Aloita uusi keskustelu

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

Aloittaja: keskustalainen isä Politiikka 24.1.2020 08:40

Hyvä keskusta ja Kulmuni. Tällaisia tekoja olenkin odottanut. Lasten määrä onkin tipahtanut huolestuttavan pieneksi. Tästä se nousu alkaa. Sekä lasten määrän että keskustan kannatuksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 272 viestiä

Naurattaa aloittajan jutustelu .Tähän pahaan maailmaan lapsia .Jos olis tämä viisaus ollut ennen minulla ei olis lapsia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on sitä kepulaista populismia, jolla yritetään ainoastaan nostaa kannatusta. En väitä etteivätkö monet pienituloiset lapsiperheet olisi rahan tarpeessa. Mutta, samalla sitä siirretään rahaa myös suurituloisille, että semmosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki, melkein kaikki, valtion ja kelan tuet on porrastettu tuensaajan ansioiden mukaan.
Mutta, lapsilisät ei.
Suurituloisetkin saavat täysmääräisena ja tämä jos mikä on eriarvoistavaa. Hyvätuloiset panevat rahat sijoitustoimintaan kun joillekin se on elintärkeää.
Tähän joku roti pitäis saada.
Lapsen edulla perustellaan tätä toimintaa.
Aivan sairasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurituloiset maksavat veroina sekä omat että pienituloisten lapsilisät. Jos joku suurituloinen sattuukin saamaan pienen osan maksamistaan veroista takaisin lapsilisän muodossa, se ei todellisuudessa ole mikään vääryys. Yhteiskunnan tulisi kannustaa menestymään, eikä suinkaan pyrkiä rankaisemaan siitä kaikin mahdollisin keinoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on kyllä varsin hassua ja ihmeellistä, kun keskustan lääke lapsikatoon on lisäraha ja vasemmisto vastaa uhkaavaan lapsikatoon ettei peruskouluja välttämättä ei joka kuntaan perusteta, mitä?
Tälläinen ajattelumalli varsin vaarallinen, koska se jo pelottaa aikuisia olla perustamatta perhettä, jos vaarana on ettei lapsella ole koulua omassa asuinpaikassa jne...
Tietysti ymmärrän asian pointin, jos kunnassa ainostaan ikääntyviä eli ei lisääntyviä, niin peruskoulujakaan ei tarvitse, mutta tällä tavoinhan käy pikkuhiljaa koko kunnan kuoleminen ja autioituminen eli mihin puheet "koko Suomen asuttamisesta" silloin joutuu?
Mielestäni on päivän selvä, että perustuslaillinen oikeus opiskeluun on jokaisella lapsella, olisipa heitä kunnassa 4 tai 50, niin heille täytyy löytyä omasta kunnasta ja säällisen matkan takaa peruskoulu, josta aloittaa.
Peruskouluja oli 15 vuotta sitten 3600kpl ja vuonna 2018 peruskouluja enään 2234 kpl eli kouluja karsittu todella rankalla kädellä ja haettu säästöjä kuntataloudelle, mutta kärsijöiksi jääneet pienet lapset, joita riistetty se paras lähikoulu kylmien teoreettisten laskelmien kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kun näitä kommentteja lukee niin voi helposti nähdä kuinka lapsivihamielinen kansa on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päin vastoin. Lapsivihamielinen kansa ei ajattelisi lasten tulevaisuutta , ja hyväksyisi järjettömän lisääntymisen. Pitää kohtuullistaa syntyvyys, eli saada se minimiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sekö on lapsivihamielistä, kun ei hyväksy, että lapsia tehdään tienestin takia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai uskonnollispoliittista puoluetta tukien. Juuri näiden asioiden vuoksi voi vaatia lapsilisäpolitiikkaan muutosta, sillä tämä nykyinen systeemi polkee lasten ihmisarvoa ja tekee useiden jälkeläisistä politiikan pelinappuloita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko kokemusta, paljonko oikeasti tienaa? Sekö tässä elämässä on tärkeintä, raha? Ja se, jos joku saa enemmän, mutta tekeekin asian eteen enemmän?
Tyydy määräosaasi ja suunnittele vaan omaa elämääsi ja valmistaudu siihen, että kaikki ei mene, niinku ite suunnittelet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esitäppä laskelma miten lapsilisillä voi tienata. Olen varma, että joko et pysty esittämään koko laskelmaa tai sitten siinä on niin tuhottomasti virheitä ettei sillä laskelmalla ole mitään merkitystä. Kun lapsia on enemmän kuin 2, lapsiperheet elävät kädestä suuhun. Tiedän kokemuksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahaa ei ole vanhushuoltoon ja soestakin ollaan han hissukseen. Ei hyvää oota, ei niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mummoille tarvittaessa aeutanasia ja lapsilisät pois. Ihan hölmöä jatkaa vanhusten ikää lääkkeillä ja makuuttaa sitten kusivaipoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kanssasi pitkälti samaa mieltä.
Tee hoitotahto ja kieltäydy sinäkin lääkkeistä.
Turha tänne on jäädä kitumaan ja toisaalta turha lisääntyä lapsilisien persoudella.
Keppanat nyt ovat vaan tuhonneet Suomen maa- ja metstalouden kilpailukyvyn tukiaisillaan. Nyt ne kokeilevat samaa reseptiä lisääntymiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei se keskusta semmosista yksin päätä, kunhan nyt koitetaan näilläkin foorumeilla kannatusta nostella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei niin ja nykyisinhän kesKUSTA puolue on muutenkin pelkkä SDP:n apupuolue joten totta kai SDP:ltä täytyy silloin ensin kysyä sitä että mitä mieltä he tästä asiasta oikein ovat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Onko pakko omistaa auto?

Elämänympyrät jää aika pieniksi ilman autoa, varsinkin kesällä. Lue lisää...
Lady in black

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille