Aloita uusi keskustelu

Ilmastohysteria nousee uusiin sfääreihin

Aloittaja: kammottavaa Politiikka 3.12.2018 14:02

Linnanjuhlien ruokavastaava kertoi tv:ssä silmät kiiluen että hiilijalanjäljen pienentämiseksi porukkaa vähennetään ja ruuan ekologisuutta lisätään. Suomeksi sanottuna mauttomampaa ja huonompaa sapuskaa. Surullista että maamme eliitti joutuu kärsimään Intian, Kiinan ja USA:n sotkuista mutta itsehän he halusivat mahdollisimman tiukkoja päästörajoituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 117 viestiä

En ole löytänyt mitään karkeastikaan uskottavaa tieteellistä todistetta siitä, että ihminen aiheuttaa haitallista ilmastonmuutosta koko maailmassa, kuten vasemmisto väittää. Voisko joku paremmin tietävä osoittaa jonkun dokumentin mulle? IPCC se ei ainakaan ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja on oikeassa, tämä on hysteriaa. Ensin oli Marxilaista terrorismia, sitten Natsit, sitten kommunistinen terrorismi, näitä vielä harrastetaan jossain päin maailmaa. Euroopassa on aina ollut tämä pahuuden alku, kun nämä on saatu taltutettua, keksivät tämän hysterian Suomessa, siis Suomessa, joka kyllä alkoi Euroopasta, joka on aina ollut liian esimerkillinen kaikessa ja luullaan toisten sonnat pyyhittävän. Oli jo vuosia sitten elokuva tästä hysteriasta, joka muuttui terrorismiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdotan nöyrimmin, etta palataan noihin ilmastotalkoisiin sen jälkeen kun ihan jonninjoutava EU:n höntäytyminen Brysselin ja Strasburgin välillä on ensin saatu lopetettua. Aletaan sitten puuttua tähellisempiin asioihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hyvä, että eläkeläiset muuttaa eteklään, jos olisivat täällä, niin tarvitsisi lämmittää ja se tuottaa ilmastoa, esim. öljyllä ja kivihiilellä. Nyt kun asuvat lämpimässätalven,niin ei tarvitse lämmittäätäällä kylmässä niin paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihinkähän nämä pahimmat intoilijat meinaa tulevaisuudessa esimerkiksi pukeutua, koska eläinkunnan tuotteita, eikä öljyyn pohjautuvia tuotteita voi enää käyttää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ilmastokouhotuksella saadaan verotuksen painopiste rysäytettyä tavallisten , vähävaraisten, niskaan. Siis niiden, joiden on pakko kulkea töissä ja pakko pitää tönönsä ja pentunsa lämpiminä.
SDP:kin näyttää nielaisseen tämän syötin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastopakolaisuus on jo tosiasia.

Suomesta pakenee joka talvi melkoinen ihmisjoukko lämpimille aurinkorannoille. On ennustettu, että suunta kääntyisi jossain vaiheessa. Näkis vaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän näet. Suunta on jo muuttunut. Syy ei kylläkään ole ilmasto, vaan verokohtelun muutos Espanjassa. Jokunen pakolainen on jo palannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastomuutoksesta huolestuneen näköisenä otsa hieman rypyssä, mutta rauhallisella äänellä ja luottamusta herättävällä olemuksella kerää takuuvarmasti poliittista kannatusta.

On fiksua äänestää ihmisiä, joilla on suuri huoli tulevaisuudesta.
Kukista, mehiläisistä, linnunlaulusta, lapsuuden kesistä ym. kauniista ja ihanasta, mitä ikinä kuvitella voi.

Äänestä siis oikein ja hanki itsellesi puhdas omatunto.
Anna muiden murehtia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisätään tuotteisiin CO²-vero, jokaikisessä tuotteessa pitäisi olla tuottamiseen käytetty CO²-päästöarvo grammoina esim. polttoainekuiteissa, lentolipuissa, jauhelihassa...
Sitten ihmisille annetaan henkilökohtaiset kiintiöt ettei kukaan voi saastuttaa toista enempää...tasa-arvoa siis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Linnanjuhlien väkimäärää pienentämällä hiilijalanjälki ei muutu pienemmäksi, ei pienene vaikka linnanjuhlat jätetään pitämättä. Osallistuu juhliin, niin syö juo linnassa. Rannalle jäänyt syö kotona ja juo murheeseen, kun ei päässyt juhliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastonmuutos on käynnissä ja ollutkin jo pitkään. Sen vauhtia voidaan hiljentää ihmisten toimin, mutta tuskin pysäyttää. Olisi aika miettiä, miten siihen varaudutaan , kun se edistyy. Ihminen ei muutu, turismi lisääntyy, väestö kasvaa ja tarvitsee lisää tilaa. Lopulta tapahtuu jonkinlainen pamaus. Jos Kiina, Intia, USA, Venäjä ja väestömäärältään paisuva Afrikka ei tee mitään todella todellista, niin kehitys kehittyy nopeaan. Näin lienee näppylät. Helsingin vihreet ei mitään muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastonmuutos on jo pysähtynyt, vaikka ilmoille tuprutetaan enemmän hiilidioksidia kuin on koskaan historian aikana tuprutettu.

2000 luvun päästöt ovat olleet 25% koko teollisen aikakauden päästöistä. Jos hiilidioksiditeoria pitäisi paikkaansa, niin ilmasto lämpenisi ennätysvauhtia jo nyt. Teoria on auttamatta todistettu vääräksi, ja mikä vielä pahempaa, tahalliseksi harhautukseksi. Jotkut tahot rahastaa tällä harhautuksella massiivisesti.

Harhasta herääminen tulee olemaan monelle tuskaisaa. "Että meninkin uskomaan tällaiseen ideologiseen tuubaan..." :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisi osata perusasiat, jos osallistuu keskusteluun.

Savusumu ja hiilidioksidi ovat täysin eri asioita. Hiilidioksidi on myrkytön ja näkymätön kaasu. Sinullakin on keuhkoissasi satakertainen määrä hiilidioksidia (4% - 5%) verrattuna ilman hiilidioksidipitoisuuteen. Ja tuskin hengityksesi savuaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perusasiat pitäisi tosiaan osata, mutta eipä tuo paljon haittaa. Hiilidioksidi on kuitenkin yhteinen tekijä kaikelle hiilipohjaiselle polttamiselle, mikä on ylivoimaisesti suurin ihmisen aiheuttama päästö ilmakehään. Se tarkoittaa sitä, että hiilidioksidipäästöjen vähentäminen vähentää kaikkia ilmakehään päästettäviä kasvihuonepäästöjä. Olisi tietenkin voitu valita myös muita kasvihuonekaasuja mittariksi, mutta ne eivät kata kaikkia päästöjä. Et silleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaamattomuus ei haittaa...?!!!

Jos hiilidioksidipäästöt lämmittäisivät ilmakehää, niin se lämpiäisi nyt ennätysvauhtia. Päästöt ovat nimittäin nyt kaksinkertaiset verrattuna vuoteen 1980, jolloin ilmasto lämpeni selvästi ja mitattavasti. Ja päästöjen kasvu vain kiihtyy eksponentiaalisesti kaikista sopimuksista piittaamatta. 2000 luvulla lämpeneminen on kuitenkin käytännössä pysähtynyt.

Mikään ei ole niin vanha kuin vanha teoria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkennetaan hieman. Hiilidioksidipäästöt eivät lämmitä ilmakehää vaan se on aurinko, joka sitä lämmittää. Hiilidioksidi ja muut kasvihuonekaasut estävät tätä auringon aiheuttamaa lämpösäteilyä säteilemästä takaisin avaruuteen. Sen takia ilmakehä pikkuhiljaa lämpenee. Tietenkin ilmakehän säteilemä lämpömäärä avaruuteen myös lisääntyy lämpötilan nousun myötä ja siten jossakin vaiheessa saavutetaan tasapaino, jonka jälkeen lämpötila ei enää nouse. Hiilidioksidipitoisuus on kaikenkaikkiaan paras mittari saastuttamiselle ja sen vuoksi päästökauppaan käydään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korrelaatio ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden ja lämpötilan välillä on hävinnyt 2000 luvulla. Vielä 1980 ja 1990 luvulla korrelaatio oli ihan selvä. Teoria on syytä hylätä.

Näyttää siis jo aika varmalta, että on haukuttu väärää puuta. Parempi (pitempiaikainen) korrelaatio lämpötilaan löytyy valtamerten virtausten muuttumisesta. 50 - 80 vuoden jaksolla vaikuttava Atlantin oskillaatio (AMO) selittää lämpötilamuutokset aika hyvin ainakin viimeisen 150 vuoden ajalta. Se ennustaisi ilmaston lievää viilenemistä 2020 ja 2030 luvuille.

P.S. Hiilidioksidi ei todellakaan ole saaste. Se on maapallon elämälle välttämätön kaasu. Ilman hiilidioksidia ei olisi fotosynteesiä ja viherkasveja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet oikeassa. Hiilidioksidi ei ole siinä mielessä saaste vaan elintärkeä kaasu maapallon kasvikunnalle. Se on kuitenkin hyvä mittari hiilipohjaisille päästöille. Päästöjä ei lasketa ilmakehän hiilidioksidipitoisuudesta vaan käytetystä hiilen määrästä. Kaikki käytetty hiili, joka poltetaan, lasketaan muutuvaksi hiilidioksidiksi. Ilmakehän lämpeneminen riippu auringon aktiivisuudesta ja siten säteilyn määrästä suhteessa pitkän aikavälin kasvihuonekaasujen päästöjen määrään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi