Aloita uusi keskustelu

MIKSI TULEN ÄNESTÄMÄÄN SOSIAALIDEMOKRATTEJA

Aloittaja: Politiikka 10.2.2019 22:59

Tai miksi en. Siinäpä kysymys?
Perustelut voi esittää kommenttikenttään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 238 viestiä

Kannattaa lukea Iltalehden sivuilta toimittaja Mika Koskisen tänään julkaistu juttu:

"Näkökulma: SDP salasi Antti Rinteen hengenvaarallisen sairauden - taustalla vaikutti puolueessa alkanut valtakamppailu".

Kertoo hyvin seikkaperäisesti siitä, kuinka demarit ovat härskisti valehdelleet ja salailleet sen kuinka Rinteen sairauteen liittyvät asiat todellisuudessa menivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten SDP ja Rinne saavat syntymään uusia työpaikkoja?

Rinne kyllä sanoi, että työllisyysastetta nostetaan ja Heinäluoma on sanonut, että koulutetaan ihmisiä työpaikkoihin sopiviksi.

Monia työnhakijoita ahdistaa, kun hyviä työnhakijoita on samaan työpaikkaan useita kymmeniä eikä pääsy onnistu.

Miten uusia työpaikkoja saadaan SDP:n toimesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhat työpaikat säilyttämällä saadaan edes työttömyyden kasvu pysähtymään. Vaikeaa se on kun lähes kaikki hyvät valtion yritykset on ensin yksityistetty ja sitten myyty tai lopetettu. Huonot jätetään valtiolle. Työpaikkoja voidaan luoda valtion toimesta eli uusia yrityksiä, eli valtion yrityksiä kuten alko,posti, poliisi, jne.

Nyt jopa lottoarvonta piti saada ylen kanavilta pois jotta saatiin yksityiskanaville se 3 milj. Jos kukaan ei maksa veroja ollaan kohta pohjolan romania eli vähennykset ja tuet edes jonkilaiseen kontrolliin ja holtiton maahanmuutto myös. Onkohan kukaan miettinyt mitä niille englannista kenkää saavat maahanmuuttajat muuttavat? Siellähän ministeri sai kenkää kun ilmoitti lakialoitteesta joka poistaa englannin kansalaisuuden kaikilta vuoden -63 syntyneiltä eli niitä miljoonittain. Eli laki on jo valmiina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos vastauksesta. Hyvä, että edes jotenkin ajatellaan uusien työpaikkojen luomista:
"Työpaikkoja voidaan luoda valtion toimesta eli uusia yrityksiä, eli valtion yrityksiä kuten alko,posti, poliisi, jne." Nämä mainitut eivät hanki Suomeen uutta valuuttaa pyörimään.

Arvokkaiden työpaikkojen pitäisi syntyä vientiteollisuuteen. Meidän pitää saada suomalainen työ ulkomaille kaupaksi, koska ostamme sieltä aivan valtavasti. Kyllä SDP:llä pitää olla oma ehdotus, kuinka suomalinen työ saadaan mailman markkinoilla kaupaksi siinä määrin, että voimme ostaa ulkomailta tarvitsemamme tavarat.

Minua on hieman kauhistuttanut, kun salanimellä KIKY on kilpailukyvystä tehty kirosana SDP:n piirissä. Vai onko?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Demareita. Tänään Antti ilmoitti Iltalehdessä,että jos hän on tuleva pääministeri,niin kokoomuksella,keskustalla eikä persuilla ole hallitukseen asiaa. Sillä lailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja sinä sitten uskoit tuon edellisen agitaattorin kommentin. Nerokasta🙄

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti ilmoitti ettei aio kuunnella asiantuntuntijoita talousasioissa, vaan ottaa lisää velkaa, jotta kaikki lupaukset voidaan toteuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kyllä nähnyt yhtäkään tuommoista mielipidettä ko poliitikon lausumana.
Kerro tarkemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeile googlata. Kokoomus on jo ottanut ilon irti Rinteen tölväisyistä.

Lisätään menoja miljardeilla vuodessa. Rahat saadaan nostamalla paljon veroja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä taida sitten tulla pääministeriä, RKP :llä vahivtettu vasemmisto ei näytä saavan enemmistöä, ehkä 45-47%. On mahdollista. No ruotsin mællin mukaan demarien johtama vähemmistöhallitus, mutta ei sitten taida sote mennä läpi eduskunnassa., eikä moni muukasnasia. Sen verran pahat jäljet on demarit jättäneet jatkuvalla räksytyksellä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jopas on hassua että Rinteen kunnosta avattu keskustelu on siivottu pois - ottiko liiaksi OE:n luonnolle ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

O.E poistattaa keskustelut, missä jää alakynteen. Rinteen kunto on edelleen huono. Tarinassa on outoja seikkoja, kahden viikon kooma. Sairasloman jälkeiset lausunnot erikoisia, hallitukseen ei kelpuuta ketään ja asiantuntijoita ei kuunnella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinnettä koskevia keskusteluja on alkuvuoden aikana siivottu oikein urakalla pois, vaikka niiden sisältö ei ole poikennut esim. hallituspuolueiden edustajia koskevista keskusteluista kuin korkeintaan siistimpään suuntaan. Eikö riittäisi Rinne-keskusteluissakin poistaa vain ne yksittäiset viestit, jotka ovat lehden säännöstön vastaisia. Nyt koko keskustelu viedään bittiavaruuteen. Miksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miten tämä juttutuvan nykyinen viestiketjujen lukitseminen sopii sananvapauden kanssa?

Juu, ei ole Kalevan juttutuvalla ja sananvapaudella muuta tekemistä kuin se, että Kaleva tarjoaa tällaisen alustan kirjo... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi