Aloita uusi keskustelu

"Kreikan lapsia" on pelastettava!

Aloittaja: vihreä nuori mies Politiikka 11.2.2020 21:48

Aivan kuten ministeri Ohisalo toteaa, Suomen on tarjottava turvapaikka mahdollisimman monelle Kreikkaan pakolaisleireille saapuneille lapsille. Suomen on rikkaana maana näytettävä esimerkkiä muille Euroopan maille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 90 viestiä

Suomen iso naapurimaa ei ole EU-maa. Kreikankaan iso naapuri ei ole EU-maa, ja Kreikan naapurimaan kautta tulee Kreikkaan valtavasti pakolaisia. Kreikan talous on huonossa jamassa, tavallisten ihmisten elintaso on kurjistunut. Kreikka ei kestä pakolaisongelmaa; jokainen ajatteleva asian tajuaa. Muiden EU-maiden on otettava jo inhimillisyydenkin vuoksi leireiltä orpoja lapsia, jotta Kreikan taakka vähentyisi. Jos Suomeen tulisi naapurimaasta kymmeniä tuhansia pakolaisia, niin taitaisimme EU-maana pitää itsestään selvyytenä, että Suomea autettaisiin. Ja Kreikan taannoiset avustuspaketit ja Suomen avustukset ja lainat Kreikalle eivät kuulu tähän asiaan ollenkaan; tämänkin jokainen asioita seuraava ja ymmärtävä tajuaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreä nuori mies, onko aikomukseni edelleen, aloittaa jonkun vihreän ministerin sanoja toistamalla. Me kyllä osaamme lukea ne itse ja sitten jättää ne omaan arvoonsa.Suomen rikkaus on varsin kyseenalaista ja virevasemmistohallituksen aikana maamme on lainannut rahaa yli 14 miljoonaa euroa vuorokaudessa. Näin on kerrottu! - Vihreiden ministerien aikaansaannoksista ja suunnitelmista nousevat esille vahvimmin seuraavat: Ohisalo sallisi tiettyjen huumeiden käytön ja poistaisi niiden rangaistavuuden, valitsi sisäministeriön johtajan täysin puoluepoliittisen (vihreiden) perustein, suunnittelee tuovansa 50 ala-ikäistä lasta Kreikasta Suomeen hallituksen hyvyyden osoituksena EUlle. Haavisto taas on ehtinyt johtaa ministeriötä kauhulla ja pelottelulla sekä valehdellut eduskunnalla Al-Hoolin liittyvissä terroristinaisten palautusasiassa.Nämä nyt pahimpina. Kun tähän sitten vielä lisätään demaripääministerin suunnitelmat jakaa kondomeja alle 25 vuotiaille naisille ja nuorille, ei voi muuta kuin yhtyä Opposition mielipiteeseen, että hallitus on kaadettava ennen kesää. Avainasemassa on hallituksessa hädissään roikkuva Kepu, jonka täytyisi ryhdistäytyä, ennenkuin maamme on kaaoksessa! ( Tiedoksi, etten kuulu mininkään oppositiopuolueeseen).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreä vastuullisuus on suomeksi vastuuttomuutta. Vastuuttomuutta kustannuksista, turvallisuudesta, resursseista, työllisyydestä, koulutuksesta, terveydenhuollosta, jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokos se Kreikka on maksanut ne Urpilaisen lainaamat suuret summat takaisin? Ohisalo yrittää nostaa itseään esille tekemällä omissa nimissään ehdotuksen lasten ottamisesta Kreikan pakolaisleiriltä. Nykyhallitus ei ymmärrä kustannuksia ja rahan käyttöä, esim miten Suomen talous kestää kaikki hallituksen lupaamat uudistukset tai onhan se oivaltanut hölmöläisten tapaan ottaa rahaa esim kelakorvauksista ja näin lisätä terveyskeskus ja sairaala ruuhkia. Pitää ministerien osata kantaa vastuu myös miten heidän ehdotukset rahoitetaan. Helppo on luvata rahaa ja antaa katteettomia lupauksia useiden vuosien päähän. Tilanne alkaa olla todella huolestuttava, käytännön osaaminen ja kokemus puuttuu ministereiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa on 5,5 milj. ja eu:ssa brittien hatkojen jälkeen jotain 450 milj. siitä voi % laskea, paljonko on suomen osuus lapsista. Oliskoon äkkiä sanottuna suomalaisia on euroopan unionista 1,22% ja 5000 lapsesta olisi noin 60 lasta, kyllä me semmoinen määrä pystytään avittaan. Laskin tämän ihan kansakoulu pohjalta Ojalan laskentokirjan mukaan. Voi olla, että saan 4 laskenta suorituksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Suomen ei tarvitse näyttää esimerkkiä kenellekään vaan kannettava oma osansa EU:n yhteisestä vastuusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät voisivat näyttää esimerkkiä ja maksaa korvamerkittynä omasta puoluetuestaan syntyvät kustannukset täysimääräisenä niin kauan, kun tulijat tarvitsevat ulkoista rahallista tukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti viisaat äänestäjät päättävät sen seuraavissa vaaleissa ketkä ryhtyvät vaatimaan niitä rahoja takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näistä viesteistä ei oikein ota selvää. Onkohan rikkaasta Suomesta puhuminen vain herjanheittoa vai luuleeko joku tosiaan maan, joka velkaantuu 600000€/tunti olevan rikas, huh huh.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansantalous ja valtiontalous ovat eri asioita. Kumpikaan ei toimi samalla tavalla kuin kotitalous.

Ostin asunnon osin lainarahalla. Lainaa on kymmeniä tuhansia. Olenko köyhä? Lainasin lisää rahaa auton ostoon. Köyhdyinkö lisää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se asunto on sulla lainassa.
Se auto on sulla lainassa.

Kunnes olet ne molemmat kokonaan maksanut.
Sitten sinulla on omistusasunto ja oma auto.

lähde: rautalanka

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väärin meni!

Asunto ja auto on oma kun olet asunnon tai auton myyjälle lyönyt rahat tiskiin. Asia on päivän selvä.

Myyjä ei kysele sitä, onko raha tullut säästötililtä vai onko se lainarahaa. Omistussuhdetta ei muuta edes sekään, että asunnon omistuskirjat ovat pantattu lainan vakuudeksi. Pankki ei omista panttia (asuntoa) muuten kuin lunastuksen kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu vähän siitä, että joudutko koko ajan ottamaan lisää velkaa, jolla dotten maksat entisiä velkoja pois.

Pelkkä velan määrä ei kerro vielä mitään, vaan kyllä siihen on otettava huomioon tulot ja menot, ja oikeastaan laskettava vielä taseet sun muut. Harvemmin niitä vain kotitaloudelle lasketaan, mutta kyllä ne samat lainalaisuudet pätee niin koti- kuin valtiontaloudessakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen olot on menossa kohti syvää taantumaa ja kohta kaikki on hoitolaitoksissa hoidettavana keskustalaisten verojen takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille