Aloita uusi keskustelu

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

Aloittaja: Pössy Paavo Politiikka 15.2.2020 14:43

Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 454 viestiä

PS tarjoaa demokraattisen muutoksen. Moskovan puoluekoulun käyneillä oli tavoite tehdä vallankumous 1970-1980. Perustaa työväendiktatuuri, Supo ja pvm:n olivat hereillä ja Presidentti Koivisto laittoi pisteen sekoilulle. Hengellisisä perillisiä on yhä mukana, erään heistä sanotaan olleen SKP:n keskuskomitean täysvaltainen jäsen? Myös EU-parlamenttiin asti. Ei sekoilu ole uutta. Eläkeläiset ja työttömät maksavat viulut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

PerusSuomalaiset jälleen Ykkösenä, ja Kansa antaa täyden tukensa PerusSuomalaisille, muut tuskissaan itkua vääntää ja vaikeroi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä kohtaa kun puolueen edustaja sanoo ja kirjoittaa että sitten kun me pääsenme valtaan niin teidän käy huonosti niin on kumma jos joku jolla on järkeä päässä kannattaa tälläisiä.
Hokevat olevansa kansan puolella mutta totuus on tuo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin ne kiihottaa niitä ja sitten ne vie ne. Osan vievät ennen kuin kiihottavat. Sitten ehkä lirkuttelevat vähän maahanmuutosta ja ilmastosta. Eerolalla ja Halla-aholla on salainen kiihotus-disko. Ties mitä vetävät siellä. Vihelvattulit ei pääse sissään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset on saatu uskomaan että musta on valkoista. Sota on rauhaa ja paha on hyvä. Onneksi ihan kaikki eivät ole samaan sumutukseen menneet. Ja "heränneitä" on joka päivä enemmän ja enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Muistnko oikein, että Trump rohkaisi Britanniaa eroamaan eu:sta? Näin se taisi olla. Ei Venäjä brittejä kannustanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä teki kulisseissa paljon työtä käännyttääkseen britit brexitin kannalle. Ja onnistui siinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tuosta puhuttu esim. television pääuutisissa?
Mistä olet tietosi hankkinut/saanut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kenen asialla nykyinen vihervasemmisto on? Mikä maa hääräilee heidän kulisseissaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persujen suurin rahoittaja on Venäjä. Siitä ei kumma kyllä puhuta juuri missään. Persut myös yrittävät saada Suomen mahdollisimman heikoksi siten, että ajavat Suomen eroa EU:sta ja kaikesta jäsenyysneuvotteluista NATO:n kanssa. Miksi? No ehkä siksi, että Venäjä voisi tehdä Suomelle Krimit. Siinä se PerSujen todellinen agenda. Kaukana Suomen etujen ajamisesta, mutta se onkin peitelty vain taitavalla propagandalla ja valheilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä otti Krimin ja nyt Krimi on hyvinvointi maa, on uudet sillat Venäjän ja Krimin välillä kansa jotka halusi jäädä ja tulla Krimille voi hyvin Ukrainaan verrattuna
Venäjä huolehtii omistaan sodan jälkeenkin mitä USA liittolaisineen ei tää jättää jälkeensä pelkkää tuhoa ryöstäen öljyt ja rikkaudet kuten nyt Syyriassa
Enemmin Venäjä kuin USA jos kahdesta täytyisi nyt valita ja onhan Venäjä meidän naapuri ja naapurin kanssa toimeen täytyy tulla tai muuten alkaa rajan takaa kenkää lentää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi persut ovat tosiasioita ja aina faktoja esittävä puolue. Jos joku väärinymmärrys syntyy ne se on vääristelevän median tai pikkuasioiohin tarttuvan vastapuolen edustajan toimi. Miksi tuota puoluetta täytyisi pelätä? Siksi, kun sieltä ei tule yksinkertaisessakaan asiassa selvää ja yksiselitteistä vastausta. Asioita pyöritellään aina jonkun esiinnostetun teeman pohjalta ja ko. teema ei usein suoraan liity koko asiaan. Siksi pelottaa, että asioita hoidellaan jatkossa tuolaisen vaihtoehtoisen totuuden pohjalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut edustavat kaikkea kielteistä, mikä politiikassa on tunkenut pinnalle viime vuosina. Heillähän ei ole poliittista agendaa, koska populisti ajaa aina sitä, mikä maksimoi kannatuksen. Se on kvartaalipolitiikkaa ja galluppolitiikkaa. Gallupprosenteissa ei ole mitään ylpeilemisen aihetta, kun ne saavutetaan hinnalla millä hyvänsä. Oikea politiikka on pitkäjänteistä yhteisten asioiden hoitamista. En tiedä kuka heitä pelkää, mutta heihin pitää suhtautua tietyllä vakavuudella siksi, että ääriainekset johtavat puoluetta. Jos haluamme säilyttää oikeusvaltion, ihmisoikeudet, tasa-arvoisuuden, demokratian, sivistyksen jne., tätä porukkaa on pidettävä silmällä. Heitä ei voi jättää huomiotta touhuamaan omiaan. Äärioikeistolaisuus on yhteiskunnassamme suurin turvallisuusuhka, ja -riski. On erinomaista, että alun vieraskoreuden jälkeen niin monet maamme valtiomiehet ovat suorin sanoin ja päättäväisesti tuominneet persupolitiikan karkeat toimintatavat. Politiikka ei ole leikintekoa eikä kiusantekoa ja ilkeyttä, rikoksista puhumattakaan. Sellaiset touhut eivät kuulu eduskuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Adolf oli saksalaisten puolella
vaikka olikin alunalkaen itävallasta kotoisin

meijän persutha ei oo mistään kotoisin, siis nöy hätä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi pelätään että ne voittaa koko pelin .Katsokaa sitä herra laumaa .Kaikki lupaa vain hyvää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen perusS ja olen ylpeä siitä en kuitenkaan ole jäsenkirjan orja niin kuin täällä monet perusS arvostelijat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille