Aloita uusi keskustelu

persut

Aloittaja: gfhdjuyt Politiikka 1.8.2019 02:01

aika karseaa huomata että persujen kannatus on koko ajan nousussa.ihmeellisintä on että persut eivät ole tehneet mitään sen eteen.kai nyt ymmärrätte pienituloiset persujen kannattajat etteivät persut aja asiaanne.onko siis tärkeämpää että persut toppuuttelevat maahanmuuttoa(joka ei kansainvälisten sopimusten vuoksi onnistu),vai se että te syrjäytyneet ja pienituloiset äänestäisitte vasemmistoa,joka on omaksi parhaaksenne.ymmärrän kyllä ihmisten turhautumisen politiikkaan jossa jokainen eduskunta vain pallottelee mistä leikataan ja mistä ei.munattomat poliitikot kun eivät uskalla vapauttaa marihuanaa ja prostituutiota,molempia on ja tulee olemaan mutta vain omia ääniään ja omaa toimentuloa ajattelevat poliitikot eivät laillista niitä vaikka se toisi miljardeja valtion kassaan.myös nykyinen hallitus on sitä mieltä että marihuanasta ja prostituutiosta tulevat giganttiset tulot tulee antaa rikollisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 22 viestiä

En kovin paljon ole seurannut politiikkaa, mutta persuista puhutaan. Julkisuudessa näkyy kolme asiaa ainakin: maahanmuuton hillintä ( paitsi työperäinen), ilmastonmuutos ja suomalaisuuden korostus. Pitääkö paikkansa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku satunnainen kuntapopulisti jossain perähikiällä voi olla jopa jossain määrin asiallinenkin - mutta ei niitä voi valtakunnan politiikkaan päästää kuin oppositioon räksyttämään...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Harjoitettu politiikka Euroopassa on nostanut kansallismieliset puolueet normaalina vastaiskuna oman kansan alistamiselle ja saattamiselle toisarvoiseen asemaan omassa maassaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persduilla on hajoamienn edessä. Perusputinistit ajavat ensin sämppärit ulos puolueesta ja sen jälkeen natomyönteiset halla-aholaiset. Mestarikin joutuu väistymään suurmestarin, tsaarin, tieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurimman vaalityön persuille on tehnyt muut puolueet. Varsinkin kun vihreä aukaisee suunsa tai seisoo lentokoneessa niin aina persujen kannatus nousee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos persujen järkevyyttä esiintuovasta mainoksesta, minäkään en vapauttaisi marihuanaa (huume) enkä prostituutiota (naisen asema).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä alottaja tietää minun palkkani, se on 4517€/kk, taitaa vassarilla olla lökä housuissa, kun haisee tänne asti, mee hoitoon edes, niin yrittävät tehdä sinusta vielä ihmisen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttutupa on siitä kiva paikka, että täällä jokainen voi päättää itse, kuinka paljon saa palkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Peruspersut eivät ymmärrä kuin yhden sanan: Maahanmuuto. Tämänkin tämä porukka laskee, että siinä on kaksi sanaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime keväänä ratkaiseva teema oli ilmastonmuutos, tai siis se, että se oli muitten intoiluteema. Pääasiassa niitä muita kuuntelemallahan se äänestyspäätös sitten tulikin varsin selväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, joskus tosiaan, kun näitä Juttutupa-aloituksiakin lukee, tuntuu, että Suomessa on kaksi poliittista liikettä, persut ja sitten persujen haukkumiseen ruutiansa tuhlaavat "muut".
Silti, galluppien laatijat eivät ole tuota hoksineet, ja perussuomalaiset onkin vain kannatukseltaan selväsi Suomen suurin puolue. Tuomiojakin jo hätkähti sitä ja ehdotteli, että SDP ja nykyinen Vihreitten apupuolue Vasemmistoliitto virallisesti yhdistyisivät. Onhan se tietysti hälyttävää vanhalle 60-lukulaiseksi teinipojaksi jäänelle ketulle hoksia, että jos Kepu sanoo hallitusyhteistyön irti, seurauksena on hallitus, josta SDP:tä ei löydy, mutta PS löytyy, tai sitten on uudet ennenaikaiset vaalit ja PS ryhtyy kokoamaan hallitusta ja hyvinkin onnistuu siinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

231 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi