Aloita uusi keskustelu

Miksi Rinteen pitäisi erota ?

Aloittaja: Teodor Tuppurainen Politiikka 3.12.2019 04:37

Pääministerimmehän on malli esimerkki nyky pollitikosta. Puhutaan puutaheinää ja mitään ei saada aikaiseksi.Tällaisia on äänestetty ja nyt jo ollaan nakkaamassa pihalle.Äänestäjilläkin olis peiliin katsomisen paikka.Pitäs tietää mitä halutaan.Toisaalta eihän monikaan halunnut keskustaa hallitukseen ja nyt keskusta on kaatamassa koko hallitusta.Kylläpä Suomen asiat on huteralla pohjalla.Kansalaiset on ymmällään,kyllä ennen oli jämäkämpiä politikoita joiden suupieliä ei tuuli loksutellut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 25 viestiä

Rinne on ollut mitä parhain pääministeri mitä suomen maalla on ollut! Ja tämä on faktaa! Tämä on ollut vain ja ainoastaan keskustan ajojahtia koko ajan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olen samaa mieltä.. paras pääministeri mitä on ollut. On todella väärin, että puolue ei tukenut Rinnettä. Syyt Keskustalla olivat aivan muuta kuin toivat ilmi. Ovat eri linjoilla politiikasta päämäministerin kanssa. Ja jonkinlaista alhaista kostoa. Keskusta hyvin alhainen puolue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loppujen lopuksi vastuun kantaminen jää äänestäjille seuraavissa vaaleissa toteutettavaksi. Hallituksen ainoaksi kaatoa haluavaksi puolueeksi osoittautunut keskusta on Ruotsin tapaan saatava niin pieneksi puolueeksi, ettei sen toimilla ole merkitystä hallituskuvioissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne osoitti olevansa huonoista politoikoista kuitenkin se vähemmän huono, kun muistetaan Sipilän venkoilut pääministerinä paljon pahempien mokien jälkeen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistetaan että nimenomaan Rinne vaati Sipilän eroa että hän voi houkutella keskustaa hallitukseen - ilman Sipilää.
Siksi keskusta oli kesän ilman puheenjohtajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Näköinen mies. Nyt pitäs ottaa lepoa ja pitää huolta itsestään.
Terveys tärkeintä kelle tahansa, vasta ollut vakavasti sairas.
Tuskin helppo virka kellekään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haiskahtaa siltä, että kepua on kosiskeltu hallituksen ulkopuolelta ja molemmat vaihtoehdot passaa kepulle, jos Rinne lähtee se sopii ja se piilossa oleva vaihtoehto jossa kokoomus astuu remmiin mukaan ,,sekin käy.
Uusia vaaleja ei tarvitse käydä sillä sopu kyllä löytyy kok, kepu, rkp, kd akselilta+ vielä vallanhimoiset vihreät. Tällä kokoonpanolla ehkä 104 edustajaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen muuta pitää muistaa että ryhti valtiomiehen tekee.Rinne voi siirtyä hoitamaan omistajaohjauspolitiikkaa Paateron tilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän tämä jupakka ole Rinteen vika,vaan postin yritysjohtajien aikaansaannos. Siellä viisaat luupäät on kolautettu yhteen ehkä liian kovasti. Tällainen palkka keinottelu pitäisi olla kiellettyä jo TESSissä sehän on rikosluontoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmettelyllä ja kummastetulla ei ole tarvinnut itseään vaivata Kepun toimintaa seuratessa. Jalkauduin minäkin äänestyskopille kansalaisvelvollisuuden vauhdittamana monien muiden tavoin. Tyrmäävän tappion saanut Kepu osoitti otsattomuutensa. häpeilemättömyytensä ja röyhkeytensä menemällä "kutsusta" hallitukseen. Osat ovat vaihtuneet ja ruokkijan kättä ovat käskyttämässä isännän ottein. Kepun pelisilmä ei tälläkään kertaa tule onnistumaan. Kamppailu on kova, mutta oppositiopaikka on varma. Siitä Rinne pitää huolen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Rinteellä ole varaa päästää keskustaa oppositioon. Ei pääse itsekään hallitusta muodostamaan koskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kepu on oppositiossa joku tulee tilalle. Kokoomus vaiko perussuomalaiset? Kumpikaan ei tuon helppoheikin hallitukseen kelvannut, eikä ihme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et ole ymmärtänyt kauhua SDP:ssä.
Rinne uhkaa vetää SDP mukanaan ulos hallituksesta.
Rinne on uhka omalle puolueelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/