyt siis vuorossa kuntakentän sotkeminen.? Katri Kulmuni ei myöskään vähäisellä kokemuksellaan kykene hoitamaan valtinvarainministerin tehtävää. Ja kun Sanna Marin tuntuu vain kaikessa ajavan toverien ja toverien ja vielä kerran toverien hyvinvointia, peli on jo nyt menetetty.- On todella ikävää, kun meikäläinen, tähän saakka niin positiivinen mies, joutuu nyt tosiasioiden edessä olemaan näin negatiivinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän Rinne mitään valehdellut. Jotkut on koittaneet valehdella että ois ollut valehtelusta kyse. Varmaan vaan sekaantui liikaa muiden töihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on hallituksessa 'akkavalta' ja varmaan tukevat toisiaan puolue kuvasta piittaamatta, eikä Kaikkonen henkilökuvassa huolimatta olisi Kulmunin tilalle sopinut, taustalle kyllä. Keskustan naisten täytyisi vaan luopua siitä patriargaalisesta palvonnasta muuallakin kuin ei niin sisällä ja nähdä mahdollisuus puolueessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Voan kiitos Kulumunin soamme jatkossa entistä vähemmän kansallista moatalloustukkea, kahtokkaan voan. Rinteen Antti sentään yritti pittää sen ennallaan EU:ssa. Niin se kansallinen tuki romahtaa ja ruoka haetaan Litlistä. Voe, voe, kun se pettää ja aena!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kulmuni voitti.." Saatta olla, että SDP:kin voitti pidemmässä juoksussa, kun pääsevät uudet luudat esille ja pois Rinteen selän takaa, lakaisemaan puolueeseensa puhtaat polut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallitukseen tulee kolme pikkutyttöstä, menisivt vielä narua hyppään hiekkalaatikolle, ovat vielä siinä iässä, uskottavuus puolueisiin menee kokonaan, penskojen takia !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanna Marin oli eilen pelottava sanoessaan, että Postin hallitus olisi kesällä pitänyt erottaa. Eihän asioita noin hoideta. "Jos, ette tee miten me halutaan, niin potkut". Jos Marinista tulee pääministeri, niin toivottavasti pysyy omalla tontillaan. Ja muistaa ettei hän ole yksinvaltias.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo pitäisi olla selvää nykyisen lääketieteen POHJALTA! Nainen on sekaisin kuukaudesta vähintää 1,5 - 2 viikkoa! Hormooni myllerysten myötä ( siis kuukautiset ) Vaikka oli ehkäisypillerit SILTI TAUSTALLA RIEHUU HORMOONI MYRSKYT! Luojamme loi naisen viihdykkeeksi miehelle miehen kylkiluusta! On todettu juuri kylkiluissa on ihmisen kaikki perimä TÄYSIMUOTOISENSA! Joten tälle raamatun sanomalle ON! nykylääketieteen VANKKA PERUSTE! Siis ei naista / naisia johtoon eikä hallinoimaan luomakunnassa . . . ONKO TÄMÄ NIIN PIRUN ! vaikeaa naisten JA NAISTEN MIELISTEN miesten tajuta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sittenhän Suomelle on asiat tosi hyvin. Tulevassa hallituksessa on luultavasti vähintään 12 ministeriä naisia, kaikkiaan 19 mahdollisesta. Lisäksi mitä luultavimmin meillä on erittäin nuori naisministeri, ja lisäksi kaikkien hallituksessa olevien puolueiden puheenjohtajat ovat naisia ja johtavat Suomea. Mitäs Timppa meinaa tehdä, kun näillä naisilla on se aika kuukaudesta, kun ovat vielä tosi nuoria.. Mitähän ne Suomelle silloin tekee.. ja entäs naistenkokoukset, piirit, kerhot, mistähän ne siellä keskustelee..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naiset on erittäin tarpeellisia politiikan johtopaikoille, jopa pääministeriksi. Heidät on helppo syöttää "susille" niin ei mene hyvien miespoliitikkojen maine ja ura pilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demarit riitelee nyt itsensä kahdeksi eri ryhmäksi. Kyllä se taktinen voitto on Keskustalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Voittajia" tässä mylläkässä tuskin lopulta on. Mutta tapaus on oiva esimerkki siitä, että poliittista kilpailijaa ollaan heti valmiita iskemään, kun syitä keksitään mistä heikko kohta löytyy. Paljon Sipilääkin yritettiin pommittaa eri syitä keksimällä, mutta lain vastaista munausta ei löytynyt millä hallituskuppanipuolueiden luottamus olisi mennyt, sai taaplattua miltei koko vaalikauden pääministerinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oon samaa mieltä. Lisäksi oon sitä mieltä, että heti oltiin valmiita iskemään sekä Sipilä että Rinnettä. Kumpikaan ei sellaista ansainnut. Molemmat hyviä poliitikkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kulmuni voitti? Päinvastoin, on katastrofaalista Kepun kannalta, että se vaikuttaa jatkavan samalla oikeistolaisella linjalla, jonne se harhautui Sipilän aikakaudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti Marin valitaan. Sillä Lindtman on kuin Lipponen ja Rinne yhteensä, vain nuorempi versio siitä. Suomi ei tarvitse mitään öykkäröivää , neuvottelukyvytöntä pääministeriä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YLEn naistoimittajilla (SDP) oli ilmeisesti sisäpiirin tietoa siitä, että SDP:ssä olisi halua uhrata vielä yksi nainen Rinteen Antin sekoilujen takia. Onneksi Sanna Marin ei halunnut soppaan enää lisää mausteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/