Aloita uusi keskustelu

Oikein tehty keskustalta

Aloittaja: Sori vaan, näin on oikein Politiikka 2.12.2019 17:33

Ensin minua harmitti, mutta sitten kun muistin miten demarit käyttäytyi oppositiossa Sipilää kohtaan, niin tämä Antin alamäki-luisu on aivan oikein.
Edellinen oppositio hakkasi moukarilla edellistä hallitusta vasemmistojen johdossa, välikysymyksiä rustattiin ja huudettiin kurkku suorana. Kirjoitin siitä monta kertaa, että ei koskaan suomalaisessa eduskunnassa ole ollut näin yhteistyökyvytöntä ja sivistymätöntä oppostitiota.
Nyt saavat maistaa, sitä mitä kylvivät, puhumattakaan Annelin kohtelusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 103 viestiä

Salaisten tekstiviestien perusteella Sipilä ja uskonveljet tekivät aloitteen Rinteen hallituksen kaatamiseksi. Sipilän ja yrittäjäveljien kengässä Antti oli ylimääräinen AY-kivi.

"Yrittäjähenkiset ja uskonnollisiin herätysliikkeisiin sidoksissa olevat keskustalaiset miehet näkevät tilaisuutensa koittaneen: heille on avautumassa yllättävä mahdollisuus päästä eroon ay-taustaisesta pääministeristä, joka on edellisellä vaalikaudella kritisoinut heitä oppositiojohtajana sydämensä kyllyydestä.

Kentän paine -ilmaisua käytetään politiikassa myös keppihevosena henkilökohtaisten tavoitteiden oikeuttamiseksi.

Keskustalaiset yrittäjät ovat vuosikymmenien ajan vierastaneet ammattiliittoja ja pyrkineet vähentämään niiden valtaa" lainaus on IS:n jutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepua johtaa vielä käytännössä Sipilä.
Sipilä, Lohi ja Kärnä haikaillevat Kokoomuksen kanssa hallitukseen ja ministeripaikoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vanhojaei silti kannata politikoi muistella. Tulevaisuus on parempi aihe!
Rinne osoittautui vanhojen pelien mieheksi. Hän lupasi vaikka jo luvatessaan tiesi että jää toteutumatta. Hän hämäsi ja selitti. Hän oli huono johtaja jopa omien luottopelaajien kannalta. Kyllä keskustalle myös olisi edullista jos hallitus menestyisi. Pääministerin vaihto luo siihen mahdollisuuden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallituksessa on nyt selvästi epäselvyyttä muuallakin kuin pääministerin ja eronneen ministerin osalta. Keskusta aiheuttaa sisäistä eripuraa. Uusiksi kannattaisi laittaa. Sdp, PerusS. Rkp.. Ääriliikkeet, vihr, vas pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kukaan halua tehdä yhteistyötä persukoiden kanssa, koska he ovat yksinkertaisesti idiootteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu olisi satavarmasti nostanut kannatusta, kun olisi kaatanut koko hallituksen, nyt on todella epävarmaa. Kepu ei olisi mennyt uuteen hallitukseen, mutta kannatus olisi rytissyt ylöspäin. Nyt tulonsiirto hallituksessa ei kepulla ole mitään mahdollisuutta, vuoto kiihtyy persuihin, varsinkin jos vihervassari Marin tulee puikkoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Kepu olisi kaatanut hallituksen ja jäänyt oppositioon, olisi se ollut edelleen vihervasemmiston kanssa samassa sakissa ja tehnyt sen kanssa välikysymyksiä persuvetoiselle oikeistohallitukselle ja niin kuin aivan oikein toteat, nostanut kannatustaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä mielessä kepu teki oikein, että heidän kannatus tuolla tempulla ei taatusti tule nousemaan.
Oli niin raukkamaista, että tuo muistetaan pitkään ja varmasti aina ennen vaaleja tuo kaivetaa esille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulen,että minusta tuntuu tyyli riitti mielipiteeseen,joka ei oikeustapauksissa riitä tuomioon!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tärkeintä on ymmärtää se, että Kulmunin kauden Kepu on edelleen kovan linjan oikeistopuolue, vaikka oikeistopoliitikko Sipilä ei enää johdakaan puoluetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei oikeastaan tiedä, tai tietää röyhkeän Sipilän vaikutusvallasta Kulmuniin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei keskustan kannatus tästä rytäkästä kohene. Hallituspuolueiden linjaerot ovat aika syvät, joten hankauksia on edessäpäin. Ohjelma antoi kaikille hallituspuolueille "hyviä" tuloksia, mutta rahat tulevat olemaan tiukilla. Ehkä uusi demarihallitus seuloo vaalilupauksia, kun tarkistellaan hallitusohjelmaa. Hovin yletön väkimäärä ja kalliit palkkamenot olisi ensi askel.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, eihän kepulaiset lainkaan välittäneet eivätkä missään vaiheessa edes esittäneet huoltaan Postin johdon tavotteille pudottaa pienipalkkaisten työntekijöidensä palkkoja peräti 30 - 50 prosentilla. Kun tilanne saatiin työntekijöiden kannalta onnelliseen ratkaisuun, aloitti keskusta ainoana hallituspuolueena pääministerin vastaisen toiminnan. Niin totutun kaltaista, niin totutun kaltaista toimintaa... Kepua ei todellakaan voi kutsua muiden kuin maatalouden harjoittajien edunvalvojaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/