Aloita uusi keskustelu

Mistä roti laillisuusvalvojille

Aloittaja: Valpo E. Politiikka 8.11.2019 22:34

Apulaisoikeusasiamies on tenhyt itsestään täyden pellen.
Onko hän kokonaan lain yläpuolella.

Onko olemassa laillisia keinoja saada heidät ruotuun.

Jos olisin taksikuski, en ottaisi häntä kyytiin.
Jos olisi kauppias en myisi hälle mitään

Mitä itse tekisitte

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Kovia ovat ehdotukset. Minkähän uskonsuuntauksen kokoontumispaikkaa seuraavaksi ehdotetaan? Tässä on niille aineksia markkinoinnin käynnistämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi vai on apulaisoikeusasiamis, mikähän lienee poliittinen puolue takana ? Luulen, että kannanotoillaan metsästää itselleen korkeampaa virkaa. Koliseeko taas tyhjät tynnyrit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytännössä virkauralla ei pääse etenemään, jos ei saa valtaeliitille kuuliaisuuden osoituksena syytettyä eli sakotettua näytösoikeudenkäynneissä vähintään kolmea vihapuhujaa ja kaduilla "niskoittelija-jallua". Melkein kaikki juristit on suvakkeja ja abolitionisteja ja aika moni myös Demlan, Setan, Variksen, Rasmuksen, Antifan, Piffin, Vihreiden, vassareiden, demarien jne. jäsen sekä jossain vaiheessa Tarja Halosen johonkin virkaan nimittämä. Nämä valtiolle perustetuissa suomalaisia mätkivissä viroissa yhdenvertaisuusvaltuutettuina, valtakunnansyyttelijöinä tai apulaisoikeusasiamiehinä jne. esiintyvät juristit kuuluvat kaikki samaan kaikkialla kansallismielisiä vainoavaan sisarkuntaan. He ovat käytännössä se oikeusvaltio mitä suvakkipoliitikot aina ylistävät ja jonka puutteesta arvostelevat Unkaria, Puolaa jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

..luultavasti toimisin juuri noin. Mutta, kun en ole, niin en edes ajattele kostotoimenpiteitä kehenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Nyt kyllä jo "lakiin" vedotaan liikaa ja "mopo" keulii konttoreissa. Kuulemma koulun lukukauden päätös juhlien järjestäminen kirkossa on laitonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No onhan se selvää, että koulun päätösjuhlia ei voi viettää kirkossa. Koulussa on myös kirkkoon kuulumattomia lapsia joten tuollainen tilanne olisi todella laiton. Miksi pitäisi järjestää ne juhlat kirkossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos kommentista. Kirkko saattaa olla joskus harvoja rakennuksia mihin isompi porukka mahtuu kerralla yhteen. Ja tuskinpa se uskonto tarttuu, jos ei kirkkoon muutenkaan kuulu.
Taannoin "jouduin" Oulussa pojan yo juhliin Rauhanyhdistyksen tiloihin vaikken ko yhdistykseen kuulukaan. Poika sai yo lakin ja todistuksen, enkä kokenut pahoinvointia tai "herätystä", vaikka koulun käyttämä juhlatila oli itselle vieraaseen "lahkoon" liittyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä koin fyysistä pahoinvointia, kun leipäpappi oli isäni hautajaisissa siunailemassa ja virsiä veisuuttamassa. Uskonto ei kuulu suomalaiseen arki- eikä juhlapäivään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Unkarissa erotetiin tehtävistä punavihreät virkamiehet ,olisikko meiä tehtävä samoin ,ja suomessa nousi kohu kun vanhaa virkakuntaa erotettiin .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutamaa ihmistä olen tällä viikolla ihmetellyt ja ne on. Ykkösenä tulee valtakunnan syyttelijä ja sen Räisäskän naivi tutkinta, Veikkauksen poliittiset puolustajat. Tänään tuli tämän oikeusapulais (kansalaisen) aivoitukset. Mutten ei uskalla kirjoittaa, ettei tässä joudu tiilenpäitä laskemaan ja kalevan juttutupa saa syytettä kirjoituksen julkaisusta. Kaikkineen me mennään naurettavaan amerikan tapaan ja kaikki asianajajat tms. siitä hyötyvät ovat hyvillään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kuullut Junekselta (Dlive:Vihapuhe FM), että Ameriikoissa on hyvä sananvapauslaki ilman mitään vihapuhepykäliä. Jotain selvää törkeään väkivaltarikokseen tähtäävää ei kai saanut sanoa vai miten se olikaan. Mitkään nuo demlamafian suomalaisen oikeuskäytännön myyräntyöt ja muutosvyörytykset EU:n imperialismin hengessä etelämaalaisuskonnollistamiseen tähdäten eivät kuitenkaan onnistuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille