Aloita uusi keskustelu

PELIN POLITIIKKAA.

Aloittaja: Politiikka 3.12.2019 18:12

Sanoi jo Veikko Vennamo aikoinaan.
Keskusta kaatelee hallituksia, joissa itse on.
Kaikki vain oman surkeaakin surkeamman kannatuksen takia.
Postijupakka oli vain keppihevonen ja sivuseikka, kun Keskusta pelasi peliään paremman kannatuksen toivossa.
Toivottavasti Keskustan peli näkyy taas seuraavassa kannatusmittauksessa, kuten edellisen pelin jälkeen ja muut puolueet oppivat viimeinkin kenen kanssa lähtevät seuraavan kerran marjaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 93 viestiä

Eikös se ole pelin politiikkaa, että Rinne ohjaa kulisseista hallituksen toimia, eikä mikään ole muuttunut ? Rinne kamppanjoi Marininin puolesta jo ennen erotetuksi tulemistaan. Jos Marin valitaan pääministeriksi, sama venkoilu ja valehtekleminen jatkuu. Se on kaiken huippu, jos Rinne vielä pääsee ministeriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eityisesti olisi toivottavaa, että tämä kepun keinottelu kannatuslukujensa nostamiseksi näkyisi kaikissa seuraavissa vaaleissa. Muut puolueet miettivät varmasti hallitusta muodostettaessa kannattaako hallituksen tulevaisuutta riskeerata ottamalla kepu mukaan hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja on ulkona kuin Snowriverin snowmanin kuuluukin olla. Demareilla on edessään ratkaisun paikka, eroon Rinteestä vai annetaanko hänen jatkaa peliään. Tekemällä pesäeron härskisti pelaavaan demagogiin pelastaisivat paljon kannatustaan, mutta kuten näyttää suostumalla hänen talutettavikseen menettävät luottamuksensa kansalaisten silmissä. Ei taida demukoilla olla munaa lempata Anttia yli laidan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kepu vei Rinteeltä luottamuksen, niin nyt kyllä demarit nauraa kepulle. Luottamuksen menettänyt on nyt luottamustehtävässä . Näyttää hienolta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Pelin politiikan pääarkkitehti on Antti Rinne. Hän jää kiinni puheistaan, ei tunnusta sitä, antaa lausuntoja ja lupauksia ja peruu tai muuttaa niitä kohta, rakentelee oman ay-jyräimperiuminsa, sekaantuu kaikkeen mikä liikkuu. Roikkuu vallassa, vaikka hänelle on osoitettu selvin sanoin luottamuksen menettäminen usean puolueen silmissä. Kepu on sen selvästi sanonut, Vihreät ja RKP omien peliensä takia verhotusti. Twiitit puuttuvat vielä, sitten olisi kyseessä täydellinen Suomen Trump.
Oma SDP-väki on sekaannuksen, osa tyrmistyksen vallassa. Sinkoilevaa on Antin toiminta, sanoi joku. Heinäluoman ja Rinteen leirit ovat selvästi nähtävissä, demarinaiset ovat täydellisen hämmentyneitä. Kannattaako naista, joka on jo kaksi naista syrjäyttäneen ukon suosikki, vai heinäluomalaista miestä.
On tosiaan pelin politiikkaa, mutta hieman eri syistä kuin aloittaja yrittää maalailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti Rinne aloittaa uuden hallituksen tunnustelut suurimman puolueen puheenjohtajana. Jos hän saa taakseen riittävästi luottamusta voi tuloksena olla yllättäen Rinteen toinen hallitus. 1950-luvun alussahan oli neljä Kekkosen hallitusta peräkkäin. Hallitus kaatui joka vuosi, mutta Kekkonen jatkoi pääministerinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut eivät lähde hallitukseen kirveelläkään,kannatushan siinä laskisi.Asettavat sellaiset ehdot ettei kukaan täysijärkinen niitä voi hyväksyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja mitkähän ne ehdot ovat. Kerro, että täysjärkiset voivat päättää hyväksyvätkö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimenomaan näin on pelimerkit nyt jaettu!!. On täysin mahdollista, että Rinne jatkaa uudella kabinetillaankin. Maakuntien Suomen ja meidän Pohjois-Suomen kehityksen kannalta ei tietystikään olisi erityisen riemastuttavaa, jos/kun uuden hallituksen rungoksi tulisi "metropolialueiden pormestariakseli" ja Keskustan ahneuksissaan ojaan ajama traktorinsa jäisi kumolleen alarinteen ojaan pidemmäksikin aikaa.
Siinä tapauksessa pelkä "Rinteen kaatoriemun" tavoittelu näyttäytyisi pahalta poliittiselta virheeltä. Toivotaan parasta, mutta pelkään pahinta!!
Jos oli pääministeri Rinteen kohtalo hetki sitten vielä Kepun käsissä, niin nyt on Keskustan mahdollinen tuleva hallituspaikan jatko täysin SDP:n ja eräiden muiden Eduskuntapuolueiden taskussa. Sitä eivät "itkut" eikä rukoukset muuksi enää muuta. Voi vain kuvitella sitä vahingoniloa ja "etelän median riemua" eri konttoreissa, jos SDP onnistuu kasaamaan "kepuvapaan" Rinne2 hallituksen, mikä tässä tilanteessa täytyy olla SDP:llä ainakin ainoa tavoite. Paljon joutuvat nyt meidän maakuntien tytöt ja pojat kuin äijätkin Antteja lepyttelemään, että hallituspaikat säilyisivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iltalehti kertoo, että Rinteen kaatamista on keskustassa suunniteltu jo perjantaina ja aloite on lehden mukaan tullut yllätys yllätys, Juha Sipilältä.
Hallitus kokonaan nurin sanon minä, kun tuommoinen juonittelija edelleen päättää mitä Keskustassa ja Suomen politiikassa tapahtuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinullakin vanhaa tietoa. Sipilä purskahti makeaan nauruun kun kuuli syytökset. Kaikkia se Iltalehden juorutoimisto yrittää vieläkin Sipilälle sälyttää.
Varmasti keskusteltu on, niin kai jokainen puolue tekee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/