Aloita uusi keskustelu

Ministeri Pekonen

Aloittaja: Iihmettelijä Politiikka 15.2.2020 09:30

Anna-Kaisa Pekonen uudistaa sosiaaliturvaa yhä avokätisempään suuntaan. Puheiden perusteella rahaa riittää kyllä ihmisten passivoimiseen. Toimittajan kysyessä häneltä, paljoko sosiaalimenot maksavat suomessa. Ei hän tiennyt. Käsittämätöntä! Oman ministeriönsä alaisia perusasioita ei tiedetä. Olisi pitänyt näköjään olla avustajien mukana. Siinä yksi esimerkki mihin niitä lukuisia avustajia tarvitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 45 viestiä

Aloittajallakin olisi pitänyt olla avustaja niin olisi tuo etunimikin tullut oikein.Ei sentään kirjoittanut Annikki Pekurinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä hallitus on tähän asti aikonut meinata.
Tässä se nuoruus kuluu milloinka rupeavat tekemään.
Jääkö aikomukset paskapuheitten tasolle, kohta nähdään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aino.Kaisa on selkeäsanainen ja rehti ministeri. Hän ajattelee suomalaisten etua, siis kaikkien suomalaisten, ei rikkaiden. Sosiaaliturva tarvitsee uudistusta ja monen luukun järjestelmästä on päästävä eroon. Ei rahaa tarvitse jakaa sen enempää, vaan sitä jaetaan oikeudenmukaisemmin. Meillä on pitkästä aikaa hallitus ja ministerit, jotka ajavat Suomen ja suomalaisten asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta vuosi mennyt, joko hallituksella tarjota työpaikkoja? Kuulin että Suomen talous supistui eniten euromaista v.2019 lopussa. Ja että Suomi uppoamassa yhä syvemmälle velkasuohon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No niitä tulee julkiselle. Eduskunta/ hallitus työllistää useita satoja, to8mikuntis on avustajien lisäksi kymmeniä. Hoitureita muutama tuhat. Kohta alkaa massiivinen työllistämistukitouhu julkisella sektorilla . Kaikki työllisyystoimet julkiselle !, veronmaksaja kiittää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä puhu muunneltua totuutta, vai onko ymmärryksessäsi jotain vialla. Ensimmäistä kertaa kuuntelin haastattelussa Pekosta ja hattua täytyy nostaa, miten mahtavasti ja rehellisesti hän kommentoi kysymyksiä. Ole rehellinen, äläkä vääristele asioita, mikäli niistä jotain ymmärrät. Juuri sinunkaltaisesi ihmiset luovat Suomen vastakkaisasettelua, mutta luonnollisesti pitää ymmärtää myös sinunkaltaisiasia, jos et ymmärrä normaalia puhetta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitkästä aikaa alkaa palautua usko meidän päättäjiin kun katsoin ministeri Pekosen haastattelun.Näyttää että nyt tosissaan toimitaan kansalaisten parhaaksi eikä vain omaa etuaan ajavien massimiesten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on vielä pelkät lupaukset ilmassa. Katsotaan nyt ihan rauhassa, että mitkä niistä toteutuvat ja miten mikin uudistus vaikuttaa kansalaisten elämään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pekonen jätti vanhusten hoitamisen ja sai onneksi helpomtaa työtä eduskunnasta, joka ei rasita hänen sydäntään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, suomessa käynnistetään massiivinen sosiaaliturvan uudistus lähihoitajan koulutuksen saaneen vasemmistoministerin johdolla - eipä tässä tiedä että itkeäkö vai nauraa ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä siellä takana on koko joukko teitä akateemisen koulutuksen saaneita sote-alan tuntemuksen omaavia tekijöitä. Pekonen on vain keulakuva, jonka arvoilla nyt mennään. Kateus loistaa kommentistasi. Olisiko sinun taustoillasi yrittämään samaa? Ei ainakaan noilla persarvoilla, jota edustat...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähihoitajan koulutus on hyvä pohja ministerin hommiin. Lisäksi un on vielä kokemustakin niistä hommista, niin näyttää sujuvan hyvin. Minä luotan Aino-Kaisaan, on ihminen oikealla paikalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella upeasti ministeri Pekonen vastaili kysymyksiin.Miellyttävä ja hyvin rehellisen ja aidon oloinen ihminen on kyseessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäs se on vastailla, kun rahaa tuntuu olevan valtion kassassa ja saa jättää ministerin postinsa parin vuoden kuluttua Sarkkiselle. Oli sitten hommat ja lupaukset missä jamassa tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille