Aloita uusi keskustelu

Kokoomus; Mistä rahat? Esim...

Aloittaja: Rahat oli käytettävä johonkin... Politiikka 9.10.2019 17:45

Perutaan 1,4-miljardin verohelpotukset meille hyväosaisille,koska ne ovat etuja,joihin ei ainakaan minun ole tarvinnut kajota! Siis Passiivista pääomaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 11 / 11 viestiä

Teetpä mitä tahansa niin kokoomuslaiset ja persut huutavat yhteen ääneen: Mistä rahat ! Lainaakaan ei saa ottaa ja verotus pitää lakkauttaa näiden veijareiden mielestä... Niinpä niin - tosiaan 'mistä rahat'... Kertokaa persut ja kokoomuslaiset meille se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomuslaiset ovat aina olleet sitä mieltä että hyvinvointivaltio on sosialismia ja se pitää lakkauttaa tyylin: Jokainen olkoon oman onnensa seppä. Ja persut sitten... Noooh... Niiden mielestä kaikki, siis kaikki, hoituu loistavasti kun vain lopetetaan maahanmuutto...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei ole tietoa mistä rahat, niin sen käyttöä on vähennettävä niin paljon, että rahat riittää.
Tätä yksinkertaista ohjetta ei tajuta Arkadianmäellä ei Oulussa ei missään.
Kyllä pelottaa jo tämä Oulunkin velkamäärä, toista miljardia euroa. Miksi hiiessä Laajala taas esittää lisälainanottoa yli 80 miljoonaa euroa, eikö hävetä yhtään olla kaupunginjohtelija? Niille ei vissiin kuulu huolehtia taloudesta, tervemenoa Kelan johtelijaksi, sielläkään ei tarvi muuta tehdä, kuin jakaa rahaa kaiken maailman pummeille ja Husuille. Oma palkka tarkistetaan ensin, arvatkaapa mihin suuntaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt saadaan ilmaista rahaa lainaksi ja sillä rakennetaan infra ja hyvinvointivaltio, jolloin on varaa maksaa velka pois. Miksi hyvinvointivaltio ei kelpaa persuille ja varsinkaan kokoomukselle...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No, sehän tiedetään, että verorahoja löytyy,kunhan esim pääomapiirejä verotettaisiin oikeudenmukaisesti. Tuloja saadaan, kun kevyesti verotetut pääomatulot poistetaan.
Järjestelmä on kestämätön, kun palkkatuloja muutetaan pääomatuloiksi. Tuloerot ryöstäytyy, eikä ole hyvä talouskasvulle, eikä vakaudelle. Emme varmasti halua amerikan mallia jossa sihteerillä on isommat verot kuin miljonäärillä ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SAK/SDP pitävät veroja saavutettuina etuina, joista ei saa luopua. Juttutuvan demarit uskovat tähän propagandaan (pers.ropakanta).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen oli se Juha Sipilän nimittämä parlamentaarinen (pers.parlamettaarinen) Mauri Pekkarisen työryhmä, joka pyrki poistamaan yritystukia. Mikään ehdotus ei johtanut minnekään.

Viime kaudella kansanedustaja Timo Harakka nauroi Maatilatalouden kehittämisrahasto Makera-tuet. Nyt hallituksen talousarvio 2020 pääomittaa 90,3 Makeraa. Timo Harakka on erittäin tyytyväinen. Makeran projektit työllistävät. Taisi olla Harakan ei-parlamentaarinen työryhmä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harvoin saa lukea noin aitoa ja isänmaallista kirjoitusta. Tuollahan hoidetaan kakki hallituksen lupaukset. Vielä kun vähän voitaisiin liisiä tuista ja hysteerisestä pelosta sotavoimien suhteen niin voitaisiin kokoomuksen velkojakin lyhentää. Jos olisi salko niin suomen lipun vetäisin sinne. En ruotsin viiriä kuten jossakin päin suomea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Ranuan ja Posion kunnissa lumisateen ja tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Pelottava ihminen?

Joidenkin mielestä ihminen, jota ei voi höynäyttää ja sanoo suoraan, kuin asiat on, ovat pelottavia, minusta loistavia i... Lue lisää...
tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/