Aloita uusi keskustelu

oikaisu "persuprovokaatioon"

Aloittaja: 657483 Politiikka 15.2.2020 05:44

jatkuvasti kuulee erinäisissä medioissa,ettei hallituksen korotukset pienimpiin eläkkeisiin ole vaikuttaneet,koska asumistuki on leikkaantunut tms.ei pidä paikkaansa.olen pieneläkeläinen,terveenä ollessani sain työskenneltyä peräti n.800 euron työeläkkeen.sipilän ja persujen yhteishallitus onnistui erilaisin toimenpitein leikkaamaan toimeentuloani n.50e kuukaudessa.nykyinen hallitus palauitti sen lähes välittömästi,siitä kiitos.usein kuulee väitteitä,että kansaneläkkeen korotus haihtui veronkorotukseen tai asumistuen pienenemiseen.puppua.itselläni työeläke nousi indeksikorotuksen myötä reilun prosentin(n.20e).kansaneläke nousi vajaa 30 euroa.veroprosentti nousi 0,5 prosenttia,mikä ei ole edes kohtuutonta.asumistukikin laski vain alle 5 euroa.puppujussin poppoo haluaa joka käänteessä vähätellä nykyhallituksen köyhimmille osoittamaa tukea.persut hallituksessa ollessaan siunasivat sipilän kurjistukset ja ottivat kymmeniä tuhansia pakolaisia,perustivatpa vielä bisnestäkin ilmiön ympärille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Vähän kyllä epäilen aloittajan antamia lukuja. Ensin puhut 800 euron työeläkkeestä, mutta kohta sanot prosentin indeksikorotuksen tuoneen 20 euron korotuksen työeläkkeeseen, jolloin työeläkkeen kyllä pitäisi olla 2000 euron luokkaa (1 prosentti 2000;sta on 20). Tuollaisella työeläkkeellä ei sitten taas enää saa kansaneläkettä ollenkaan, koska kelan taulukon mukaan yksinelävä ei saa enää 1500 euron työeläkkeellä kansaneläketta ollenkaan, ja parisuhteessa olevalla raja on 1250 euroa. Ennen lukujen auki laskemista ei varmaan kannata edes puuttua noihin muihin virheellisiin väittämiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SDP:n Myrkynvihreä Vassarihallitus keksii lisää verokiristyksiä, ei käteen jää mitään, Onneksi on PerusSuomalaiset pitämässä Kansan puolta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime kyselytunnilla Mariin heitti kysymyksen persujen suuntaan, että mitä työllistämistoimia heillä on esittää. Ei kuulunut yhtään vastausta. Muuten persujen porukka melskaa niinkuin omistaisi koko etuskunnan. Ei voi olla vastenmielisempää porukkaa, kuin persujen etuskuntaryhmä nyt on. Kupla, joka alkaa olla poksahtamisvalmis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Persu puolue on eläväinen puolue puhuvat värikkäästi nauravat sanovat asiat niin kuin ne on
He eivät istu paikoillaan kuin tikkukakassa silmät seisoen päässä, suun kun he aukaise niin sieltä tulee aina sama ulkoa opittu litania

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki, mitä mainitsemaltasi poppoolta kuulee, on provokaatiota. Todellisuudessa muutosta parempaan eivät sivulta huutelijat voi tehdä. Vastuuseen tullessaan he taas jatkavat siitä, mitä muutkin ovat tehneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juurikin näin, hyvä että tätäkin puolta tuodaan esiin. Sipilän hallituskauden aikana leikkaukset kohdistuivat kaikkein pienituloisimpiin eläkeläisiin ja tulonsiirtojen varassa toimeentuleviin. Indeksijäädytykset ja leikkaukset pitivät vuosien ajan huolen siitä, että elinkustannukset nousivat mutta tulonsiirrot laahasivat pahasti perässä. Kaikki tämä tehtiin mm. persujen siunauksella, eikä nykyisellä puheenjohtajalla olisi ollut mitään sitä vastaan, mikäli he olisivat jatkaneet hallituksessa.

Täällä vedotaan mm. siihen että polttoaineen hinta nousee ja syö korotukset. Tosin voi olla niin, että esim. polttoaineen verotus olisi noussut joka tapauksessa, eikä indeksejä olisi tarkistettu mikäli oikeistohallitus persut mukaan lukien olisi jatkanut. Sitä paitsi, polttonesteen korotus koskettaa eniten työssäkäyviä, joiden palkat ovat nousseet jos ei muuten niin lakkonuhalla.

Toki pienituloisten asema ei vieläkään ole hyvä, mutta suunta on sentään oikea. Sipilän hallituksen toilailujen korjaaminen on valtava urakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahan jakaminen on helppoa,mutta sen hankkiminen on paljon vaikeampaa.Eipä ole vielä selvinnyt miten hallitus aikoo etuuksien korotukset,koulu-uudistuksen ym hankkeensa rahoittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noo, ei sinun kannata siitä murheita ottaa. Kaikki on kirjattu talousarvioon, sieltä kaikki tarvittava tieto löytyy. Mutta noin yleisesti ottaen valtion varat tulevat veroista ja veroluonteisista maksuista joidenka kohdentaminen riippuu kulloisestakin hallituskoaliitiosta. Velkaakin voi ottaa, kun halvalla saa. Edellinen hallitus jakoi rikkaille, tämän hallituksen vuoro on jakaa köyhille. Seuraavasta en tiedä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä...toiset maksaa ja toiset saa.Kyllä niitä veroja ja muita maksuja maksetaan jos jossain kohtuudessa pysytään.Ja kyllähän se jakaminen aina tapahtuu niin päin että paremmin toimeentulevilta huonommin pärjääville.Milloin enemmän ja milloin vähän vähemmän mutta suunta on aina sama.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulleko jääkin rahaa säästöön? Hallitus korotti pieniä eläkkeitä mutta korottaa myös muutakin kuten ensi kesänä polttoaineiden verotusta. Luuletko ettei se ala näkyä hinnoissa ja asumismenoissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on oikein, että sosialiturvaan tehdyt korotukset leikataan samantien veroina valtiolle takaisin.

Sosiaaliturvahan on luksusta (Jussi Halla-aho).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten asiaa minunkin eläkkeeni nousi,
mutta muut maksut nousevat kohta sitä enemmän joten lopputulos miinus nolla
Vielä kerran oikaisu Perussuomalaiset ne oikeat syrjäytettiin Sipilän hallituksesta kun eivät kannattaneet sosiaalista maahanmuuttoa siitä irtaantui sitten SININEN Soinin ryhmä joka ryhtyi tukemaan Sipilän hallitusta monessa asiassa kuten maahantulijoiden rahtaamisessa Ruotsin läpi , kikyt aktiivimallit siunattiin samaan syssyyn Soinin sinisten tukemana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mietippä Koppura sitä vaihtoehtoa jos nykyinen hallitus ei olisi eläkettäsi nostanut. Hinnat olisivat kuitenkin nouseet . Kumpi on parempi? Sitäpaitsi olet väärässä tuosta edellisen hallituksen aikataulusta. Perussuomalaiset olivat vielä hallituksessa kun KIKY tehtiin. Lähtivät vasta myöhemmin pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille