Aloita uusi keskustelu

Mitäkö Perussuomalaiset tekee kannatuksellaan ?

Aloittaja: Höperöinti pitäisi lopettaa Politiikka 7.11.2019 07:33

Aina kysellään mitä Perussuomalaiset tekee kannatuksellaan. Perussuomalaisten kannatus on nyt 23%. Jos uusin gallup olisi seuraava vaalitulos niin Porvari-puolueet eivät pystyisi muodostamaan hallitusta ilman Perussuomalaisia. Kieltäytymällä hallitusyhteistyöstä Perussuomalaisten kanssa kävisi niin kuten viime vaaleissa, Punavihreät voi kilpailuttaa Kokoomuksen ja Keskustan välillä, eniten takkiaan kääntelevä pääsee hallitukseen.
Korkealla kannatuksella Perussuomalaiset pakottaa muut puolueet ottamaan puolueen hallitukseen tai ainakin muut puolueet jotuu muuttamaan politiikkaansa Perussuomalaisten suuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 394 viestiä

Samaa tekee eräs demari taxinkuljettaja. Haluaa keskustelua aikaiseksi, mutta ikävä kyllä väärillä keinoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Torppaa ulkomaisten elätettävien virran Suomeen, esimerkiksi. Siinä suhteessa muidenkin puolueiden on otettava lusikka kauniiseen käteen, ettei kannatus mene ja vltio kurjistu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ON mukava odottaa ensi vuoteen ja valita presidentiksi Jussi Halla-aho. Kun kannatus vain kasvaa, valinta on varma ja hyvä---päästään eroon nykyisestä koiraansa ja kummitytön poikaa näyttelevästä pressasta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mitä muut puolueet tekee sille, että Perussuomalaisilla on noin selvästi suurin kannatus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy palata vaalivuoteen 2007, lehdistön suosikkipuolue sai jo ensimmäisen vaalivoiton. Vaaliteemana olivat puoluetuet ja vaalituet, joita puolue kadehti syvästi. Puolue varustautui seuraaviin vaaleihin, puoluekoneisto rasvattiin, rötisherroja olivat vaalituen saajat ja vanhat puolueet, jotka saivat puoluetukea. Persut perustivat nuoriso- opiskelija- kulttuuri-, eläkeläis-, ravi- ja mitä järjesdtöjä niitä onkaan, jotka jakavat Veikkauksen voittovaroja köyhille puolueille.

2011 vaalit olivat jo saavutus, jolla puoluetuet kerättiin hyvän vaalituloksen perusteella. Oma puolueväki ei ollut valmis hallitukseen Soinin mielestä. Samalla pioluetuet haluttiin jakaa kentälle, mutta Soini sijoitti rahat kuudennen kerroksen penthouse-tyyppiseen puoluetoimistoon. Vihan siemen oli kylvetty.

2015 Soini vei persut hallitukseen, mistä piiritoimistot protestoivat. Ilmeisesti puoluetuet olisivat haluttu kentälle, ei kattohuoneistoon. 2017 Kuopion puoluekokouksessa kentän kosto toteutui. Puoluetuista tapeltiin. Penthouse siirtyi vanhoillispersujen omistukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy palata vaalivuoteen 2007. Lehdistön suosikkipuolue sai jo ensimmäisen vaalivoiton. Vaaliteemana olivat puoluetuet ja vaalituet, joita puolue kadehti syvästi. Puolue varustautui seuraaviin vaaleihi, puoluekoneisto rasvattiin, rötisherroja olivat vaalituen saajat ja vanhat puolueet, jotka saivat puoluetukea. Persut perustivat, Nuoriso- opiskelija- kulttuuri-, eläkeläis-, ravi- ja mitä järjesdtöjä niitä onkaan, jotka jakavat Veikkauksen voittovaroja köyhille puolueille.

2011 vaalit olivat jo saavutus, jolla puoluetuet kerättiin hyvän vaalituloksen perusteella. Oma puolueväki ei ollut valmis hallitukseen Soinin mielestä. Samalla pioluetuet haluttiin jakaa kentälle, mutta Soini sijoitti rahat kuudennen kerroksen penthouse-tyyppiseen puoluetoimistoon. Vihan siemen oli kylvetty.

2015 Soini vei persut hallitukseen, mistä piiritoimistot protestoivat. Ilmeisesti puoluetuet olisi haluttu kentälle, ei kattohuoneistoon. 2017 Kuopion puoluekokouksessa kentän kosto toteutui. Puoluetuista tapeltiin. Penthouse siirtyi vanhoillispersujen omistukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muissa maissa on vastaava nähty jo. Useimmat olleet yhden kauden kunnes ihmiset näkevät mitä on tapahtunut. Se on kuitenkin varmaa että jos maahanmuuttokysymys ei palaa toisilla puolueilla järjelliselle tasolle loppuu taival. Esimerkiksi omien kansalaisten terveydenhoito, ostovoima ja paljon muuta on mennyt surkeaksi. Monikaan persujen kannattaja ei tosiasiassa tiedä mikä on PS linja. On vain hirveä halu näyttää. Se näyttö tulee suurimalle osalle kannattajista hyvin kalliiksi. Esimerkkinä vuodenvaihteessa PS kannattama työaikalain muutos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demareilla on hirveä halu lupailla kaikenlaista, mutta tyhjiä ovat lupaukset olleet.
Piti tulla rataverkostotyöt, piti tulla 1000 hoitajaa, tuhat lääkäriä, satoja poliiseja, satasia eläkeläisille jne...
Ainoa mikä on tullut, on lisää avustajia ministereille ja heille kovat liksat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaisten kannatuksen suuruudella ei ole mitään merkitystä jos puolue ei pääse hallitukseen.

On todennäköistä että jos ero muihin on näin suuri niin perussuomalaiset saavat aluksi hallituksen muodostamisen vastuun. Riippuu täysin muista puoleista millaisella ohjelmalla hallitus syntyy persujen johdolla. On selvää että persut joutuvat nielemään paljon omasta agendastaan jos he haluavat että Jussista tulee pääministeri.

Todennäköistä on että persujen hallitusneuvottelut päättyvät tuloksettomina ja joku muu puolue pääsee yrittämään hallituksen muodostamista. Uusia vaaleja ei tässä tapauksessa tule.

Vähemistöhallituksen perustaessaan persut eivät saa mitään aikaa. Jos he kuitenkin saavat aikaa enemmistöhallituksen niin on hyvin todennäköistä että kyseinen hallitus kaatuu pian erimielisyyksiin asioista. Seurauksena on hallituskriisi ja uudet vaalit.

On paljon mahdollista että seuraavien vaalien jälkeen suurin oppositiopuolue on samalla eduskunnan suurin puolue. Eli melkoisen harvinainen tilanne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Odotan PS:n nousevan pääministeripuolueeksi jo ensi vuoden aikana, ja tekevän hallitusvastuussa suomalaisten kannalta järkeviä ja yleishyödyllisiä päätöksiä. Odotan myös, että PS:n ministerit ohjaavat ja valvovat korkeassa asemassa olevia virkamiehiä sekä siirtävät tarvittaessa pois sellaiset virkamiehet, jotka eivät ole tehtäviensä tasalla. En halua erikseen ketään osoitella mutta esim. viime viikolla julkisuuteen tullut päätös joka kieltää koululaisten joulujuhlan järjestämisen Kristillisten kirkkojen tiloissa oli kieltämättä outo. Se päätös toi mieleen kiihkeät taistolaisvuodet 1970- ja 1980 -luvuilla kun taistolaiskommunistit päättivät mikä oli Suomessa "neuvostovastaista" ja mitä neuvostovastaiseksi todetulle suomalaiselle määrättiin rangaistukseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtoo mikään puolue lähteä Jussin kanssa samaan hallitukseen. Minä kyllä tätä epäilen pahasti, että Jussi saa leikkiä yksin hiekkalaatikolla, ei niitä kavereita taida olle kovin halukaita siihen leikkii ryhtymään.
Minusta PS pitää saada hallitusvastuuseen ja laittaa työläisten asiat kuntoon. Lauseella palkat ylös hinnat alas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niin ymmärrät, että kansalaiset vastustavat nykyhallituksen toimia. Kannattavat Persujen retoriikkaa enemmän kuin Kokoomusta.
Tämä hallitus on perustettu vääryydellä ja viekkaudella. Ei ole demokraattisen valtion hallitus vaan banaani-valtion mielivaltahallitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Himoverohallitus pelkää PerusSuomalaisten kannatuksen nousua, se tietää hallituksen hajoamista lähiaikoina, eka lähtijänä on Kepu sillä sontakärryt oottaa pellolla,sitten muut alkaa ilmitappelun, ja SDP valitsee uuden p.johtajan, vihreät menee heinäpaalin taakse piiloon, vassarit muuttaa puolueen nimeksi käpykaarti, RKP menee vapaaehtoisesti vaasanlinnaan 12 vuodeksi pakkotyöhön

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

260 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreät vaatii nopeita ratkaisuja

Vihreistä on ollut hirveästi haittaa tavallisille ihmisille Lue lisää...
Caruna pekka

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille