Aloita uusi keskustelu

Kuinka nopeasti kansan takki kääntyy

Aloittaja: sköne Politiikka 16.5.2019 13:03

Vielä hetki sitten valiteltiin leikkauksia ja oikeistopolitiikkaa. Nyt on vanhat asiat jo unohdettu ja valitellaan veronkorotuksia ja tuhlailevaa valtiontaloutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 32 viestiä

Demokratiassa "kansa kaikkivaltias" toimii kuten omien kansajohtajiensa ohjaamana parhaaksi näkee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos minä alkaisin vihervasuriksi, niin paljonkohan minä saisin sitten kun vihervasurit alkavat jakaa veroja omilleen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enemmän saisit, kun alkaisit kokoomuslaiseksi yrittäjäksi tai kepulaiseksi maanviljelijäksi sen sijaan, että alkaisit vihervasuriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos pelkkä yrittäjäksi tai maanviljelijäksi alkaminen on rahakasta niin miksei kaikki vaan ala?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eiväthän kaikki ala vihervasusureiksikaan, vaikka Late vanahana tietääkin kertoa, että vihrervasurit jakavat veroeuroja omilleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi yrittäjien pitäisi sallia rikastua. Heille on riitettävä sama palkka kuin työläisille. Ylimenevä osa kuuluu valtiolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän kävi niin että kepu vaihtoi taluttajaa. Edellinen hallitus, vaikka keskusta pääministeripuolue, ajoi kokoomuspolitiikkaa sellaisella vimmalla että kokkareet katsoivat suu auki, Sipilä teki työn heidän puolestaan ja sai myös haukut. Keskusta ei ole menossa oppositioon, kuten sinäkin monessa kirjoituksessa uhosit, miltä nyt tuntuu. Nyt keskusta poliitikot vinkuu ja ulisee mitä uusi isäntä opettaa. Sananlasku; vanhalle koiralle on turha opettaa uusia temppuja, ei päde kepuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen analysoinut Keskustan politiikkaa aikaisemminkin ja tullut samaan tulokseen SDP:n suhteen. Vanha valta on menossa norsujen hautausmaalle ja nuorempi polvi haluaa pysyä vallan kahvassa.

Parku on ollut kova päästä ministeriksi. Anneli Saarikko petti oman puolueensa hyppäämällä demareitten mannekiiniksi Sote-lain yhteydessä ja sai hallituksen kaatumaan. Demarit ovat häveliäitä tunnustamaan onnistuttuaan hajottamaan Keskustan puolueena.

Minä en rupeaisi hehkuttamaan uutta kansanrintamahallitusta ennen kuin se on syntynyt. Viimeinen gallup kertoo, että hallitusneuvottelijoiden takana kannatus murenee. Tämä jos mikä kertoo poliittisesta ilmapiiristä, mistä varoitin jo vuosi sitten. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä, jos älyää verrara Ruotsin kehitystä sekä Euroopan tuulia. Teiltä demareilta on mennyt terä tarttua puoluetukiin, verokuoriin, yritystukiin, veronkiertoon, valtionvelkaan jne. Nyt Keskustan pitäisi hyväksyä teesinne, jota ilman ette saisi mitään hallitusta aikaan. Tarvitsette Keskustan hölmöt takuumiehiksi politiikallenne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä kaatoi hallituksen, kallis vaalikamppanja veronmaksajille, kymmeniä miljoonia euroja. Kerroit keskustan uuden polven hamuavan valtaa, kannattaa miettiä mitä virkaa puolueella joka muuttaa suuntaa tarpeen (omien) vaatiessa. Itse en ole koskaan demareita äänestänyt, kuten jo aikaisemmin kirjoitin Hoffalla( Rinteellä) on vielä velat maksettava. Siittä saatiin jo maistiaisia SAK sanelemasta veron keräyksestä. Sääli pienyrittäjiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen vastannut, että Jimmy Hoffa USA:ssa katosi.
Hoffa oli sikäläisen ATK:n johtaja, joka esiintyi "SAK:n" mandaatilla (vert.kolmikanta).
Aikanaan lehdistö arveli Hoffan saaneen betonisaappaat, mikä viittaa Hoffan asuneen Floridassa. Se on väärä tieto. Betoniin valu-huhu elää. Niilo Wälläriä ei murhattu, ATK:n johtajista liikkuu tietoa (pers.huhu) omituisia juonteita.

AKT on ollut Risto Kuismasta lähtien SDP:n jäsenliitto. Liitto sai edustajansa eduskuntaan. Suomessa siihen aikaan rahvas ei tiennyt käsitettä lobbaus, mutta nykyään on laajennut poliittiseksi oikeudeksi, hyväntahdonliikkeeksi, sosialidemokratiaksi (vrt.filantropia).

Mutä itse tiedät Jimmy Hoffasta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin piirtein saman kuin sinäkin. En tiedä onko niissä huhuissa perää, joissa Hoffan väitettiin järjestäneen kuljetusryöstöjä mafian laskuun. Tästä päästään Rinteeseen, ei ole AY- vaikuttaja ilman suuria tukijoukkoja ja rahoittajia päässyt asemaan, nyt koittaa velanmaksu SAK pomoille. Saatiinkin jo esimakua verotusehdotuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"AKT on ollut Risto Kuismasta lähtien SDP:n jäsenliitto."?

Tarkennapa vähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeastaan on suht sama, että onko vallassa vasemman laidan vaiko sen toisen laidan hallitus. Suurimmalla osalla ihmisistä tämä ei näy arkielämässä millään konkreettisella tavalla.
Käytännössä tieto siitä, että varakkaita verotetaan reilummin tai köyhiltä leikataan enemmän riittää tekemään hallituksesta hyvän tai huonon omasta lähtökohdasta ja agendasta riippuen. Ei sen väliä, että näkyykö toimet omassa elämässä, kunhan vaan on se tieto, että joltain muulta otetaan suhteessa enemmän kuin minulta niin hyvä on.
Tämä on sinänsä jopa hieman paradoksaalista, koska koko homma perustuu enemmänkin psykologiaan kuin todellisiin omakohtaisiin kokemuksiin omassa elintasossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verot pois ja kunnon leikkurit käyttöön ja hyvinvointivaltio alas. On hienoa kun ihmiset täälläkin 99 prosenttisesti vastustavat sosialismia jota hyvinvointivaltio on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se valitettavasti menee.
Onhan se erikoinen piirre ihmisessä, joka kaikilla tieteellisillä barometreilla on sosialisti, jonka hyvinvointi perustuu 100% veroihin, "koulu 10 000€/per lapsi/lukukausi", niin on poliittisesti täysin omia arvoja vastaan.
En mä mitään muuta syytä löydä, kuin älyllinen tyhmyys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko Sinulla mahdoillisuus hakea Pohjois-Korean tai Venzuelan kansalaisuutta? Pääsisit ihannoimaasi Onnelaan, muuallahan ei enää puhdasmielistä sosialismiä esiinny.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi