Aloita uusi keskustelu

Naurattaa tämä Nato keskustelu. Jokaikinen sotavetaraani jonka olen tavannut kymmenien vuosien varrella, sanoo samaa älkää jääkö enää koskaan yksin.

Aloittaja: Rooma Politiikka 12.11.2015 19:35

Siinäpä se, mitä haluatte vastata jo näille haudan povessa oleville veteraaneille ? Minä uskon mitä vanhempi polvi on meidän puolestamme joutunut kokemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 1938 viestiä

Keskustelu voi olla naurettavaa, mutta itse maanpuolustus valmius on vakava asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä jotkut voivat kuvitella, että Sotilasliitto Naton merkittävimmän jäsenmaan Yhdysvaltojen syntymänsä vuoden 1776 jälkeen sen yli 200 vuotta käytyä sotaa, joista useat Yhdysvaltojen käynnistämiä, voidaan pitää Naton markkinointivalttina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verkkouutisissa on kiintoisa artikkeli ”Rankka lista: Nämä ovat Moskovan käymiä sotia 1945-2017” . Venäjä on entistä suur-venäjää tavoitteleva jälkikommunistinen mafiavaltio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtaosa sodista on rajasotia,eikä missään Kiinanmerellä,koska syynä on uskonnot .Ordotoksimaa vs. Muslimaat.
Suomen ja Venäjän kohdalla ei ole ao. momenttia,joten kaikenlainen uhkailu on turhaa! Erittäin epäasiallista myös!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

USA:n kongressi hyväksyi eilen keskiviikkona pakotelain, jolla pyritään estämään Länsi-Eurooppaan kaasua tuovan Nord Stream 2 -putken valmistuminen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Venäjä pelaa typerää peliään ja ei muka näe jo nyt olevansa se tulevaisuuden luuseri kaikilla mausteilla. Maa on henkisestikin taantuva, josta on jo nyt selkeitä merkkejä. Se on ruvennut jo valehteleman itselleenkin väärentämällä oma historiaansa kirjoittamalla sitä uudestaan. Valheella on vain taipumus synnyttää minne milloinkin kauhea kupla, joka yleensa satavarmasti jostakin syystä lopulta poksahtaa. Malliesimerkki sellaisesta on juuri Venäjän liittolainen Pohjois-Korea, jonka kansa jopa aidosti kai uskoo kaiken sen sälän mitä teatraalinen sikäläinen joukkotiedotus kertoo. Voi sitä päivää, kun heidänkin silmänsä aukeavat. Sama tulee joskus eteen venäläisillekin. Onneksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä on yritetty monta kertaa.Suomalaisetkin pääsivät aina Äänislinnaa myöten.Viimeiset tuli uimalla pois!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että kiitos ja ne jotka kuoli uskossa Jeesukseen on taivaassa. Jotka ei uskonut on muualla. Kiitos että olitte urheita ja kestitte vastustaa paholaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistoliiton Veli-Pekka Leivo kirjoittaa suorastaan osuvasti Uuden Suomen artikkelissaan Nato-optio on Suomen suurin turvallisuuspoliittinen harhakuvitelma.

"Hyvät naiset ja herrat, kerron teille salaisuuden: Nato-optiota ei ole olemassakaan. Asioista jotain ymmärtäville se ei tietenkään ole minkään sortin yllätys ja onhan tätä varovasti yritetty saattaa suomalaisten tietoon jo jonkin aikaa, mutta suuri osa suomalaisista on vuosikausien jahnailulla ja hokemisella saatu uskomaan, että olisi olemassa jonkinlainen Nato-optio – mahdollisuus liittyä sotilasliittoon tarpeen tullessa.

Ensinnäkin meillä on aitoa turvallisuuspoliittista naivismia ja sinisilmäisyyttä, jossa ei ymmärretä realiteetteja. Naton jäsenyys veisi Venäjältä tosiasiallisiesti mahdollisuuden käyttää sotilaallisia keinoja, tai niiden uhkaa meitä vastaan. Toisin sanoen Nato-jäsenyys rajoittaisi Venäjän toimintamahdollisuuksia ja onhan maa doktriineissaankin toistuvasti tuonut esille sen, että lähiulkomailla Venäjän on pyrittävä saavuttamaan sotilaallisesti ylivertainen asema.

Nato-jäsenyytemme ei lisää millään tavalla Venäjään kohdistuvaa sotilaallista uhkaa, vaan nimenomaan vähentäisi Venäjän toimintamahdollisuuksia tulevaisuudessa suhteessa meihin.

Jos me emme liity sotilasliittoon, meidän on varauduttava siihen, että olemme todellakin yksin."

PS: Jopa vassareista löytyy yksi jollain on korvien välissä järjen liikettä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastaa yhteen kysymykseen: Jos Suomi liittyy natoon ja konflikti syntyy Venäjän ja Naton välille niin mitä jää Suomesta jälkelle? Natoon liittymällä lopputulema on varma, jos emme liity tilanne lienee fifty-sixty?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastaa yhteen kysymykseen: Jos Suomi ei liity vaan jää Venäjän kannalta harmaalle alueelle, niin mihin maahan Venäjän ekaksi hyökkää jos konflikti syntyy Venäjän ja Naton välille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaankin Naton hyökkäyssuunnitelmissa on hyökätä Venäjälle useammaltakin taholta esim. Viron ja Suomen kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Natolla ei ole hyökkäyssuunnitelmia vaan puolustussuunnitelmia! Nato on puolustusliitto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiantuntija ja sen kaverit uskovat, ettei sotilasliitto natolla ole keinovalikoimassa ennaltaehkäisevää hyökkäystä. Mitä. Tämä on naton yksi kulmakivi ja se kuuluisa uhka sille ettei kukaan natomaa joudu sotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turkissa nato hyökkäilee naapurimaihin.
Voiko nato hyökätä myös natomaa turkkiin jos eivät lopeta sotimista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastaa yhteen kysymykseen: kun Suomi ei liity natoon ja kukaan ei hyökkää, miten sitten suu pannaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nato-maita on Venäjän ympärillä useita. Jos Venäjän ja Naton välille syntyy konflikti niin Venäjän tilanne olisi hyvin huono! Siksi Venäjä ei hyökkää Nato-maahan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Illanvirkku puoliso

Minua ei häritse vaikka puoliso valvoo iltaa pitempään. Ongelma on kun menen yökylään. Isäntäväki nukkuu pitkään kun mi... Lue lisää...
Aamun virkku

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille