Aloita uusi keskustelu

Kyykytys loppuu, kansalaispalkka tulee

Aloittaja: Teinipoika Politiikka 13.5.2019 12:13

Edessä on eeppinen tarina Suomen muuttumisesta kyykyttämisestä kansalaispalkkaan. Pekka , Antti ja Li hankkii varmasti meille kansalaispalkan ja sitten on hyvä kaikkien elää. Siitä on kansain välistä kokemusta kuinka hyvin se on toiminut ja se maksaa itsensä takaisin. Hyvä että meillä on tällaisia poliitikkoja jotka osaavat panna rahan kiertämään valtion laiskasta rahasta. Näin meidän talouskin alkaa nousta kohisten kohti Euroopan kärkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 212 viestiä

Ei ihmiset, eli työttömät ole laiskoja. On heilläkin tuloja sekä menoja, että voi olla mielen terveyden kannalta vain hyvä että tulisi muutoksia parempaan suuntaan. Jos ymmärsin sinua oikein. Sekä että eläkeläisetkin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

se valtion laiska raha piilottelee?? Jos ilmaista rahaa annetaan jo ennestään laiskoille ihmisille, luuletteko, että aktiivisuus nousee. Samaa vetelehtimistä kuin tähänkin asti ja niulotusta, että ei saada sitä eikä tätä etua. -Kaikille pakolliseksi kunnon koulutus, junteillekin, ja töihin,hankkimaan oma leipänsä ja maksamaan oma kulutuksensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä se laiska raha nyt tulee? Taikaseinästä tietty! Kukahan meidät vätykset palkkaisi, kun yrittäjät välittävät tietoja toisilleen meistä vätyksistä? Sinäkö? Vätys oon, väytkseksi jään. Taikaseinästä rahat me revitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän se raha missään piilottele vaan makaa valtion kassassa. Katoppa se pitää panna kiertämään niin aktiivisuuskin nousee. Työttömät ja köynät alkavatkin sitten aktivoitua kuluttamaan tavaroita ja palveluja, ja talous nousee niin että Helsingistä kuuluu kohina Ouluun asti. Näin se on näppärit. Sitten leipäkin on hankittu itse omalla palkalla ja sen voi syödä päällisten kera rehellisellä nautinnolla. Edistsykselliset voimat ovat hallituksessa ja hoitavat duuninsa tyylikkäästi kotiin. Lissu ja Peke osaavat ja kaikista paras vero asiantuntija Timo Harakka raapii manit tietty enste kasaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olemattomilla sisämarkkinoilla ja kulutuksella nostat taloutta? Jo on niin lapsellista koohotusta! Ja valtion kassa, se raha tulee verotuksesta ja ulkomaan viennistä. Jos ei veroja voi enää nostaa eikä ulkomaan vienti vedä, mistä rahat? Ei se tule sormia näpsäyttämällä, eikä varsinkaan velaksi ottamalla. Sitä ei auta rajaton Rinnekään. Paljon on vielä oppimista.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Parempi kansalaispalkka,kuin se kokoomuksen malli,että työttömillä pidetään bisnestä,että itse rikastutaan entistä enemmän,tämä törkeä malli ja aktiivimalli leikkauksille loppu.Ahneet on jo ihan tarpeeksi kurjistanut köyhien oloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lehdistä loppuu höpötykset kyykytyksistä ja leikkauksista, kun toimittajille mieluisa vihervasemmisto pääsee hallitukseen. Sitten alkaa höpötteli, että veroryöstö on ilmaston ja maaliman pelastamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt lentelee ilmoille levotonta puhetta kulisseista. Että emme tiedä paljonko meillä on rahaa, on kuin joululahjalistaa tekisi. Emme tiedä! Alkaa epäilyttää onko kansalaispalkkaa tarkoituskaan antaa, eli petostako onkin suunniteltu koko ajan. Nyt saisi Li tulla jo esiin ja lyödä nyrkkin pöytään. Massia on tultava tai kohta kai on alettava tosi toimiin eli lakkoon. Onko tyydyttävä rupiseen grillimättöön juhlaprunssin sijaan. Onko kyykytys alkamassa uudelleen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin.
Viikkoraha tulisi osoittaa saajan vanhemmille jolloin maksu kansakunnan pelastajalle hoituisi totutusti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisi ensin sopia palkanmäärä. Joka tapauksessa enintään 3000 euroa,ettei mene valtionveroa,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen ongelma on työssäkäyvät henkilöt jotka ovat hyödyttömiä kuluttaen verovaroja, resursseja
Dronet kuljettavat tavarat, Ropotit tekevät työt
Ihmisiä ei tarvita tuotannossa kuin murto-osa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko kansalaispalkka ja perustulo keskustelu on poliitikkojen sumutusta jolla ajetaan peliin pahempaa kyykytystä ja orjuutusta kuin nyt.

Ei tarvita kansalaispalkkaa vaan toimiva yksinkertainen työttömyysturva ja kelan muut palvelut. Kaikki turha byrokratia pois; Karenssit, leikatut, orjatyöt, kuntouttavat, harjoittelut, kurssit kaikki pois ja oikeita töitä tilalle.

Maailma on muuttunut ja nykyinen systeemi on täysin mätä. Tästä hulluudesta tulee valtavat kustannukset meille kun ihmisiä pyöritetään TE-toimiston ja kelan myllyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maahantulijoille meni viime vuonna 118 miljoonaa suomalaisille kuuluvaa toimeentuloturvaa. Kellään täällä ei olisi hätä jos ei koko maailmalle pitäisi antaa oman kansan rahoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pientä lirinää, jos maahanmuuttajat saavat 20 % toimeentuloon jaetusta rahasta eivätkä aiokaan mennä töihin. Se on sitä kansalaispalkkaa parhaimmillaan. Kansanrintama haluaa porukkaa lisää. Paljon toitotettu tasa-arvo vaatisi kansalaispalkkaa jokaiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samalla meni 411 miljoonaa työttömyyskorvausta. Sekä asumistukea 161 miljoonaa.
Maahanmuuttajille maksettuja eriä Kelan ilmoituksen mukaan.Plus tietysti tuo toimeentulotuki 118 miljoonaa.
Jokaisen euron on vastuullinen kansalainen tuohon joutunut hyysäämään.
Sitten asiaan.Kehitysavun kirous niminen kirja on hyvä alku tuolle aiheelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo ’kansalaispalkka’ on Vihreiden ”lapsilisä”. Mutta nehän eivät ole koskaan välittäneet valtiontaloudesta yhtään mitään. Heille tärkeintä on luonto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi luonto on joskus reilu ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Tänään keskiluokkaiset orjatkin pääsevät nauttimaan keväisestä lämpimästä aurinkonpaisteesta! Kannattaa pitää siis luonnosta huolta, vaikka se vaatisikin kansalaispalkan käyttöönoton.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koiran ulkoitus

Pyörätiellä jalankulkijalla on oikeus valita kumpaa reunaa kulkee, oli koira tai ei. Lue lisää...
Tämä fakta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi