Aloita uusi keskustelu

Kyykytys loppuu, kansalaispalkka tulee

Aloittaja: Teinipoika Politiikka 13.5.2019 12:13

Edessä on eeppinen tarina Suomen muuttumisesta kyykyttämisestä kansalaispalkkaan. Pekka , Antti ja Li hankkii varmasti meille kansalaispalkan ja sitten on hyvä kaikkien elää. Siitä on kansain välistä kokemusta kuinka hyvin se on toiminut ja se maksaa itsensä takaisin. Hyvä että meillä on tällaisia poliitikkoja jotka osaavat panna rahan kiertämään valtion laiskasta rahasta. Näin meidän talouskin alkaa nousta kohisten kohti Euroopan kärkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 252 viestiä

Nyt tuli huisia läppää Rinteen suunnalta, vappu satanen onkin 31 rupista euroa! Ei ei, ei kai tässä olla tekemässä köyhälistölle petosta, kun kansalais palkasta ei sano Pekoska eipä edes Li mitään. Näinkö meni ääni hukkaan kuiteskin ja uskoin lupauksiin. Onkohan tässä nyt sitte jokin ihme viive vai jouduttiinko eeppisen petoksen uhreiksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä teinipojankin kannattaa panostaa opiskeluun ja ammatin tai loppututkinnon hankkimiseen. Se on edelleenkin edellytys henkilökohtaiseen menestymiseen. Kun löytää mielenkiintoisen työn voi käydä niinkin, että kokee työpäivän päättymisen tai lähestyvän viikonlopun enemmänkin häiritsevänä asiana. Siinä menee vuodet flow-tilassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä Antin porukka meinaa rahat löytää kansalaispalkoihin.Niin isoja muutostyöt-ei yhden yön juttu. En jaksa uskoa. Tuet kaikki ensinnäkin lopetettava ja senjälkeen pähkäilemään rahoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistäkö rahat? Kuule kun tämä on monesti sanottu että verotetaan rikkaita firmoja ja rikkaita ihmisiä hiukka kovemmin. Sieltä sitä rahaa tulee ja voidaan jakaa köyhille, ja Suomen pankin rahapänttäämö takoo uutta. Se miljardi on vain numero ja rahan jakamisessa on vain yksi ogelma, että kuka siirtää rahaniput Suomen pankin holveista kelan kassaan. Kai sen verta työkkäristä duunaria näin kivaan jobiin löytyy, vai?. Sehän on erään lainen Pride ilmiö ,sateenkaaren tekijänä saa olla ja auttaa toisia. A.T.M.H.J. se on. Rahaa on jos on halua antaa, ja se tuottaa uutta hynää kun se pannaan kiertämään fiksusti. R.I.P. aktiivimallit ja kikyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tuota noin, toivottavasti en pilaa hyvää suunnitelmaa, mutta Suomen Pankki on nyt eurojen aikaan Euroopan keskuspankin haarakonttori. Näillä haarakonttoreilla ei ole lupa omin päätöksin käynnistää setelipainoa. Täähän on aika perusjuttuja, jotka täytyis ymmärtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luotan tässäkin Rinteeseen ja vanhaan sosialidemokratiaan, että kaikella pitää olla vastineensa. Ei pysy pystyssä koti, ei valtio pankolla maaten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niimpä. Robotit tekevät työt muro osalla siitä mitä ihminen ,mikä antaa jakovarat kansalaispalkalle. Antti tietää asian ja on muutenkin taitava häiskä talous asioissa.Vappuna hän lupasi korottaa eläkkeitä ja Li hankkia kansalais palkan. Empä usko ,että Li olisi lähtenyt halitukseen jos sitä ei toteuteta.
Ei pankolla ole pakko maata vaan monenlaista puuhaa kyllä riittää. Kun koneilla ja vähän verotetuilla pää omilla saatuja veroja annetaan köyhemmille,se aiheuttaa positiivisen ketju reaktion. Ja köyhätkin saa vähän mässyä siinä missä rikkkaat eikä aina talkkunaa tarvi syödä. Asiat tulee kondikseen ja uskompa että tästä tulee vielä huisi stoori, niin että joka puolella maailmaa vielä kohistaan Suomen edistykselliyydestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa robotteja tai ei, niin työntekijöitä tarvitaan ja ammattitaitoa. Teinipoika ei siinäkään yheiskunnassa lorvi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskon myös, että sdp, keskusta ja rkp eivät hyväksy kansalaispalkkaa. Asia on sen verran merkittävä, että se olisi ollut hallitusohjelmaneuvotteluissa mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Suomessa on suuri joukko kunnon kansalaisia, jotka ovat tehneet ikänsä töitä ja joutuvat nuolemaan näppejään toimeentulon rajoilla, ihmetellen sitä kun toiset käyvät ulkomailla ja varallisuutta on kertynyt yli oman tarpeen.
Tämä on ymmärrettävä asia ja tällainen epäsuhta pitäisi korjata viimeistään siinä vaiheessa, kun ollaan eläkkeellä. Pitää muistaa, että on kysymys vain toimeentulosta.
Eletään vuotta 2019 ja missä on todellinen sivistys. Täytyy kysyä kuten UKK , missä oikeus, missä kohtuus

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Odotitko vaalien alla lupausta "vappu-tonnista" vai kuinka suuri korjaus epäsuhtaan tarvittaisiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lillukan Pekan Antin jaaritukset kiirii maailmalle, ei ole senjälkeen Sudanin pienistä pojista pulaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no ei tule suomihan muuttus kommunisti maaksi siinä vaiheessa.kyllä palkka pitää tulla koulutuksen ja taitojen mukaan.otta sikko ite töihin kädettömän ja maksasit saman palkan a´mmatti miehen kanssa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jyväjemmar
No en ottais, eikä voi ottaa jos siitä ei tule mitään, mutta kaikista ei ole kaikkiin töihin, Meillä on ominaisuudet ja korvienväli niin erilainen, eikä kaikilta voi vaatia samaa, mutta eläkeiässä pitäis olla jokaisen toimeentulo turvattu, ettei tarvitse kerjuulle lähteä, Tämä vaan on monella tilanne, vaikka olisi kuinka elämässään ahkeroinut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työt tekevät tulevaisuudessa robotit ja yhä enmmän tietokoneet kuten tilinpidossa, kiinteistövälityksessä, suunnittelussa, tehdastöissä jne. Tekoäly on puhdasta skeidaa kuten sumea logiikka jota piti väkisin opettaa. Ensin pitää olla matemaattiseen totuuteen perustuva fakta (totuus) ja sitten toteutus. Moni veti miljardeja sumella höpötyksellä. Nyt samat tahot vetävät satoja miljoonia suomessakin vaatimalla tietokoneita oppilaitoksiin. Kyse on samasta asiasta kuin 7 veljestä ja pajupiiskasta. Helppoja tunteja ja tyhmä opettaja. Kun koneet asennetaan sinne tulee 4 vuotta vanhat ohjelmat ja 8 vuotta jälkeen jäänyt opettaja. Ei niillä mitään saavuteta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tuopa olisi Lasse turhan paljon, puoletkin melkein riittäisi. Käteen tietty. Nyt vaan ollaan pikkasen hämiksessä, kun aktiivi mallin purkaminen kronglaa joteski. Li kai sitten tekee jotain plan beetä ja sitten kuullaan, milloin saadaan tiliä. Valtiollahan on massi pullollaan kuivaa cässiä, joten nou trobel sen puolesta. On tämä ollut kyl vaalien jälkeen yhtä ilon ja onnen aikaa kun editykselliset voitti ja kyykytys a.k.a. raaka eri arvoistaminen tuli tiensä päähän. Talouskin on jälleen kovalla nousu uralla. Wautsi, dont worry be häppy!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, mahtavaaa. Saa sanoa, ettei ole enää työtön vaan kelan ja sossun palveluksessa. Vieläköhän maksaisivat lomarahat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/