Aloita uusi keskustelu

KULMUNI ALOITTI VANHALLA VIRRELLÄ

Aloittaja: Politiikka 9.9.2019 18:13

Työllisyyttä saatava lisää, paikallista sopimista saatava lisää.
Mikäli ei saada niin leikataan.
Näin sanoi tänään tämä muka vasemmistoon muka kallellaan oleva Keskustan puheenjohtaja ja elinkeinoministeri.
Mitään konkreettista ei ollut tarjolla, niin paitsi sama virsi jota Sipilä veisasi vuosia.
Oliko jollekin yllätys. 😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 135 viestiä

Olisi vain veisannut sen sensuroidun virren joka alkaa: "Jo vääryys vallan saa..." niin olisi kerrankin poliitikon suusta kuultu totuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

VIRRESTÄ VIIS VEISAAN

Keskustan linjapuheesta odotettiin suuria mutta kaikkihan sen ymmärtää, ettei juuri hallituspuolueen alkutaipaleella linjaa lähdetä kääntelemään, kun se on jo linjassa. Katri Kulmunin linjapuhe olikin jo toista maata. Puhe tuki jo aiemmin Kulmunin esille tuomaa yhteistyötä yli rajojen ja varmaksi vakuudeksi punamullassa rehottaa vehreys, josta on kitkettävä eriarvoistaminen och samma på svenska. Aika painavaa tekstiä, joku voi haukkoa henkeä mutta Euroopassa liikehdintä suuntautuu keskelle, myös sieltä laitaradikaalisista ajatuksista. Katri tuo maaseudun suurempien kaupunkikeskittymien ympärille. Suurkaupunkien kehitys on trendi, mitä sen ympärillä kehittyy, lähimaaseutu ja korpitaipaleet ovat taas tarinoita täynnä. Keskustan uusi puheenjohtaja Kantri-Katri on kuin kesän uudet perunat, täytyy syödä kuorineen ja höystää perinteisesti voilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi voi, OE! Ei voi enää muuta kuin hymyillä jutuillesi.
"Happamia", sanoi kettu pihlajanmarjoista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mikäs se hymyilyttää.
Sekö, että kerroin mitä Kulmuni sanoi.
Sinua hymyilyttää siis Kulmunin sanomiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leikkaus sanaa en kuullut, katsoin saman esityksen. Joka puolueella on omat liturgiansa, ratkaisevaa on kuka sitä toteuttaa ja miten. Mikäli vasemmistopuolueiden ohjelmat toteutuisivat, maailmassa ei olisi sotia, nälänhätää ja mitään pahaa, missä ne ovat toteutuneet. Annetaan Kulmunin yrittää, olisi vaan tiukkana puolueen teknokraattien kurissapitämisessä. Lopuksi Sipilän hallituksen hyvä työ, Kiutakönkään tien perusparannus ja asfaltointi. Haastankin OE:n käymään ruskaretkellä Kiutakönkäällä ajaen hyvää tietä ja toteamalla, että kiitos Juha Sipilä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minä kyllä luulen että keskusta tietää vihervassukoiden teesit ja osaa olla varuillaan. Keskustaa tukee nyt demarit, keskusta on heille elintärkeä moneltakin taholta katsottuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietysti sellaisen mielestä joka ei ymmärrä asiasisältöä oman pussinsa perältä. Puhe sisälsi kaiken mihin tasa-arvoinen koko Suomen keskeisin aate perustuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kulmuni valittiin puheenjhtajaksi sisääpiirin sopimuksella. Saadaan syntipukki, kun kannatus ei nouse. Sillä aikaa kepun kärkimiehet istuu vaihtopenkille, tehden Katrille käsikirjoitusta, katsos Johannes Virolaisen sanoin; ihmisten poliittinen muisti on puolivuotta. Katrin suustaan päästetyt hokemat ovat Sipilän käsikirjoittamia, hänellähän on kokemusta kesäteatterista, lentokoneineen ja erokirjeineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virolainen sanoi kylläkin, että "Suomalaisten poliittinen muisti on kolme viikkoa." Epäilen, että nykyään se ei ole edes sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työllisyyttä saatava lisää ja olipa vallassa kuka tahansa siinä se on koko tämän yhteiskunnan tulevaisuus. Keskustan uusi puheenjohtaja painotti kuten Juha Sipiläkin koko maan kattavaa asutusta ja elinvoimaa maakuntiin. Kainuu tuo nälkämaa kärsii työvöimapulasta.Onhan se uskomaton muutos ja kehitys. 1.Mikä puolue toi Ouluun yliopiston 2. Rautaruukin tehtaan Raaheen 3. Tornion Jaloterästehtaan jne.. Kannattaa miettiä näitä isoja asioita eikä nillittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se oli Kekkonen joka ne toi.
Yhdeksänkymmentä luvun alussa alkoi uusi luku kun kepu asemoi politiikansa johtavaksi työntekiöiden etujen polkijaksi (työreformi) ja tässä on onnistuttu, vaikkakin välillä (3-kertaa) on oltu niin köyhänasialla kannatuksen romahdettua, viime kausi oli nästä "kikytyksistä" aktiivimallissaan huippu.
Ensikesä tuo uuden lehden puolueen alasajossa, kun uusi puheenjohtaja asemoi puolueen Ps, kok,kd hallitukseen apupuolueeksi ja mitä siitten vaikka se on puolueen tuho onhan liberaaalisiivellä koko oikeisto samanmielisiä ottajia.
Tulee 1800-luvun säätyyhteiskunta ja historiasta voi lukea myös marssijärjestyksen jatkotoimiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On jo nähty ja tullaan näkemään. Keskustan toimia aluepolitiikassa on aivan turha mollata.UKK oli keskusta-aatteen mies.Kerttu Saalasti ministerinä oli voimakkaasti tuomassa mm Ouluun yliopistoa. Jos Pohjois-Suomen kehitys olisi Sdp.n tai kok. varassa ollut ei täällä olisi tämänkään vertaa. Nykyisten persujen kantaisä Vennamo ei muuta kun räksytti ja yritti omaa valtaansa ja egoa kasvattaa. Pohjoisuomalaisina tämä keskustan mollaaminen on samaa kun sahaatte omaa oksaanne. Keskustan ei tarvi asemoida puoluettaan mihinkään.Näkihän tämä vaalien jälkeisen hallituskuvion.Osaavaa ja uskottavaa kansanliikettä tarvittiin että maahan saadaan toimintakykyinen hallitus.Tämä se kok ja persuja karvastelee jos mikä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aluksi luulin näiden Keskustapuolueeseen kohdistuneiden mollaamisten tulevan rajan takana olevista sylttytehtaista.
Kuitenkin on käynyt selville niiden olevan kotimaisten tahallisesti väärin ymmärtäjien sepustuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja nämä väärinymmärtäjät kyllä arvostelevat Kulmunia, mutta kysypä mitä mieltä he ovat Krimin tapahtumista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menetkö sinä navettaan, veronmaksajien ylläpitämään työpaikkaan. Työlliset ja työttömät
veronmaksajat maksavat tukianne ja ostavat tuotteenne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

134 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ay-liike mahdollistaa sen, että voin ylipäätään kulkea töissä

Hyvä kirjoitus.👍 Lue lisää...
Pekkaxy54

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille