Aloita uusi keskustelu

Kyllä Krista Kiuru voisi jo myöntää.

Aloittaja: tiivistystä Politiikka 8.7.2018 08:59

Ei ole mikään salaisuus että Krista menee puhelimeen käytävälle ja kuka tietää, kenelle soittelee kesken kokousten. Ei tälläista kirjelmää kirjoiteta ilman syytä, sen käsittää kaikki.
Monta kokijaa ja silminnäkijää, tahalista muutakin viivyttelyä liian usein jo viikkojen ajan.
Eihän valiokunnan opposition jäsenet näe moitittavaa, koska puheenjohtaja ajaa heidänkin etujaan, vasemmiston ja vihreiden.
Kokoomuksella on taas oma lehmä ojassa, tänäkin aikana nousee uusia yksityisiä toimijoita pitkin Suomen maata. Siihen he tähtäävätkin, vaikka demarit ovat muka kauhuissaan yksityistämisistä.
Sallii kokoomukselle kuitenkin koko ajan sen käytännön näillä tempuillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 81 viestiä

jäi tuo tiivistelmä pois:
– Suo­ra­nais­ta rai­voa he­rät­ti muis­sa puo­lu­eis­sa mi­nis­te­ri Kris­ta Kiu­run tapa jar­rut­taa ja ju­miut­taa kaik­kea pää­tök­sen­te­koa. Joku luon­neh­ti­kin asi­aa niin, et­tä har­voin on yk­si hen­ki­lö pys­ty­nyt ai­heut­ta­maan niin pal­jon va­hin­koa kol­mes­sa eri mi­nis­te­ri­ös­sä kuin jää­rä­päi­se­nä pi­det­ty Kiu­ru, Soi­nin­vaa­ra kir­joit­taa.

Hän myös hi­das­ti pää­tök­sen­te­koa, kos­ka piti tär­ke­ä­nä tu­tus­tua avus­ta­ji­neen ul­ko­mai­den ko­ke­muk­siin. Hä­nen pit­kien, jopa yli vii­kon pi­tuis­ten ul­ko­maan­mat­ko­jen­sa ai­ka­na asi­at sei­soi­vat – ei­vät vain hä­nen omat asi­an­sa, vaan kaik­ki ne hal­li­tuk­ses­sa kä­si­tel­tä­vät asi­at, jois­sa hän toi­mi puo­lu­een­sa neu­vot­te­li­ja­na. Muut neu­vot­te­lui­hin osal­lis­tu­vat tus­kai­li­vat hä­nen pit­kiä – väi­te­tään, et­tä jopa yli tun­nin pi­tui­sia – mo­no­lo­ge­jaan, jois­sa hän tois­te­li ju­lis­tuk­sen omai­sia lau­sah­duk­sia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Krista tunnetaan. Täytyy tukijoiden olla varakkaita demareita. Tai heillehän rahat tulee muiden taskuista. Kyllä on häpeämätöntä sakkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Älä nyt, otetaan vaikka Paula Lehtomäki, joka 'auttoi' tietämättään tänään virkaansa Suomen Pankkiin astuneen Olli Rehnin eduskuntaan ja sitä kautta kepuloinnilla ministeripestin jälkeen SP:n johtajaksi. Keneltä ensinnäkin rahat tulee moniosaaja Lehtomäelle, joka sai palkkion hyvästä työstä, jota ei varmaan tiennyt edes tekevän, mutta sai valita useampaan kertaan mieluisan pestin Sipilän valikosta. Myös Sipilää edeltävälle puolueen puheenjohtajalle hyvitetään paikan menetys hyvällä viralla, koska suostui olemaan hiljaa ostetun puheenjohtajapaikan menetyksestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sekavaa puppua. Mikähän tuonkin viesti sisältö on? Mutta demareihin uppoaa varmasti. Ilman asiasisältöä kun on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osmo Soinivaaralta hyvä kirjoitus miten Kiuru jarruttaa ja hankaloittaa työntekoa. Kannattaa lukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ehkä liian yksinkertaista "hyökätä" yhden kansanedustajan toimintaa kohtaan. Onhan eduskunnassa "sataysiysi" muitakin jäseniä asioita pyörittämässä, kenties myös jarruttelemassa. Mutta kyllähän Eduskunta vaikuttaa sellaiselta "luolalta" mistä aika vähän uudistuksia saadaan nykyisin ulos pelastettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä tapauksessa oli vain yksi henkillö joka varmuudella hidasteli, ei silloin voi 'hyökätä' muiden kahdensadan kimppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demarit gallupsuosiossaan eivät kuuntele mitään, hurmaa on mutta kestääkö se tällaisten jäsenten ollessa kysymyksessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on keskustalle kova paikka kun valiokunnan puheenjohtaja ei suostukaan juoksutytöksi, vaan noudattaa lakia.

Sote kaatuu ja samoin kaatuu maakuntahimmeli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kenenkähän intressi se maakunta hallinto oikein on...sotesta ei niin väliä.
Hirveä huoli, että ainoa mahdollisuus kosahtaa kiville viime metreillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kosahti jo. Hanketta ei enää uskalleta viedä eduskuntaan, koska tiedetään ettei jaa-ääniä tule riittävästi. Huhutaan, että jopa tietyt Keskustan edustajat äänestäisivät tyhjää tai vastaan, tai kehittäisivät nuhakuumeen äänestyspäivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos niin käy niin sille ei voi mitään. Harmittaa tietysti kun toiset ovat tehneet töitä yötä päivää ja sitten kaikki miljoonat valusivat viemäriin meidän kaikkien verorahoista.
Voimme vielä estää sen äänestämällä sote nopeasti voimaan.
Mitä sinä tarkoitat että ei uskalleta viedä eduskuntaan, sehän viedään tämän hallituksen aikana vaikka muutamat kiurut sitä vastustavatkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö HEI seuraa ollenkaan. Se maakuntamalli on kaikkien intressi. Se tehdään maakuntavaaleilla ja kaikki puolueet mukana. Maakuntavaltuustot vastaavat sotestakin, kunnat saavat keskittyä urheiluun, nuorisoon, kulttuuriin ja satoihin muihin asioihin.
Maakunnat ovat olleet aina, etkö sitäkään tiedä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei on yli 50 vuotta seurannut miten kepu on yksinkertaisella enemmistöllä hallinnut kuntien taloutta ja tekemistä kysymättä muilta yhtään mitään ja vaikka muodollisesti kysynytkin niin juntta on toiminut.
Kaikki sellainen oksettaa ja tulevien maakuntien valta keski-suomesta pohjoiseen on täysin kepun valtakuntaa.
Tietysti jos itse on tässä jotenkin mukana niin mahtava homma,,,ehkä sinäkin siksi kannatat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepusta katosi yhtäkkiä ja samanaikaisesti yksimielisyys, poliittinen ammattitaito, Alkion vahva testamentti, puolueen uudistahto, poliittinen näkemys ja näkemys puoluekartalla sijainnista.

Mitä tuli tilalle, puolueen velat maksanut pyrkyri joka ei ymmärrä yhteiskuntaa tai päivän politiikkaa minkään vertaa.

Mutta pyrkyrin tilasi keskustan johto, ja pyrkyri maksoi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus mielistelee ja nuolee kiurua, tavoitteena pääsy seuraavaan hallitukseen demarien kanssa. Kiuru tekee koko ajan hallaa koko sotelle, yrittää kaikin tavoin torpata koko asian. Miksi demarit on niin varmoja , että voittavat seuraavat vaalit? Rinne luvannut niin paljon kaikkea, että joutuu syömään sanansa jo ensimmäisellä viikolla. Alamäki alkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

164 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Kerropa minullekin nuo yhteiskunnan hyvätuloisille jakamat sosiaaliavut ja kuinka yhteiskunta muutenkin auttaa hyvätuloi... Lue lisää...
Lukija

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi