Aloita uusi keskustelu

Miksi kaiken pitää olla nuorille ilmaista?

Aloittaja: Katkera keski-ikäinen kukkahattutäti Politiikka 11.6.2019 15:53

Maksuton 2. asteen koulutus, maksuton ehkäisy alle 25- vuotiaille; what! Ja miksi ihmeessä? Miksi verorahoilla kustannetaan nuorille muun muassa nuo edellä mainitut? Miksi tämän päivän nuorille kaiken pitää olla maksutonta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 49 viestiä

Rahanahneet kapitalisti porvarit ei halua maksaa palkkaa,niin nuorilla ei ole rahaa.Perehdy kapitalistien ahneuteen,ymmärrät miksi Suomen talous painuu suohon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyiset pennut ja vanhemmat on niin onnettomia vässyköitä, että ihmekkös tuo. Holhota pitää joka hommassa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kymmenkertaisella ehkäisyllä estetään yksikin ei-toivottu raskaus, yksinkertaisinkin lyhyen matematiikan kaava osoittaa sen, että satsaus kustantaa itse itsensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kysypä asiaa kansanedustajilta, sillä he tietävät mikä on kansalle parasta. Aina ei mene päätökset nappiin, mutta tämä huoli nuorista on kyllä aiheellinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä ilmaispalveluita (ja tuotteita) yms. köyhät eläkeläiset saavat?
Kertokaa, niin haen niitä heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mitään. Se on köyhien vanhusten kohtalo tässä yhteiskunnassa ja tulee olemaan lupauksista ja puheista huolimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kummallista kyllä että tämän pienen työtä tekevän kansan niskaa kaatuu kaikki mitä verorahoilla maksetaan. terveydenhoito vanhuspalvelut koulutus jne. Minun aikana piti käydä koulut nopsasti että joutuu töihin. Ei pidetty välivuosia,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen oli kaikki paremmin, kun vain rikkaiden lapset pystyivät kouluja käymään. Tuli luonnollista karsintaa ja niin oli paremmin. Tuollainen lahjomattomien koulutus on hukka investointi valtiolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rikkaus ei tuo lahjakkuutta, eikä sillä voi ostaa älliä. Käyhän perheen lapsen leimaaminen lahjattomaksi on ala-arvoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enhän minä kirjoittanut mitään loukkaavaa, vaan totesin luonnollista karsintaa tällä tavalla. Tekeehän linnutkin jonkun suuren pesueen ja siinä on tuhoutumis varaa. Lähinnä 1v varalle. Jotku linnut tekee todella vähemmän poikasia, ja kummasti niiden populaatiot on säilynyt.Kumma vaan, että tuota vapaaoppilas asiaa en ole kuullut. Ainoa, mitä koulusta jaettiin, oli ns. köyhänapu vaaterahan muodossa. Kyllä oppikoulussa tai lukiossa ainakin piti itse ostaa kirjat, ruoka, matkat maksaa. Jouduinpa peruskoulun jälkeen itse ostaan kirjoja, laskimia tms ammattikoulussa. 1Xruoka ja matkat oli ilmaisia. Kyllä elämä menee niin, että köyhänlapset jää nopen osalle kaikessa koulutuksessa, katsokaapa valmistuneita nuoria. Vanhemmat kun ovat paremmin pärjääviä, lapsetkin pärjää paremmin, johtuen varmaankin siitä, että pystyvät auttamaan lapsiaan koulunkäynnissä. Ei jollain metsurilla, viljelijällä ole niitä taitoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä nuoriso jolle kaikki on nyt ilmaista tulevat olemaan todella vaativia kun ehtivät eläkeikään. Vaativat ilmaisia palveluita joihin heidät nyt hyvin opetetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuorisoon investointi tuo rahan suurempana takaisin pitkässä juoksussa, eikö ole kaikille parempi kun ei tule teiniraskauksia, kaikki saavat käydä koulunsa eikä ole rahasta kiinni vaan osaamisesta

Ymmärrän tietenkin että osa näkee katkerana vääränä kun ei omana aikana jotain ollut niin ei sitä saa nykyäänkään olla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella upeaa että opiskelut lukioissa ja amiksissa tulee maksuttomiksi.
Ei nuorilla ole tuloja vielä tuolloin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula?

Jos olisit tuossa edessäni vetäisin turpaan. Todellakin...nuorilla on eri arvot. Heitä ei haittaa vaikka vanhukset makaa... Lue lisää...
Vai ei ole pula

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi