Aloita uusi keskustelu

Lasku tulossa autoilijoille

Aloittaja: eläke 850e Politiikka 13.1.2020 09:25

Suomen hiilidioksini päästöistä liikenne aiheuttaa 9% silti henkilöauto liikenteelle kaavaillaan pääroolia kun hallituksen tavoite poulittaa päästöt vuoteen 2030 mennessä yritetään saavuttaa Lisäksi hallitus olettaa että Suomen henkilöautokanta sähköistetään noin 10 vuodessa Toisin sanoen nyt auton keskihinta Suomessa on 3600e nämä autot vaihdetaan noin 30 000e sähköautoihin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 107 viestiä

Lapin Safarit ottaa käyttöönsä sähkömoottorikelkat ensi talvena.
Niin se sähköllä huristelu yleistyy pikku hiljaa. Sähköautojen käyttö myös väistämättä yleistyy ja hinnat tulevat maltillisemmaksi kunhan aika kuluu. Ei kukaan ole väittänytkään, että tämä tapahtuu hetkessä mutta suunta on selvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno ajatus. Näin säästetään ainakin 100 ihmishenkeä vuodessa, kun kalusto paranee, eikä kaikilla ole varaa hankkia autoa. Terveyskuluissa säästetään miljoonia. Bentsiiniasemat suljetaan ja luonto kiittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä odotan kovasti, että te perussuomalaiset helpotatte ensi hallituskaudella autoilijoiden raskasta verotaakkaa ja toteutatte jo 2015 eduskuntavaalien alla antamanne lupauksen ja poistatte autoveron kerta heitolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun katselee kesällä nuita veneitä millä ajellaan vain huvia ei ole polttoaine kallista. Jos polttoaine olisi kallista niin ei siellä ajelta 24/7 koko kesää.
sama koskee myös turhaa autoilua. Mennään kauppaan autolla kun matkaa on 500 metriä. Ei jakseta kävellä tai ajaa sinne pyörällä. Sama se koskee myös työmatkaa. On vaan laiskuutta yleensä että ei voi jättää sitä autoa kotiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet oikeassa. Mutta jos perheelle hakee ruoat kaupasta, auto on usein tarpeen. Toisaalta onhan niitä maitokärryjä olemassa. Kakarat kuskataan harrastuksiin autolla vaikka luistelukenttä on suunnilleen pihassa. Pihapelit pystyyn!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Anna rahamiesten veneillä, ne kuitenkin pitää maan talouden rattaat pyörimässä, toisin kuin kateelliset köyhät. Ei kaikesta tarvi olla kateellinen, yritä löytää jotain positiivista omasta elämästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole kateutta jos ottaa kantaa veneilyyn ja muhin huvituksiin. Veneily saastutta ja on monelle aivan turha harrastus.
Pitää ajatella myös luonoa eikä aina omaa mukavuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmeisesti hekumoivat siitä, että Suomi irtautuu sivistysvaltioitten kansainvälisistä sopimuksista. Ja mennään seisoskeleen hölmöjen joukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eduskunta siis valehtelee. Siis suuri valiokunta johon kuuluvat kaikki puolueet ja päätös oli yksimielinen. Jakomielinen on sen sijaan joidenkin ymmärrys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se tekee niin kuin eduskunnan suuri valiokunta on päättänyt. Päätös oli yksimielinen ja siihen kuuluivat kaikki puolueet.

Suuri valiokunta yhtyi yksimielisellä lausunnollaan valtioneuvoston kantaan asiassa.

Suuri valiokunta yhtyy asioissa valtioneuvoston kantaan.

Suuri valiokunta pitää valtioneuvoston tavoin keskeisenä tavoitteena sitä, että EU:n ilmastotavoitteet asetetaan niin, että EU säilyttää suunnannäyttäjäasemansa maailmanlaajuisessa ilmastopolitiikassa ja edistää Pariisin sopimuksen tavoitteiden saavuttamista, etenkin lämpenemisen rajoittamista 1,5 asteeseen.

https://www.eduskunta.fi/FI/tiedotteet/Sivut/suuri-valiokunta-lausunto-eu-ilmastopolitiikka-kestava-rahoitus.aspx

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruuan hinta nousee. Kuljetuskustanuksien takia. Bensanhinta ja Dieselin hinta aiheuttaa sen. Säköautoistakaa ei oo pelastajaksi tavalliselle ihmiselle. sähkönhinta nousee ja latauspisteet maksavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Polttoaineen hinta on pisara meressä ruoan hinnassa, ei vaikuta juuri minkään vertaa. Työmatkalaista sen sijaan kirpaisee ja karvaasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Henkilö joka suostuu ottamaan vastaan vain osa-aikatyötä

Se aika, että ihminen elää vain työstä ja työlle on ohi. Huonosti on sellaisella ihmisellä asiat, jolla ei muuta ole kui... Lue lisää...
PORHO

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille