Aloita uusi keskustelu

Kulmuni uskoo hallitusohjelmaan: ”Keskustalla ei ole tarvetta muuttaa yhtä ainutta pilkkua hallitusohjelmassa!!

Aloittaja: Politiikka 3.12.2019 22:14

Kauankohan menee kun keskustalaiset taas pettävät ja syövät sanansa??
Vanha viidakon sanonta heidän suhteen on pitänyt hyvin kutinsa!!
"kepu pettää aina"
Kulmuni uskoo hallitusohjelmaan: ”Keskustalla ei ole tarvetta muuttaa yhtä ainutta pilkkua hallitusohjelmassa??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 106 viestiä

Kulmuni on osoittanut viime päivien lausunnoillaan, ettei hän ole kypsä Kepun johtajaksi. Ehkä Kepun kenttäväen pitäisi nyt todeta, ettei tule mitään. Liian pitkä on matka seuraavaan puoluekokoukseen, joten ylimääräisen puoluekokouksen aikaa pitäisi kiireesti suunnitella!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee mieleen se vanha laulu;herrojen kanssa kuljin pellon laitaa,vatsassa tuntuu jo potkiakkin taitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepulaiset on menettäneet suurimman osan kannattajista Perussuomalaisille, samalta näyttää SDP kohdalla käyvän, PerusSuomalaiset lihoo rauhassa, kun muut puolueet tappelee verissäpäin, Kokoomus hykertelee myös tappelua seuraten

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan nykyiseltä puheenjohtajalta puuttuu ammattitaito ja kokemus, ja kepun uskontosiipi juoksutti nuoren puheenjohtajan suoraan poliittiselle miinakentälle.
Periaatteessa puheenjohtajassa ei ole mitään ongelmaa mutta puolue, vuosikymmen, hallitus ja uskonlahko on väärä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kulmuni itsekin ymmärsi "jälkikäteen", että astui oikeistosiiven miinaan ja katuu sitä syvästi. Hän oli erittäin heikko johtaja ja hän myös paniikissa sen näytti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kannatusmitattavan muisti on lyhyt, poislukien Perussuomalaisuuteen uskovien muisti on pitkämielinen, jotta on voitu unohtaa äärioikeistolaisuuden tuomat heikkojen ja vähemmistön huono kohtelu. Odotettavissa olevaa politiikkaa.
Lyhyt muisti tulee esiin, kun on unohdettu kuinka hyvin meillä menee ja aina paremmaksi muuttuu. Suuret lakimuutokset koskevat sosiaalisia ja terveydellisiä asioita, johon kytkeytyy maakuntamalli, sekä vanhasta muistista itsenäisyytemme ratkaisevin päätös kuntalaki ja tämä pitää muistaa.
Maahanmuutosta täällä vaahdotaan, kuin basaarin kojulla, vaikka maahanmuuttopolitiikassa ei ole tapahtunut mitään suuria muutoksia ja muuttoliike on täysin hallinnassa. Mikä on ongelma, raha. Moni maksaa veroja Suomeen ja lähettää rahaa kotimaahan, jotta koko suvun ei tarvitse muuttaa kotoaan. Tässä voi nähdä myös uhrauksen mutta asiaan asiaan, mikä on lisääntynyt ongelma pakolaistilanteessa, ei mikään. Jatketaan vaan omaa elämää se kannattaa muistaa.
Tulevan Suomen hallituksen on pidettävä pää kylmänä ja jalat maassa. Hyvä Suomi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyinen käytäntö on parempi alue- ja paikallisdemokratian kannalta. Sairaanhoitopiirit (maakunnat) päättävät asukkaiden ALUEEN YHTEISESTÄ keskussairaalasta.

Kunnilla on lähidemokraattinen päätösvalta PAIKALLISISTA lähipalveluista. Tämä on vanha kestävä perustuslaillinen demokratia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun on perustettu sairaanhoitopiirien lisäksi muita tuotantokuntayhtymiä, jotka TUOTTAVAT KUNTIEN PÄÄTTÄMÄT PALVELUT, niin peruslähtökohdaltaan niissä on etuna itsestään sopeutuminen maan eri osien tarpeeseen.

Poliitikot jatkavat maakuntademokratialla, vaikka ei ole näyttöä paremmasta. Kokemukset näistä em. kuntayhtymistä eivät ole pelastaneet valtiontaloutta eikä kuntataloutta. Kuntatalous on suuressa kriisissä. Alueilla sekä kaupungit että kunnat eivät kykene vastaamaan veroillaan perustuslaillisen riittävästi palveluista. Mikään rakennemuutos tai demokrattisen päätöksenteon ja siitä seuraavan palveluiden keskittäminen suuriin kaupunkeihin, ei ole tutkitusti ratkaisu. Näyttää olevan enemmän haittoja. Maakuntavaltuusto vastaa ko. lähipalvelujen osalta demokratialtaan suurta pakkokuntaliitosta: tutkitusti ei säästöä synny, vaikka puoluepoliitikot niin ovat väittäneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maakunnallinen päätöksenteko luo painetta kuntien yhteistyölle, joko kuntaliitoksina tai yhteistyönä, eikä kuntien sisällä tapahtuvat alueelliset muutokset ole mahdottomia. Laajemmat kunnat luovat painetta keskuskaupunkien maakunnalliseen päätöksentekoon ja sitä kautta ympärys kuntien toiminnallisuus kehittyy.
Kaikki tämä vaatii poikkeuksellista laajempien muutoksien ymmärtämistä ja käsittääkseni edellinen ja tuleva Suomen hallitus on sen sisäistänyt. Hallitusohjelma on tämän ajan paras pitkiin aikoihin. Toivottavasti oppositio haastaa toteutumassa olevat päätökset ja jättää vähemmälle henkilöön kohdistuvat hyökkäykset. Eduskunnassa ei olla "edustuksellisessa somessa", vaan edustuksellisessa demokratiassa.
Muutoksen maailmassa ehdotan yliopisto sairaalaa Rovaniemelle. Uudet tuulet puhaltavat jäämereltä ja siihen olisi vastattava. Turismi kasvaa ja muukin liikehdintä tuntuu kiihtyvän.
Pohjois-suomen on lisättävä kiinnostavuutta paremman maakunnallisen yhteistyön lisäämiseksi ja tässä työssä Etelä-Suomen on oltava koko maan menestyksen vuoksi mukana.
Itsemäärämisoikeus kuuluu koko Suomelle ja se vaatii jatkuvaa yhteistyötä ja tukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliitikot ovat edelleen yhtä väärällä tiellä kuin edellisellä eduskuntakaudella.

Ei ole niin yksinkertaista kuin Keskustapuolue retoriikassaan antaa ymmärtää.

Olen lukenut muutaman aiheeseen liittyvän tutkimuksen sekä seurannut lehdistöstä vuosikausia muutoksia eri alueilla. Tiedot on journalistiesti tutkimuksellisesti perusteltu. Mikään ei todista kirjoittamasi toteutuvan. Olet selvästi ammattipoliitikoilta oppinut tuon retoorisen ajattelun. Valitettavasti maakunnat eivät tule selviämään sen paremmin kuin nykyiset parhaimmat toimijat, jotka ovat nyt ongelmissa ja vielä pahenee.

Ammattipoliitikot ja monet professoritkin ovat yllättyneet tutkimuksista siitä, että teoriat eivät käytännössä toteudu. Se näkyy jo monissa maakunnissa, joissa on siirrytty maakunnalliseen malliin.

Toive oli sellainen kuin kirjoitat. Kaikki kääntyi kuitenkin tavallaan itseään vastaan. Siihen kaikkeen liittyy monia tekijöitä. Ongelmia on syntynyt, ja rahat on loppu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta uskonlahkon puolueen kannatus laskee entisestään,paikallinen sopiminen pitäisi keskustan kuopata,se ei voi tulla käytäntöön,jos se sisältää työntekijöiden palkkojen ja etujen heikennyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antakaa nyt hetki aikaa Kulmunille . Niitä pettäjiä , takinkääntäjiä ja ohi totuuksien puhujia on ollut jokaisessa puolueessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan, samaa mieltä, mutta pelkäämpä, että Kulmunista tullut keskustalle kaunis keulakuva, joka tekee kaiken mitä korvaan taustalta kuiskutellaan ja kaikki ns. oma mielipide kielletään ja vaijennetaan.
Tämä ollut jo näkyvissä hyvin selvästi viimme päivien tapahtumien edetessä.
En sanoisi eikö toimi, sillä samaa keinoa Sipilin käytti hallitusaikanaan ympäröimällä lähipiirinsä ns. vahvoilla naisilla, syyt jääköön kertomatta.
Kulmunin tullessa keskustan johtoon siksi, että haluttiin tyydyttää keskustalaisia jäseniä pehmeillä arvoilla ja uudistuksiin pystyvällä puolueella, mutta samalla myös haluttiin saada henkilö, joka toimii ja taipuu taustatiimin luomiin ja haluamiin toimeksiantoihin, joka näkynyt jo nyt Kurvisen näkyvissä ulostuloissa mediassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sdpllä näkyy oleva myös keulakuva Rinne. Päällepäsmärinä joka asiassa ja valitsi itsensä puheenjohtajaksi jo ensi kesänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Televisiossa esiintyessään kulmuni räkytti kuin pystykorva ollessaan epävarma ja peloissaan, kun toisin muut haastattelussa olleet, jopa demari ei keskeyttänyt toisen puhetta, on vielä kulmunilla oppimista käytöstavoissa, kyllä se oikein vihkoon meni, vassarit meneekin jo ohi koko pyrkyristä seuraavissa vaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kurvinen panee vielä paremmaksi: Kepulla ei tarvetta muuttaa yhtä ainutta hallitustunnustelijaa eikä hallituksen ministeriä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kurvinen mielistelee SDP:tä, jotta hallituspuolueitten luottamus voitaisiin palauttaa ja hallitus voisi jatkaa "puhtaalta pöydältä", niin kuin hän asian ilmaisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otsikko on aika hyvä nukkeministerin/puheenjohtajan taustaa vasten tarkasteltuna. ”Keskustalla ei ole tarvetta muuttaa yhtä ainutta pilkkua hallitusohjelmassa!" Tuo on siis Keskustan puheenjohtajan oma kanta. Mikä on se kanta joka on annettu tehtäväksi Keskustapuolueen todellisessa johdossa? Yhdellä syönnillä enkä toisellakaan usko, etteikö tule vaatimuksia hallitusohjelman muutoksiin. Mitä muuta voi odottaa vanhalta iltalypsyn puolueelta. Miksi pitää pitkittää kokoomuksen seireenilaulun kuuntelua? Orpon naama on jo tarpeeksi rutussa ja vallanhimo tihkuu jopa kuvissakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vakavampi asia tässä on se, että onko betoniauton kuljettaja vai sokoksen myyjä ihan oikeasti pätevä Suomen pääministeriksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/