Aloita uusi keskustelu

MIKSI TULEN ÄNESTÄMÄÄN SOSIAALIDEMOKRATTEJA

Aloittaja: Politiikka 10.2.2019 22:59

Tai miksi en. Siinäpä kysymys?
Perustelut voi esittää kommenttikenttään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 145 viestiä

En äänestä sossuja enkä vihervasureita, miksikö, ensimmäinen asia, pitävät kansaa yksinkertaisena, toiseksi, Kiinalaiset nauraa hömpötykselle, jota Helsingin keskustassa nousussa on suunniteltu, joka vähiten saastuttaa, ei pidä itseänsä ruoskia. Suurin syy on kommunismin yritys tulla takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En äänestä ketään sossusetää, enkä sossutätiä. Panttasivat tätäkin hoitoalan mädännäisyyttä vaaleihin asti, että saivat lyömäaseen oman kannatuksen nostamiseksi. Ihmisyys ja välittäminen ei siinä ollut etusijalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hesekiel55 (rekisteröitynyt käyttäjä) Politiikka 10.2.2019 22:59. Vihervasureita en äänestä, ku aikovat viijä multa auton. Sitten en pääse ees kauppaan ja asioille. Sitten pitäs jättää asunto ja osta uusi rautatieaseman läheltä. Se ny on aivan hullua hommaa. Sitten aikovat ottaa pöntiönää lisää valtion velekaa, jonka aikovat jakaa äänestäjilleen ja minä ku e tommosta sakkia äänestä. Lisäveleka pitää sitten myöhemmin maksaa lisäverroina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi koska haluan palkkaa, sosiaaliturvaa, ammattiliittoa, työehtosopimuksia, verot kotimaahan, tasaarvoa, äitiyslomaa, koulutusta, hyvää hoivapalvelua, kaikille mahdollisuuden menestyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikilla puolueilla samat tavoitteet ja kaikki puolueet olleet noita aikaansaamassa.
Se on demareissa niin vastenmielistä kun luulevat aina olevansa kaiken keksijiä ja omakehu on suurinta muihin puolueisiin verrattuna.
Verot Suomeen on ollut Sipilän ykkösvaatimus aina, vaikka yritytykset olisi missä maanosassa tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Keskustalaisissa minulle on niin vastenmielistä kotiinpäin vetäminen niin valtakunnan kuin kunnallispolitiikassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kotiinpäin vetäminen kuuluu jokaisen suomalaisen perusoikeuksiin ja velvollisuuksiin.
Usein kuitenkin näkyy moitetta että ei vedä kotiinpäin, sitä minä en kylläkään yhtään ymmärrä. Suomen arvoisia tekoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"sosiaaliturvaa, ammattiliittoa, työehtosopimuksia"

Kaikkia näitä vastaan Sipilä on taistellun verissä päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä valehtele. Miten muuten hän saunoisi SAK:n puheenjohtajan kanssa tiuhaan jos asia olisi näin. Ite oot verissäpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatettavia ajatuksia sinänsä.
Itse olen saanut nuo lähes kaikki töitä tekemällä. Vaimoni on saanut äitiyslomaa töidensä ohessa ,ja minäkin pari lasta siinä sivussa. Hyvää hoivapalvelua olemme tarjonneet vanhemmillemme,niin kauan kuin he suinkin ovat kotona pärjänneet.
Kysymykseksi jääkin mitä menetin ammattiliittoa kannataessani,tai siitä luopuessani?
Sain hintavan lehden kuukausittain,jossa kerta toisensa jälkeen haukuttiin maaseudulla eläviä.
Minulle oli päivänselvää alusta alkaen ,sen ajan minkä olin Rakennusliitossa,että tuolla politiikalla ei yhteistä hyvää rakenneta.
Miksikö liityin? Silloin oli vallalla ajatus perseet penkkiin,jos oli kepulainen amattiliittoon kuulumaton töissä. Matkan varrella työnantajatkin näki,kuka niitä töitä tekee joten viimeiset parikymmentä vuotta oli helppoja.
Ainoa ongelma oli,että teit lian paljon. Joillekin............

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä puolustan aina suomalaisia maataloustuottajia, mutta silti kuulun rakennusliittoon. En ole missään nimessä vasuri. Mutta haluan oikeudenmukaisuutta ja rehellistä peliä työelämässä. Työskentelen kausityössä ja kerran erehdyin luottamaan yhden työnantajan lupaukseen työkauden alussa. Lupasi tes:n mukaista palkkaa ja ylitöitä niin paljon kuin sielu sietää. Sittenpä tilit alkoivat jäämään liian pieniksi, niin tämäpä ei maksanutkaan oikein. Sanoi vain ettei arvannut palkkoihin noin paljon menevän rahaa. Liiton kautta saatiin rahat pois. Nykyään kuulemma maksaa oikein. Ilman ammattiliittoja palkat oisivat tuskin kolmasosaa nykyisistä. Kyllä ammattiliitot ovat tosi hyvä asia. Luovat pelisäännöt työmarkkinoille. Helpottaahan ne siinä samalla firmojenkin etuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja ei tajua SDP:n tekemää politiikka vähääkään. Hra Paavo suuri Lipponen alkoi v.1996 kurittamaan tavallista kansalaista, eli äänestäjäänsä oikein kunnolla. eli taitettu indeksi, lähdevero ja kaikista rikkaimipien varallisuusveron poisto. Nyt voi SDP poistaa nämä tekemänsä vääryydet, kun pääsee hallituspuolueeksi! Mutta tämä SDP on Kokoomuspuolue, jotta tyhmä kansalainen antaa äänensä tuollaiselle ahneelle porvaripuolueelle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottahan minä demarien poliitiikan ymmärrän.
Et vain tainnut hoksia aloituksen sarkasmia. Samalla puolella ollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koska äänestän joko Kansalaispuoluetta tai Suomen Kansa Ensin -puoluetta. Edellinen lupaa suomalaisen sosiaaliturvan vain suomalaisille ja jälkimmäinen koko Suomen suomalaisille. Kokoomuksen vihapuhetyöryhmä ja Oikeusministeriön vihreät poliisit jahtaavat molempia, mistä tietää heidän olevan oikeassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oliko se niin,että kun SKE valitsi kokoukselle puheenjohtajaa ja sihteeriä,niin siinä meni useita tunteja kaikkine äänestyksineen.
Pitkämatkaiset joutuivat lähtemään kotiin paluuaikataulujen takia,ennen kuin asioista edes päästiin puhumaan.
On ihme,jollei tällaisella toiminnalla tulosta tule..............

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloinkaan, missään olosuhteissa ei tule äänestää demareita. Syynä toisten rahoilla tapahtuva hurvittelu vuosikymmenestä toiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa ja Lapin länsiosassa länsituuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

347 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi rahoilla leveillään?

Mitä pahaa siinä on jos rahoillansa leveilee, toiset leveilevät omalla taikka tenavien koulutuksella, taikka vaikka vanh... Lue lisää...
Ruotsalainen

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi