Aloita uusi keskustelu

Oma puolueesi

Aloittaja: aate lähellä ihmistä Politiikka 16.7.2019 08:51

Täyttääkö oma puolueesi kaikki toiveesi, vaatimuksesi, odotuksesi mitä aina olet halunnut, kannattanut. Onko niin, että puoluetta vaihdetaan liian kevyesti ihmisten, ihmisen tähden.
Jos joku puolueessa tekeekin toisin kuin olisit halunnut, niin tuleeko sinusta heti puolueen vihollinen ja pilkkaaja.
Minä olen havainnut, että nyky-Suomessa on tämänsorttista käyttäytymistä.
Eihän puolue muutu ihmisten takia, puolueen periaatteet ja sanoma pysyvät, ellei yhteisesti päätetä linjan muuttumisesta.
Ei aate voi olla yhdestä ihmisestä kiinni, eikä yksi ihminen puoluetta pilaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 24 viestiä

Harkimo esiintoi tänään mielipiteitään maamme asioiden hoidosra; mitä tehtiin viime hallituksen aikana ja nyt Antti Rinteen toimituksia. Harkimolla ei tyhjänpäiv'äisyyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuon Sipilän aikana oli mennä usko keskustaan, mutta kunhan saadaan uusi alkiolaisuuteen pohjaava johto, niin eiköhän tämä tästä iloksi taas muutu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkio oli suuri vaikuttaja aikanaan siihen että Suomeen saatiin tasavalta. Sitähän Sipiläkin kunnioitti ja muistutti Alkiosta monissa puheissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpö höpö. Sipilä ei tiedö alkiolaisuudesta mitään. Ei kerrassaan mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Puolueuskollisuus on demokratian tuho ja sielun vankila. Puolueuskollisuuteen liittyy liian usein poliittinen rasismi ihmisiä kohtaan, jotka ajattelevat vapaasti tai kannattavat muita puolueita. Poliittisesta rasismista kärsii´ koko kansa. Vapaat äänestäjät pitävät demokratiaa yllä. Silloin seurataan poliitikkojen tekemisiä ja tekee vaaleissa muutoksia. Puoluesidon nainen lehdistö on demokratian vastaista toimintaa, koska se antaa useimiten meikatut kuvan omasta puolueesta ja väheksyy muita puolueita eli valehtelee kaikessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolue ei voi olla toiveiden toteutusautomaatti. Omien toiveiden ja vaatimusten toteutuminen on kyllä enemmän itsestä ja omasta aktiivisuudesta kiinni kuin kerran neljässä vuodessa tapahtuvan äänestyskoppivisiitin lopputuloksesta. En ymmärrä ihmisiä jotka äänestävät ja jäävät sen jälkeen odottamaan ihmettä joka ei sitten lopulta toteutunutkaan. Poliittinen päätöksenteko ja sen mukana mahdollisesti tulevat muutokset ovat niin hitaita ettei kärsimätön ihminen jää sellaisia odottamaan vaan toimii itse omaksi edukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhoina hyvinä aikoina Saksan Kansallis-sosialistiseentyöväenpuolueeseen kuului valtaosa Saksan akateemisesti koulutetuista Suurin erillinen ammattiryhmä oli lääkärit

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu aivan politiikasta mitä mikin poulue ajaa ja on toteuttanut. Esim. Keskusta jäi viime vaaleissa pois Sipilän toteuttaman politiikan vuoksi, äänen sai toinen puolue. Näin arvioin taas seuraavissa vaaleissa, tekojen mukaan äänestän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis henkilö vaikutti. Eihän sen pitäisi olla mahdolista koska puolue on sitä mitä on satavuotta sitten synnytetty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolue siis kepu suostui Sipilän vedättämänä lähtemään kokoomuksen linjalle, pois kesustan linjalta. Se on puolueen heikkoutta kun antaa tuolla tavalla vedättää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistoliitohan se minun puolueeni on:muuten kyllä täyttää toiveeni kunhan palauttaa sosialisointiohjelman ja myöhemmin köyhälistön vallankumouksen toimintalistalle niin A vot!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustaa olen aina äänestänyt, ja tulen luultavasti aina äänestämään. Myös viimevaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/