Aloita uusi keskustelu

Poliisi peruutti keskustelutilaisuuden

Aloittaja: retu perä Politiikka 3.3.2013 16:46

Kotkassa vasemmistonuorten kirjaesittely ja keskustelutilaisuuden esti poliisi vedoten siihen, ettei tilaisuuden turvallisuutta voida taata. Eli väkivaltaisuudella ja pelottelulla uhkaavat fasistiset oikeistolaiset voittivat yhteiskuntajärjestyksen - poliisin avulla, koska poliisi vaati tilaisuuteen tarpeeksi paljon ostettuja ulkopuolisia järjestysmiehiä. Tähänhän äärioikeistolaiset pyrkivätkin, ettei kookoontumis- ja sananvapaus toimi kuin niillä joilla on tarpeeksi rahaa. Näin me annamme vallan väkivataisille järjestöille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 72 viestiä

Poliisin ylinjohto on kokoomuksen käsissä joten onhan niillä jotain sympatiaa äärioikeistoakin kohtaan.Senhän huomasi Jyväskylän tapauksen tiedottamisessakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi ja äärioikeisto ovat taas lähestymässä toisiaan. Historia toistaa itseään. Onkohan aika muuttunut taas otolliseksi sellaiselle ilmiölle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten voimme enää luottaa Poliisiin, jos he eivät kykene takaamaan turvallisuutta edes kirjaesittelyssä. Tuollaiset äärioikeistolaiset lahkot näyttävät "pelottavan " poliisia, vaikka niissä ei ole jäseniä kuin muutama. Käsittämätöntä toimintaa poliisilta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelottaa myös ajatus, että jos tällaiset väkivallalla uhkaavat järjestyneen porukat saavat näin tahtonsa läpi pelkällä olemassa olollaan, niin missähän vaiheessa jotkut liivijengiläiset tekevät samanlaiset johtopäätökset ja hallitsevat tätä yhteiskuntaa väkivallan pelolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä, muka kirjaesittelyä pitävät, ovat itse oikein lietsomassa eripuraisuutta. Tämäntyyppisten kirjatilauuksien kielto on ihan oikeutettu. Puhdasta provosointia ja taustalla lienee Backman joka on juuri tällaisten tilaisuuksien puolestapuhuja. Esikuva tälle Ruotsikieliselle kommunistille ,tarkoitan naista joka on etunenässä järjestämässä näitä tilaisuuksia, löytyy keskieuroopasta, Ulrike-Mainhof, jos oikein muistan. Lisäksi näissä on samaa kavaluutta ja vihaa kuin kettutytöissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Muistat todellakin tosi väärin jos vertaat dosentti Backmannia ja Mainhoff'ia ja näitä kirjan kirjottajia. Muuten - se kirjahan juuri esittää tätä pelon ilmapiiriä ja sitä, ettei sitä pitäisi olla. Ja nyt jotkut ihmiset ovat sitä mieltä että ennemmin pelätään kuin tuodaan tämä pelko esille. Omituista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi äärivasemmisto saa pitää noita propaganda tilaisuuksia, samalla huutaen äärioikeiston pahuutta. Eikös tuossa ole outo dilemma.
Ollettenkin, että äärivasemmisto paisuttelee ja vääristelee tosiasioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä oikein tarkoitat? Etkö tiedä, että Suomessa on sananvapaus? Poliittinen propaganda on sallittua. Tämä koskee myös äärivasemmistoa, vaikka Jyväskylässä ja Kotkassa ei ollutkaan kysymyksessä äärivasemmiston tilaisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ollut äärivasemmiston tilaisuus.Mikähän lie se äärivasemmisto on.Jos se on skp niin sekin on rauhanomainen ja ilman väkivaltaa toimiva.Iso ero onkin toimintatavoissa.Ei tuo oikeiston touhu oikein miehekkäältä tai sankarilliselta näytä kun aina täytyy porukalla käydä jonkin yksittäisen postinkantajan tai siivojan päälle koska ovat ulkolaisia.Yksin taitavat ollakin melkoisia pupu-pöksyjä nämä äärioikeiston uljaat urhot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Son kuule se polliisin kuulustelu eri juttutilaisuus ku sen naapurin kans lätystely. Toisessa voi sanua mitä vaan, toisessa pitää olla varuillaan, ettei saa turpaansa.Että kannattaa pitää turpaansa soukemmalla, varisinki jonnei oo sinitakkista turvana!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan tuo Kotkan tapaus ihan luontevaa poliisin taholta, kun tietää mitä puolueita eduskunnassakin istuvat poliisit edustavat, eli Persuja ja kokoomusta! Oikeistohihhulit saivat poliisin avustuksella tahtonsa perille, kirjan esittely estettiin. Näin demokraattisessa, joidenkin muiden maiden sanavapaudesta ääntä pitävässä Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö se olisi helpompi tehdä avoimissa tilaisuuksissa, joita vasemmisto avoimesti yrittää järjestää, joita suopo taas näköjään yrittää estää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi antoi 14 vrk aikaa toimittaa se suunnitelma ja se suunnitelma oli lähetetty jätetty 10 vrk:n sisällä MUTTA siitä huolimatta poliisi ESTI tilaisuuden pitämisen. Ja eikö järjestyspoliisin tehtävä ole pitää järjestystä yllä. Nyt olemme kuin 30-luvulla, jolloin väkivaltainen oikeisto toimi poliisin hiljaisella hyväksynnällä. Mikähän on riittävä määrä fasismin tunnusmerkkejä, että valtiovalta puuttuu kunnolla asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Mikähän on riittävä määrä fasismin tunnusmerkkejä, että valtiovalta puuttuu kunnolla asiaan."
Meidän ei pitäisi sallia yhtäkään fasismin tai diktatuurin tunnusmerkkejä puuttumatta niihin kovalla kädellä. Lehdistön, myös Kalevan suuntaan on heristettävä syyttävää sormea. Kalevan päätoimittajan NATO-kiima on vaarallista peliä kansakunnan (Suomen) olemassaolon kustannuksella. Toinen hyvin arveluttava piirre "tasamaantallaajan" levittämässä propagandassa on varsin mitättömällä kritiikillä ja tosiasioiden huomioimatta jättämiseen perustuva EU-huuma. Myös liittovaltioistumisen salaaminen ja on iso rikos suomalaisia kohtaan. Itsenäisyyden menettämiseen tähtäävä toiminta on maanpetturuutta.

Vakavasti otettavalla medialla on hyvin tärkeä tehtävä yhteiskunnassa. Kun lehdistön tärkeimmäksi tehtäväksi nousee ylikansallisten militarismin ja kapitalismin mainostaminen kaikin mahdollisin tavoin, niin silloin ollaan "pehmeän diktatuurin tiellä".

Aloitukseen:
Poliisivoimien resurssien vähentäminen on saamassa huolestuttavia piirteitä. Ei edes "ruuhkasuomen" alueella (jossa poliiseja riittää) pystytä turvaamaan taiteilijoiden turvallisuutta. Onko poliisiylijohtaja Mikko T. Paaterolla puhtaat jauhot pusseissaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Ylivoimaisesti vilkkaimman sijoituskeskustelun koronan aikana sai aikaan aloittaja, mielestä sairastuneiden ja heidän lä... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

30.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille