Aloita uusi keskustelu

KYSYMYS KESKUSTAA VIIME VAALEISSA ÄÄNESTÄNEILLE

Aloittaja: Politiikka 8.2.2019 19:06

Miksi et aio / aioit äänestää Keskustaa kevään eduskuntavaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 314 viestiä

Vitsikäs kysymys, kuka nyt edes tuommosta vaihtoehtoa kun keskustan äänestämistä vakavissaan edes pohtisi. Sipilä hurskastelee taas toivomalla, että hoivayritykset eivät olisi ahneita voitontavoittelijoita. Sipilä on useaan kertaan hallituskauden aikana jättänyt käyttämättä tilaisuudet voitontavoittelun suitsimiseen ja verovälttelyn estämiseen. Päinvastoin yritysten ahneutta ja suhmurointimahdollisuuksia on kaikin tavoin edistetty. Arvosana Sipilälle ja häntä (hämmästyttävästi) tukevalle keskustaväelle on rankasti miinusmerkkinen.

Kun tämähän se ihmetyttää: miksi ne valitsivat alunperinkään yleisesti kokoomuslaiseksi luullun liikemiehen johtajakseen?
Se on keskustan kenttäväen syntilistalla tämä. Keskustan piti olla puolue, jossa kentän väen yli ei niin vain käveltäisi.

Sipilän moraali, ideologia ja teot ovat niin ala-arvoisia, että menisi niin alatyylin puolelle, jos alkaisi todella rehellistä lausuntoa kirjoittamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on nimenomaan ollut
"kaikki hyvä yrityksille" poliitikko ja siitä on vanhustenhoito oiva esimerkki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huolenpitoa Suomen kansasta osoittaa hallituksen toimet:muunmuassa uusia patavanhoilliset lakimme,jotka eivät sovi nykyajan elämään. Edelliset hallitukset korvaansakaan kallistaneet,koska pelkona kannatuksen menetys+vaalitappio.Tämä hallitus uskalti panna kädet saveen. ja uutta syntyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Keskustapuoluetta enää ole olemassa minun ajatusmaailmassani. Senkin on raha pyyhkäissyt mennessään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On monia syitä, miksi hallituspuolueet kärsivät tappion. On muodostunut käsitys, että ihmiset ovat unohtuneet, kun maan asioita on päätetty. Toisaalta on tasapainon vuoksi tervettä ja demokraattista, että väsyneen hallituksen tilalle tulee uusiakin voimia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Isompi ongelma on, että kaikki isot puolueet ja osa pienistäkin on väsähtänyt menneisyyteen. Eivät ne kykene pitämään Suomesta ja suomalaisista huolta. Ne pitää hajottaa ja antaa tilaa uusille yrittäjille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä tiedän että Sipilä on paras pääministeri kaikista puoluejohtajista. Vaikka nämä puoluejohtajat niputettaisiin vaakaan yhtäaikaa ja punnittaisiin niin silti Sipilä yksin painaa enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tupailtatietous ei riitä.
Ja se tietous sinulla näyttää olevan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksi viidestä keskustaa viime eduskuntavaaleissa äänestäneestä on jättämässä puolueen ja viemässä 250  000 ääntä mukanaan. +
Kannatus on heikentynyt erityisesti keskustan perinteisesti vahvoilla alueilla Itä- ja Pohjois-Suomessa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän päivän Kalevasta:

"Kaksi viidestä keskustaa viime eduskuntavaaleissa äänestäneestä on jättämässä puolueen ja viemässä 250  000 ääntä mukanaan. Kannatus on heikentynyt erityisesti keskustan perinteisesti vahvoilla alueilla Itä- ja Pohjois-Suomessa, joista tulee yli 40 prosenttia äänikadosta. Keskustan kannatus vuotaa varsinkin SDP:lle, kokoomukselle ja vihreille."

Se on joko tulos tai ulos. Sipilä ulos ja Aikio kunniaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä jää historiaan joka teki kansalaisista köyhiä leikkauksillaan ja teki maan turvattomaksi ihmis siirroilaan ollesaan rähmällään eu:n herroille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuitenkin kansa voi paremmin kuin kolmeenkymmeneen vuoteen. Ihmisillä on rahaa matkustella, ostella autoja, rakentaa taloja, kouluttaa lapsia jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lainalla, kotitaloudet velkaantuneet hurjasti. Normaali elämä kallistunut paljon. Pienituloisella duunarilla alkaa olla ideat loppu mistä säästää Sipilälle kiky- markkoja. Kiireesti vaihtoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja mihinkähän sinä perustat väitteesi.
Hallituksen tilaamaan selontekoonko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Kyllä maailma on paljon parempi paikka, kun meitä demareita on. Lue lisää...
Äärettömän hyvältä ä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi