Aloita uusi keskustelu

Miten suomalaisten olisi käynyt jos Saksa ja Suomi olisi voittanut sodan ?

Aloittaja: vapaa radikaali Politiikka 25.8.2014 11:11

Jos Natsisaksa olisi voittanut toisen maailmansodan ja päässyt siihen valtaan mitä se sodalla tahtoi niin miten olisi suomelle ja suomalaisille käynyt. Ovatko suomalaiset tarpeeksi Hitlerin ihailemia arjalaisia jotta meille olisi käynyt hyvin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 738 viestiä

Wiking divisioonan komentaja SS-Obergruppenfuhrer Felix Steiner kätteli jokaisen Suomalaisen vapaaehtoisen kun he saapuivat rintamalle ja toivotti tervetulleeksi Felix sanoi myös Hitlerille että jos Suomalaisten kaltaisia sotilaita olisi enemmän sota olisi jo voitettu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisille olisi käynyt yhtä hyvin vaikka saksalaiset olisivat voittaneet. Eipähän ois jouduttu venäjän vallan alle, se kait on meille suomalaisille se kaikkein tärkein asia. Puna-armeija ja neuvostoliitto ei tuonut maailman mitään rauhaa vielä vähemmän se lopetti toisen maailmansodan. vaan toi häiritsevän tekijän koko eurooppaan berliinin muureineen ja rautaesiriippuineen onneksi Yhdysvallat nujersi tämän hirveysvaltion. Lisäksi Länsivallat eritoten USA lopetti maailmansodan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saksalla oli päävoimat Idässä.Parhaat ikäluokat ja pystyi käyttämään kaikkia aselajeja "Salamasodassaan" yht.aikaa.
Jos Venäjä ei olisi saanut apuja esim. Usalta,niin Liittoutuneilla olisi käynyt huonosti lännessä,kun peli olisi ratkennut idässä.Ainakin sota olisi kestänyt pitempään ja maihinnouskin olisi vienyt ememmän ihmishenkiä.Olisiko koko maihinnousua tapahtunutkaan, kun Saksan koko armeija olisi Länsirintamalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä! Usalta ja Kenraali Pakkaselta! Kun Saksa ei toimittanut talvivarusteita Itä-Rintamalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toimitti, mutta vasta toiseksi talveksi. Silloin oli jo sählätty liikaa ja aika loppui kesken.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Operaatio Barbarossan ollessa alkamassa Mussolini päätti näyttää Hitlerille, että kyllä hänkin osaa ja hyökkäsi Kreikkaan. Tästä aiheutui, että Hitlerin parhaat iskujoukot piti lähettää pelastamaan tilanne ja näin zxoperaatio Barbarossan alku viivästyi. Saksalaisjoukot pääsivät Moskovaan asti, mutta sitten talvi iski. Jos Mussolini olisi ollut sähläämättä, niin todennäköinen tulos olisi ollut jopa neuvostojoukkojen antautuminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki suurmaat ajattelee vaan ihtiään! Tähän loppupäätelmään mää oon tullu! Esimerkiksi Venättä ja Usa muistuttaa kovasti toisiaan. Joukkoon pyrkii Kiina ja perässä Intia...Soinin Afriikassa on löpsöä sakkia...ne ei pyri mihinkään! ...muualle kuin tänne sossun sinisilmäisten eläteiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Afrikassa voi olla löpsöä sakkia, mutta sen on ulkoministeri nyt julistanut Suomen lähinaapuriksi. Uuden geopoliittisen ajattelutavan mukaan Afrikka on lähellä, Venäjä kaukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei huonosti Suomi olisi hieman isompi pinta-alaltaan ja ei olisi tarvinnut maksaa melkein kymmenen vuotta ns "sotakorvauksia"Venäjä olisi edelleen Suomen tarkein kauppakumppani ja se toimisi huomattavasti demokraattisemmin kuin nykyään.Kaikilla olisi mukavampaa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisimme suorittaneet lyhyttä mutta kaivuupitoista työpalvelusta jossain päin Siberian kaivoksia, kenties onnekkaimmat olisivat päässeet Petsamoon. Sitten tienvarteen 9g niskaa painamassa. Saksan rotuopeissa suomalaiset olivat romanialaisten kaa samaa alikastia. Mihinkähän kastiin meidät seuraava liittolaisemme lukee? Lukeeko siinä kenties jotta sopii hyvin eturintamassa käytettäväksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on täysin katteetonta sodanjälkeistä YYA-propagandaa, joka tuntuu perin oudolta kun ihmisillä on pääsy tiedon lähteille. Kuten nyt tiedetään, Saksassa suomalaiset olivat suuresti kunnioitettuja ja hivenen paremmin 'pohjoista rotua' ja paljon paremmin sen kulttuuriperintöä ilmentävä kansa. 'Suomalainen patriootti' aiempien kannanottojensakin perusteella lähempänä Venäjää kuin Suomea, ja 'suurta isänmaallista sotaansa' käyvä länsimaiden vastustaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja hänen Karjalainnostustaan. Himmler tilasi jopa kanteleita SS-joukkojen koulutuskeskuksiin. Suomalaisten kohtalo olisi ollut Saksan vallan alla suurimmaksi osaksi hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VÄÄRIN!! . . . meille olisi käynyt ERITTÄIN HUONOSTI. Minkä ikäinen lienet, koska lähi historiasi on HAKUSESSA! etkö ole lukenut maailman ja toisen maailmansodan historiaa? Yhdeksän osainen teos kokonaisuus. Saksa halusi enemmän kuin mitään muuta pääsä koko suomen pituudelta Neuvostoliiton rajanaapuriksi.

Provosoimaan Neuvostoliittoa onneksi se ei toteutunut. Eikä meidän suomalaisten täydellinen joukkotuho. Saksalla oli tarkat suunnitelmat montko keskitysleiriä polttouuneineen oli rakennettava suomeen. Että suomalaisten hävitys kävisi sekä sujuisi puolen vuoden sisällä suomen valloituksesta. Pohjoiseen oli tarkoitus rakentaa kaksi keskitysleiriä polttouuneineen. Sekä keski ja eteläsuomeen yhteensä neljä keskitysleiriä polttouuneineen.

Neuvostoliitosta tuli suomeen tiedonanto saksalaisten aikeista. Vasta silloin avautuivat suomen päätäjien silmät paksusta natsi rähmästä. Ja niin saksalainen suomen tuhoa valmisteleva sotajoukko häädettiin lapinkautta takaisin saksaa.

Neuvostoliiton Puna-armeija oli voitokkan mallikkaasti suomalaisten rinnalla saksalaisten häätöä toteuttamassa! Ja loppujen lopuksi Neuvostoliiton VOITOKAS PUNA-ARMEIJA! Pysäytti ja lopetti toisen maailmansodan! Johon ei yksikään toinen kansakunta armeijoineen koskaan yhdesä eikä yksin kyennyt. Ja niin suomen kansa säästyi natsien murhilta. Suomen nykyinen johto ei muista tai ei halua muistaa millainen PETO SAKSA on! . . Eikä se ole miksikään muuttunut eikä muutu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulla on varmaan esittää jokin lähde noihin sun juttuihisi. Vai että keskitysleirejä suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaiset olisivat pärjänneet saksalaisten kanssa hyvin ilman sen kummempia ongelmia.

Puna-armeija oli voitokas vain USAn tuella ja Stalin sai jatkaa neuvostoholokaustiaan omassa ja naapurimaissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalais-Saksalaisia äpäriä vilistelisi kuin Vilkkilässä kissoja,siinä olisi voitonparaateihin väkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikista surkein vaihtoehto sohvassa toteutui, Stalinin sai Rooseweltin tuella voiton sovasa. Jumala kuitenni ’korjasi tilanteen ja Venäjä on pienempi ku Stalinin Neuvostoliitto, joka junaili koko sovan. Palijon pääsi ihimisiä ennenaikojaan Taivaaseen ja Helevettiin niinä aikoina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YLE esitti taas dokumentin 'Himmlerin kanteleensoittaja'. Ohjelman katsomalla saa vähän käsitystä siitä, miten kiehtoviksi kolmannen valtakunnan rotuideologit karjalaiset kokivat. Ei pelkästään osaksi 'pohjoista rotua', vaan heimoksi, jonka keskuudessa 'arjalaisuus' ja 'alkuperäinen suomalaisuus' olivat säilyneet poikkeuksellisen hyvin.

Kalevalaista lauluperinnettä pidettiin suoraan 'germaanista' edeltäneeltä 'arjalaiselta kaudelta' periytyneenä. Himmlerillä oli karjalaisen runonlaulajan kuva kotinsa seinällä ja SS-joukkojen koulutuskeskuksiin tilattiin Suomesta kanteleita, joiden soittoa piti opetella osana 'arjalaisen kulttuuriperinnön' opiskelua.

Monet muutkin lähteet kertovat saksalaisten innosta tutkia karjalaisia laulumaita. Olavi Paavolaisen päiväkirjamerkinnöissä on joitakin eläviä kuvauksia tästä. Voi vain kuvitella, miten pitkälle tämä harrastuneisuus olisi voinut johtaa, jos Saksa olisi sodan voittanut. Suunnitellussa pohjoisten kansojen ystävyysliitossa suomalaisilla ja varsinkin karjalaisilla (Kustaa Vilkunan mukaan yksi kuudesta alkuperäisestä suomalaisheimosta) olisi ollut vahva asema.

Veikkaanpa, että Väinämöinen olisi saanut patsaansa Hitlerin ja Speerin suunnitteleman 'maailmanpääkaupunki' Germanian (ent. Berliini) paraatikadulle. Saksalaisten ja muunmaalaisten turistien ja opintoryhmien liikenne Suomen Karjalaan olisi todennäköisesti tehnyt siitä yhden Euroopan tunnetuimmista matkailukohteista.

Lopuksi: Tiesivätköhän saksalaiset mitä alkukirjaimen jättäminen pois suomalaisista termeistä Karjala ja karjalainen noille sanoille tekee...? : )

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi