Aloita uusi keskustelu

keskusta voittaa vaalit

Aloittaja: erkkimerkkinimierkki Politiikka 24.1.2019 21:36

Nyt kun Antti Rinne on raivautunut pois päivänpolitiikasta, ties vaikka lopullisesti, keskustan murskavoitto eduskuntavaaleissa näyttää lähes varmalta! Suuri kiitos kuuluu tiestysti myös Juha Sipilän väsymättömälle taistelulle rohkean uudistuspolitiikan läpiviemiseksi yhteiskunnan kaikilla tasoilla! Punamultahallitusten aikaan ei ole paluuta. Keskustan ja kokoomuksen yhteinen sävel on musiikkia markkinavoimillekin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 240 viestiä

Saapa nähdä, miten käy. Yle juuri mittasi ja kannatuslukemat näyttää nyt tältä. Persut hengittää kokoomuksen niskaan.

SDP 20%
Kokoomus 15%
Persut 15%
Keskusta 14%

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän päivän MTV vaalitentissä Sipilä pahoitteli yli 20 tuhannen työpaikan menetystä, koska Suomessa ei ollut ammattitaitoista työvoimaa. Hän ei ehkä halunnut muistaa koulutuksen rajua leikkausta, joka hidasti ammattiin valmistumista ja esti työhön hakeutumista.
Nyt hän kuitenkin paikkaa hallituksen kömmähdystä esittämällä oppisopimuskoulutukseen tuhatta ohjaajaa (opettajaa) paikkaamaan asiaa. Hyvä näin, vaikka ei se koulutuksesta leikkaamista korvaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liekö Keskusta ja Sipilä jo unohtaneet koulutuksen tärkeyden kun nyt leikkasi koulutuksesta. Sitä se vanhemeninen tekee, muisti heikkenee, itsekkyys lisääntyy ja oma etu tulee tärkeimmäksi!
Onko maatalousoppilaitoksista leikattu ja kuinka paljon? Tilojen määrä vähentynyt neljännekseen, onko koulutusta supistettu samalla mitalla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hallitus onnistui hyvin, mutta kyllähän oppositio on tietenkin erimieltä. Nyt kun SDP päästetään ryssimään hyvin alkanut homma, niin SDP:n kannatus on sen jälkeen korkeintaan 10%.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan oli "markkinavoimillekin", mutta ei ainakaan keskustan kenttäväelle, josta Heinäluoman oivallus seuraavassa.

"– Kaksi vuotta hallituksen sote-malli oli ainut mahdollisuus, joka kaikkien piti vain hyväksyä. Sipilän eron jälkeen markkinamallin kannatus keskustassa romahti lopullisesti ja kokoomus taas ilmoitti maakunta­mallin olevan Suomelle huono vaihtoehto, Heinäluoma kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuuden kolumnissaan.
Keskustassa oli Heinäluoman mukaan jo pidempään kasvanut kauhu hallitus­politiikan markkinasuunnasta ja huoli oman identiteetin katoamisesta.
– Keskustan riemun­kiljahdukset oman hallituksen eron johdosta kertovat, kuinka epäsuosituksi Sipilän hallitus kenttäväen keskuudessa oli tosiasiassa muuttunut.
Porvari­yhteistyö kokoomuksen kanssa maan hallituksessa näyttää Heinäluoman mukaan olleen keskustalle kannatusmielessä jälleen kerran myrkkyä. Aiemmin sama ilmiö nähtiin Esko Ahon ja Matti Vanhasen II-hallitusten kohdalla.
– Sosiaalidemokraatit ovat näissä vaaleissa se ryhmä, jonka kanssa kaikki haluavat kisata. Niin kokoomus kuin keskustakin pyrkivät juuri sosiaali­demokraattien vastavoimaksi, Heinäluoma toteaa." ote Demokraatti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta on varma voittaja, kunhan kävelevä katastrofi Sipilä saa vaihdetuksi sähköTeslan häkäpönttöKoslaan vielä ennen vaaleja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joka haluaa keskittämispolitiikan jatkuvan, äänestää Sipilän johtamaa Keskustaa. Täällä maakunnan eteläisessä osassa muistetaan hyvin mm Oulaskankaan synnytysten siirtäminen pääasiassa Ouluun sekä Raahen sairaalan nukutusleikkausten lopettaminen.
Eihän tuollaiselle järjettömälle politiikalle voi antaa tukea.
Valtakunnan tasolla koulutuksesta ja tutkimuksesta tehdyt rajut leikkaukset osoittavat miten sivistymätön hallitus ja pääministeri meillä on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustalle neljäs sija on jo voitto.
Viides sija kun on se todennäköisin.
Tosin, saattaa sieltä vielä vasemmistoliittokin ehtiä edelle, joten kuudeskin sija on mahdollinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan vaalitulos tulee olemaan surkempi kuin kertaakaan sataan vuoteen.

Jos Sipilä kehtaa sanoa vaalivalvojaisissa, että me saimme torjuntavoiton, on hän menettänyt viimeiset suhteellisuudentajunsa rippeetkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä alueellahan se voittaa aina, koska päätös äänestyskäyttäytymisestä muodostuu jo rauhanyhdistyksellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt vaan on niin, että Ry:n tupakkaringissä on alkanut kuulumaan hienoista nurinaa, jota alkuun pidettiin vain Aaton mahavaivoista johtuvaksi, mutta pian huomattiin, että se jatkuu vielä senkin jälkeen, kun aatetoveri oli laumasta erkaantuntut. On jopa sellaista kuultu, mikä ei taannoin olisi ollut edes mahdollista tehokkaan laumayhteisön vuoksi, jotta joku oli maininnut positiivisena vaihtoehtona vasemmistoliiton; vitsiä vaiko ei, mutta vitsistä usein suurikin kirkko rakennetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei voita niin kärjessä kuitenkin. Uusi gallup on tilapäinen, persut eivät koskaan enää pääse hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä.
Tilapäisiähän ne gallupit aina ovat kun ne eivät ole mieleisiä.
Keskustan kannatuksen mittarina tulevissa vaaleissa käy vallan hyvin se miten keskustan kannatukselle käy Oulun vaalipiirissä.
Vaalipiirissä missä ehdokkaana on puolueen puheenjohtaja Sipilä.
Kuinka kauan Sipilä on keskustan puheenjohtajana niin se on jo toisen tarinan aihe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tule puna- eikä sinimultahallitusta.

Keskuta on pudonnut jo mitalitaistelusta ja samalla tulevasta hallituksestakin. Keskusta taistelee enää viidennestä sijasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi