Aloita uusi keskustelu

Paperimiehet vs. lähihoitajat!

Aloittaja: Rothko Politiikka 27.1.2020 23:27

Tervehdys paperimiehet, jotka ette ole todellakaan mitään paperitiikereitä eli kuvitteellisia hahmoja!
Miten olisi , jos solidaarisen työmarkkinapolitiikan vuoksi luopuisitte edes muutamista euroista (n. 20 snt/euro) lähihoitajien ja muiden matalapalkkaisten hyväksi!? Teillähän on erityisen kovat palkat suhteessa koulutukseen ja työn rasittavuuteen nähden?!! Olisi todella hienoa, jos ymmärtäisitte että matalapalkkaisten naisten ja Teidän hinnoittelunne ei koskaan kohtaa, ellette itse halua kohdella naisia tasavertaisina!! miettikää sitä, kun muka nyt olette palkkakuopassa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 41 viestiä

Siis meinaat, että UPM ja ne muut maksaisivat paperimiesten sijasta osan niiden palkasta hoitsujen tilille? Mitähän Nalle tähän sanoisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

osoittaa jäsenilleen olevansa ministeritason palkkojen arvoisia. Tekojen inflaatio syö uskottavuutta muuten. Vastuu ja kierteen haitallisuus ei heitä häiritse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrassaan omituista, että joku haluaa ja vaatii palkkoja alennettavan, jos ei ole työnantajan edustajasta kyse!
Voitaisiinko ajatella, että kaikkien palkat pudotetaan siivojien ja kiinteistön hoitajien palkkojen tasolle, niin aloittajakin olisi tyytyväinen, vai olisiko sittenkään!
Totuus on, että yhteiskunta ei tule toimeen ilman siivoojia, jätehuoltoa tai kiinteistönhoitajia kovinkaan pitkään, eli tekevät erittäin tärkeää työtä, mutta se ei näy palkassa mitenkään!
Vanha totuushan se on, että suomalaisten kateus on se kaikkein vahvin ja voimakkain kannustin!
Esimerkiksi Kone teki historiallisen kovan tuloksen 366 miljoonaa, olisiko siitä vara ottaa pieni siivu vaikkapa hoitajien palkkojen korotukseen? Jospa osingon maksukorotus jätettäisiin väliin ja annettaisiin tuo korotusosa hoitajille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhteistä paperimiehille ja lähihoitajille on koulutuksen taso ja älyllisen kapasiteetin taso.
Siitä voi kukin tehdä johtopäätöksensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Saavatko yksityisenpuolen hoitajat yhtä suuren palkan mitä paperimiehet? Jos eivät. Niin miksei? Sitä palkkaa kun pyydetään omalta työnantajalta. Ei naapurin paperimiehen työnantajalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mistähän ne hoitajien palkkausrahat tulee

nehän tulee selluköpien ja insinöörien maksamista veroista,
ei raha puussa kasva vaikka siitä paperia tehdäänkin setelien painamista varten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oppositiolle passaa niin lopetetaan ensi kuun alusta kotimainen maataloustuki 1 200 milj /vuosi ja ohjataan se hoitajille. Tai ainakin se osuus minkä paperimiehet maksavat. Tätä ei kannata sekoittaa eu tukeen kun se tulee vielä päälle. Sitten eläkkeet, lomat ym. Taitaisi nousta lähemmäksi euroa tuo korotus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se varmaan oppositiolle voisi käydäkkin, mutta hallituksen puolelta mahtaisi tulla tiukka EI:

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

20 vuotta paperitöissä palkkani kuussa,5750 ekua lisä ei pahitteeksi,kaikilla ois mahdollisuus päästä selluköpiksi jos työntöä ois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Niin, tarvitset siis paperimiehen työpanostakin ihan päivittäin ja niin se tarvii moni muukin, esim. lääkärit ja hoitajat! Toimistohommissakin on jokaisella paperimiehen tuotoksia päivittäin käytössä.
Lopuksi, kuka se maksaa paperimiesten palkat ja kuka se maksaa viranomaisten palkat todellisuudessa? Sen tiedän, että paperimisten palkat maksaa pääosin ulkomaiset paperin ostajat, mutta mistä se palkkaraha tulee viranhaltijoille?
Ihmeellistä kateutta ja nillittämistä paperimiesten palkkatasosta joka vuosi. Itse en ole paperimiesten palkoille päässyt muuta kuin yrittäjänä ollessani. En silti kadehdi paperimiehiä.

Onko tämä asia niin, että muut tuntevat olevansa palkkakuopassa kun saa vähemmän palkkaa kuin paperimiehet! Kuinka paperimiehet ovat onnistuneet neuvottelemaan itselleen noin hyvän palkkatason, sitäkin voidaan kysyä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miehet istuvat ja vahtivat koneita jotka tekevät töitä.
Lähihoitajat taas tekevät töitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täysin käsittämätön almuanelu. Siis haluaisit 20 snt per euro paperityömiesten palkasta. Sehän tarkoitta 20% veronkorotusta tai 20 snt korotusta veroäyriin. Oletko itse valmis nostamaan omia verojasi 20%, tuskimpa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sairaanhoitaja kolmivuorotyö 35000 euroa vuosiansio. Paperi köpö kolmivuorotyö 60000 euroa vuosiansio. Toinenpelastaa ihmishenkiä. Toinen ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toinen tekee rahaa,jotta se toinen voi ihmishenkiä pelastaa. Ei se voi olla niin vaikeaa ymmärtää, että yksityissektori rahoittaa suomen verovaroilla maksetut palkat (osittain, toki verotuloja on muitakin). Karkeasti sanottuna tarvitaan kaksi 60000€ tienaavia maksamaan yhden 35000€ palkka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paperimiehet sahaavat TAAS ns. omaa oksaansa. Toivottavasti jäävät nuolemaan näppejään, kun jäävät työttömiksi. Joku roti näille änkyrä äijillekin täytyy löytyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Palkkaneuvottelijat syö suklaapatkoita ja valvoo ilta myöhään. Kävis kolmella tonnilla Virosta viinaa ja alkais neuvotteleen . Parinpäivän päästä olis neuvottelutulos valmiina. Miksi neuvottelijat ei aloita lakkoa , olis lakossa jouluun asti , ostovoima lisääntyis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Eihän se mitään ahneutta ole, päinvastoin, sijoittaminen koituu kaikkien hyödyksi Lue lisää...
nyt sijoittamaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

28.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille