Aloita uusi keskustelu

Keskusta haluaa lisää maahanmuuttajia Suomeen

Aloittaja: vähintäänkin järkyttynyt Politiikka 24.9.2012 20:43

Kainuun Sanomien mukaan Keskusta haluaa Suomeen 100 000 - 125 000 uutta maahanmuuttajaa, jotta "työntekijä tarve" tulee tulevaisuudessa täytettyä. Tällaisissa YT-neuvottelu- ja irtisanomisbuumin aikana tämä tuntuu itsestäni vähintäänkin vieraalta ajatukselta. Myös nuorisotyöttömyys on hälyyttävää. Tämä kertoo kyllä paljon Keskustan tilasta. Ollaan täysin pihalla siitä, mikä Suomen tilanne on tällä hetkellä. Mitä mieltä Te olette tästä Keskustan "kuningasajatuksesta"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 18 / 18 viestiä

Eikö keskusta (maalaisliitto) tiedä että suomessa ei tarvita enää maatyöläisiä, koska maanviljelyskin on hävivä ammatti. Ei tartte tilata työttömyyteen työttömiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos joskus tulevaisuudessa meillä on oikeasti tilanne ettei täällä ole tarpeeksi työöntekijöitä, niin mikä estää meitä haalimasta ammattitaitoista työvoimaa sitten kun on tarvetta? En oikein ymmärrä miksi tämänhetkisessä taloustilanteessa pitäisi ottaa meille porukkaa notkumaan tyhjän pantiksi, jos vaikka joskus sattuisi heille olemaan työtä tarjolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka en ole kepulainen tilanne näyttää vaativan tuon määrän maahanmuuttajia, jos vanhukset ja sairaat aiotaan hoitaa tulevaisuudessakin. Ennusteiden mukaan työikäisten määrä suhteessa hoivaa tarvitsevien määrään laskee tulevaisuudessa niin paljon, etteivät kaikki saa hoitoa ellei työikäisiä tule ulkomailta. Tätä on vaikea tajuta työttömyyden vallitessa ja vielä vaikeampi myöntää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kyse olekkaan etteikö hoitajia tarvittaisi. Kyse on siitä kuka palkan maksaa. Suomessa on maailman eniten niitä jotka eivät veroja maksa. Veroin maksettavia etuja he käyttävät kuten sairaanhoitoa siinä missä muutkin. Tässä se ongelma on. Siis rautalangasta. Pätkätyönuoria tarvitaan 10 yhtä vanhusta kohti jotta eläkkeet ja menot saadaan maksettua. Kepulaiset ovat aina olleet hyviä kuluttamaan veroja itse osallistumatta verojaen maksuu. Yksistään maataloustukiin menee satojen tuhansien ihmisten maksamat verot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Täysin vastuutonta kepulaista ajattelua.Omalle väelle ei löydy töitä ja minunkin tuttavapiirini aikuisia on painellut Norjaan töihin Kepulaisilla isännillähän on nykyisin varmat hyvät tulot tukiaisineen. Verotus on heitä myös aina suosinut. Maksaisivat enemmän veroja, niin voitaisiin palkata lisää omaa väkeä töihin.Tiedän ja tunnen isäntiä. jotka hankkivat tarpeettomia koneita jotta saisi tulot nollille poistojen myötä.
Jopa itse kehuivat asiaa..Että tähän malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei yksin keskusta vaan kaikki puolueet haluavat työperäistä maahanmuuttoa ja se onkin meille välttämätöntä
Hyvä keskusta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäisenä voitas ottaa vaikka kenialainen presidentti. Veikkaan että tyytyisi huomattavasti pienempään palkkaan, kuin mitä nykyinen Saulimme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Norja, ruotsi, tanska, saksa, ranska jne. rajoittavat voimakkaasti maahanmuuttoa. Ilmeiseti tällä ei ongelmia ole vielä riittävästi ja suomella on liikaa rahaa. Muuten tätä ei ymmärrä. Ymmärtää kyllä hyvin että heillä on hätä mutta kun kukaan ei halua luopua mistään. Olisi kunniakasta jos suomesta löytyisi edes 1 ihminen joka sanoisi että luopuu ½ tuloistaan maahanmuuttajan hyväksi. Ympäri eurooppaa on laajoja levottomuuksia kohdistuen maahanmuuttajiin laman takia. Suomi jatkaa valitsemallaan tiellä kunnes mamuja laitetaan PÄÄTTÄJIEN naapuriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niinpä, naapurissa on tänä vuona kustannukset nouseet yli 40 miljardia kruunua , jotka liittyvät maahan muuon kustannuksiin. En sinäöllä'än vastusta maahan muutajia,kun heillä on aika työllistävä vaikuitus mreihin suomalaisiin, tosin kaikki tapahtuu verovaroilla. Näin vasta yhden listauksen , jossa oli noin 120 ammattinimikettä, jotka liittyivät maahan muuttajiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta pyrkii saamaan jokaiselle isännälle halpatyövoima-armeijan, samoin kuin kokoomus yrittäjille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nyt pitäisi hallituksen alkaa neuvottelemaan jonkun ulkomaan kanssa suomalaisen työvoiman vastaan ottamiseksi .Norjassa on pulaa työvoimasta ja sinne otetaan väkeä.Kielitaito pitäisi olla jonkinlainen.Tässä mielessä nyt pitäisi joka kylässä ja torpassa aloittaa pitsinypläyksen korvikkeena ruotsin ja norjan kielen opiskelu.Työttömille pakolliset 8 tunnin päiväkurssit ja heille myös venäjää ainakin alkeita.Tämä on ainoa keino saada työttömyys alenemaan.Tällä konstilla pääsee pitkälle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja siinä KS:n jutussa 24.9 kirjoitettiin keskustan haluavan v u o l a s t a maahanmuuttoa, mutta se juttu hävisi sieltä kuin pieru saharaan, niin äkkiä kuin oli tullutkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kapitalismi tarvitsee reserviin työntekijöitä. Ja mitä enemmän on työttömiä, sen paremmin kapitalismi porskuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä perussuomalaisuus sitten tarvitsee? Joku joka tekee hillot, 540 000 tuhatta budjetista neljän miljoonan säästöt? Omat puoluetuet menee 3 miljoonaa yli. "Save the World, Kill Yourselves". Sori hätäkeskus (jonne persu ei koskaan pääse), en ala soitteleen näiden raasujen puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille