Aloita uusi keskustelu

ON POLITIIKASSA AIKOIHIN ELETTY

Aloittaja: Politiikka 2.12.2019 15:13

Jättiläismäisen vaalitappion Sipilän johdolla kärsineellä kansaa kyykyttäneellä puolueella on hallussaan nappi, jolla sinetöi pääministerin kohtalon.
Kun Rinne suhmuroi Keskustan hallitukseen ohi vaalivoittajien, niin kirjoitin muutamaan kertaan siitä kommentin jossa sanoin. "sitä saa mitä tilaa", ennenpitkää.
Nyt sanon, kävi miten kävi, niin se on Rinteen henkilökohtainen " voi voi"
Lähti väärän sakin kanssa marjaan ja se sakki jätti Rinteen metsään yksinään ilman karttaa ja kompassia, jotka kimpassa hankkivat.
Jatko ei Keskustan kanssa tule onnistumaan millään tasolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 192 viestiä

Keskusta halveksuu demokratiaa ja luulee että kieroilemalla hoidetut maan asiat ovat oikeanlaista politiikkaa. Suomalainen ihminen (ei keskustalainen ilmeisesti) arvostaa rehellisyyttä ja kansa tuomitsee Keskustan! Milloinkahan 5% raja kannatuksessa menee rikki, kun omatkin äänestäjät jättävät sen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

pääministerin tehtävä on maan asioita eikä sekaantua työväen liittokeskusteluihin vaikka valtio omistaakin yritystä se nauttii vain tuloa niistä.vaikka se laittas 10000 kerralla kortistoon ei sittekään sen pidä puuttua siihen.yritysten johto johtaa yritystä ei suomen pääministeri

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin minkähän verran Sipilä edisti frendien bisneksiä, mutta työväen asioiden edistäminekö on kiellettyä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä sekaantui kiky- ja kyykytyslakineen työmarkkinoihin niin rankasti että nyt ne kikylakot alkavat toteutumaan.
Rinne olisi paras ongelmanselvittäjä tässä tilanteessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä saa mitä tilaa, on vanha sananlasku, ja sen paikkansapitävyys tuli todistettua todella konkreettisesti viime viikonloppuna, hallituksensa erottanut entinen pääministeri seikkaili nyt toisen pääministerin kaatamisessa, joka on vielä kaiken lisäksi hallituskumppani puolueesta.

Tämä keskustan ongelmanuori poukkoilee siellä ja täällä, ja nyt tuli töpättyä oman hallituksen pääministerin kaatamisessa.
Keskustan edellisen puheenjohtajan valinta Rovaniemen puoluekokouksen myötä oli todella iso munaus, mutta en minä nyt sentään näin pitkää sekoilu jaksoa odottanut keskustalle ja sen entiselle puheenjohtajalle.

Sitä tosiaan saa mitä tilaa, 10,6 prosenttia, hallelujaa keskustapuolue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Niin kauan, kun Sipilä on Keskustan takapiruna, niin kannatus vain laskee.
Toivottavasti on pitkään.
Sipilän inhoamilla persuilla miltei 25% kannatus ja ehkä enemmänkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne lopetti postilakon hyvin mallikkaasti!
Nyt tarvittaisiin Rinne takaisin pääministeriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko sotku on keskustan aikaansaama, Sipilän hallitus nimitti postin hallituksen. Lestadiolainen Sipilän sisäpiiri sai oikeistomielisen johdon postiin, näin ollen koko työehtoshoppailu on kepun ansiota. Ensinnäkin Sipilä puhui jo vuosua sitten postin yksityistämisestä, ensin pitää saada palkat alas, jotta voitto olisi maksimaalinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti Rinne aiheutti itse Postin sotkun. Puhui kertakorvauksesta pakettitoiminnan ulkoistamisen yhteydessä, eli tiesi täysin mitä oli tapahtumassa. Saattoipa olla niin sekaisin, että soitti Heidi Niemiselle lakko kannustuksen. Kaikki puhelut ja sähköpostit pitää asian tiimoilta tutkia. Ukko valtakunnanoikeuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No sinunkin suuntaus tuli selväksi.
Kaikki teitä arvostelevat tai kanssanne erimieltä olevat ovat mielestänne sekaisin, katkeria tai kateellisia.
Omanne tekemiset ovat pyhää oikeaa ja ihanaa teki mitä teki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti on aatteen mies. pelaa omaan pussiinsa. Kuulosti olevan demariporukalla,miten lie keskustan, monenlaista tärpätinkokkia eli avustajaa.
Siinätapauksessa luulisi asioiden tulla hoidetuiksi viimeisen päälle,mutta kun ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on hyvä osoitus siitä, ettei Venäjältä lähtenyt ja Trumpin kautta Britten Jonssoniin edennyt valehtelu ole vielä Suomessa saanut jalansijaa. Paitsi nyt täällä juttutuvassa EU ja Natovastaisilla se kuuluu keinovalikoimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloinkahan keskustapuolueessa joku päättäjistä uskaltaa vuotaa puolueen todelliset syyt nähdyn kriisin aiheuttamiselle? Ovatko todellisuudessa puolueen taustavoimat kulisseissa vaatineet keskustan ainoana hallituspuolueena toteuttamaan kriisin, jossa syyksi nyt on esitetty luottamuspula. Tällainen kulisseissa suhmuroitu politiikanteko vie tavallisen kansan kiinnostuksen politiikkaan. Kulmuninkaan tehtävä ei ole helppo. On vaikeaa esittää olevansa nähtyjen päätösten tekijä, kun nähdyt ja kuullut selitykset ovat niin ympäripyöreitä kuin olla voivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näen taustasyyksi sen koomuslaisen politiikan, jota Sipilän hallitus teki murtaakseen tyehtosopimusneuvottelut ja työntekijäliitot. Keskustapuolue haluaa ilmeisesti jatkaa työntekijäosapuolen palkkojen alentamista, kuten myös kokoomuslaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole koskaan ymmärtänyt miksi pienipalkkainen ihminen äänestää Jepua tai konkareita ,, on kuin antais luvan sahata oksan poikki millä istuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten enää tehdä politiikasta politiikkaa kun omatkin jo vuotavat.On mennyt loppukin usko nykypolitikointiin saas nähdä mitä huomenna paljastuu.Peukut niille jotka tuo asiat julkisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun oppositiopuolueiden varjopudjetit julkaistiin niin niistä löytyy Rinteen hallitusohjelma lähes kopioituna . Lupauksia pienituloisten elämän parantamiseksi ja tuloerojen pienentämiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kyllä kirjoitit ns muunneltua totuutta. Vai on persujen budjetti 1;1 kuten Rinteen hallituksen? Toki olisi hyvä jos noin olisi, että hallitus leikkaa kehitysapua ja maahanmuuton kuluja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/