Aloita uusi keskustelu

Iin ilmastofestivaali

Aloittaja: Faktamies Oulusta Politiikka 23.8.2019 19:56

Kalevan etusivulla tänään on ilmoitus Ilmastofestivaalista Iissä. Ilmoituksen alareunassa mainitaan järjestäjinä pari ihan outoa firmaa sekä jokin EU:n rahasto. Paikalle on kutsuttu Vihervasemmiston kansanedustajia ja tietenkin jostakin muusta puolueesta niitä, jotka haluavat päästä esille aina kuin se on mahdollista! - ilmoituksessa mainitaan myös yhtenä ohjelmanumeronsa: Puoluejohdon tentti. Minkä puolueen johtoa siellä on tentattavana, ehkäpä Ilmastohysteriapuolueen johtoa! - Todella järkyttävältä ja samalla älyttömältä tuntuu se, että pikkulapsia mobilisoidaan marssimaan ilmastonmuutoksella peloittemalla. Yhtä älytöntä on ollut se, että Ruotsin mallin mukaisesti juhlan yhdeksi puhujaksi on valittu tietenkin alaikäisen 16 vuotias tyttö, jolla ei voi olla mitään henkilökohtaista faktatietoa ilmastonmuutoksesta! Hän siis puhui sitä, mitä aikuiset ovat hänelle kirjoittaneet. No toisaalta niinhän tapahtuu myös eduskunnassa, toisten kirjoittamia puheitaa siellä edustajat tankkaavat . - Kokonaisuudessaan typerä ja täysin turha tapahtuma. Ei ihme, että moni on pitänyt sitä turhana EU:n varojen tuhlaamisena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 43 viestiä

Suomalaiset odottavat pahinta ja sitten alkaa se syyttely ettei mitään tehdä ilmaston pelastamiseksi.Moni on lapatossu ja on vain ottamassa kaikki tuet vastaan mitä saa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iin alaikäisten riekkujaisilla poliitikkojen päivittelyineen viihdearvo, kun osanottajat eivät voi päättää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se niin haittaa, että vouhotetaan kunhan sen ei anneta vaikuttaa tekoihin. Luulisin että kokonaisuutena Suomi hyötyy ns. ilmaston lämpenemisestä. JA Suomi ei voi vaikuttaa asiaan muuta kuin kielteisesti.

NAsa on muuten havainnut Afrikassa ilmeisesti luonnollisen CO2-lähteen jonka vaikutus on suurempi kuin EU:n kaikkien autojen vuosipäästöt. Kun jokin nyt räjähtämäisillään olevista supertulivuorista purkautuu, esim. Napoli tai Yellowstone, seuraa siitä todella kylmää kyytiä. Ja jääkausi on alkamassa. Asteroidit ja supernova uhkaavat. Maapallo on myös vaarallinen paikka, ja kaikkia uhkia ei voi torjua, vaikka Greta sitä haluaisi.

NWO käyttää ilmastonmuutosta ja maahanmuuttoa (GCM vaihtaa väestöt ja kieltää kritiikin eli opposition) ja vähemmistöjen korottamista eliitiksi (multikulturalismi, LGBT jne.) omiin tarkoituksiinsa, mitkä tähtäävät luonnonvarojen ja ihmisten hyväskikäyttöön sekä itsenäisten valtioiden tuhoamiseen. Jopa aiemmin äärisakea Veikka Lahtinen sai vihervasemmistolaisesta moraaliposeerauksesta tarpeekseen ja Touko Aalto uupui myös..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väistön kasvu on pysähtynyt Suomessa. Sama pitäisi saada maailman laajuisesti muuten ei saastuninen vähene.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksi vastustaa tiedettä ja totuutta. Moni väitää yhkin, että maa on litteä eikä kuussa ole käyty... Voi näitä änkyröitä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri noin olivat väitteet, eikä niitä voinut oikaista tapahtumassa. Biopolttoaineiden autuudesta ei löytynyt ensimmäistäkään poikittaista mielipidettä, vaikka ruotsalaiset olivat osoittaneet tutkimuksissa biopolttoaineen mädätysprosesseissa kaatopaikoilla olevien vuotojen mitätöivän koko polttoaineen hyödyt. Metaani on niin paljon vakavampi haitta kuin luonnollinen CO2, että sen kehittyminen pitäisi kokonaan estää. Esimerkiksi yksi lehmä tuottaa vuodessa metaania niin paljon, että haittavaikutus vastaa henkilöautolla ajoa 10.000km.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaatopaikoilla syntyy metaania joka tapauksessa. Onko suurempi haitta polttaa edes osa siitä liikenteen hyödyksi?

Minua kiinnostaisi ruotsalaisten tutkimus. Voisitko vinkata vähän tarkemmin?
Miten muut metaanin liittyvät tutkimukset, onko sinulla niistä tietoa?

Totta naudanlihan syönti ja maidon juontia pitäisi vähentää radikaalisti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naudanliha on jo senverran kallista, ettei sitä voi nytkään syödä runsaasti.
Siis miten vähennät vähästä?
Ihan turhaa höpötystä tuollainen.
Maitoa en ole juonut vuosiin, siitä valmistettuja tuotteita nauttinut kylläkin.
Tänään näin kaupassa naurettavimman tuotteen pitkään aikaan, kauralihapullat, hehhee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maa on hivenen litteä. Jos maapallon ympärysmitta mitataan päivän tasaajalta ja napojen kautta.on napojen kautta mitattu ympärys n. 40 km lyhyempi, kuin päiväntasaalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylen aluelähetyksessä tuli totuus koululaistilaisuudesta, kun haastateltu nainen hihkui innoissaan, kun kävijöitä suunniteltua enemmän ja ensi. Vuonna taas. Lapset eivät ajattele näin pitkäjännitteisesti. Selvä kantelun paikka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä ilmastohöpötys on kuin terrorismin vastainen sota se ei pääty koskaan johtuen siitä että maapallon ilmasto on ikuisessa muutoksessa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastouskonnon vaarana on ylimielisyys ja toisuskoisten vähättely. Se on tyypillistä uskontorasismia toisuskoista kohtaan. Ilmastouskonto houkuttelee heikkoa itsetuntoa kantavaa, kun tässä uskossa on aina oikeassa ja parempien ihmisten joukossa ja seuraa kuuliaisena lampaana valtakunnan politiikassa luotua yleislinjaa. Lapisiakin tämä uskonto vie mukanaan helposti, jos ei vanhemmat pane älliä reppuun. Opettajan on vaikea esiintyä yleislinjaa vastaan, kun lapset on villitty ilmastouskontoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapset eivät ole keksineet festivaalia, järjestelleet tilaisuutta ja laatineet iskulauseita, vaan taustalla olevat aikuiset, jotka hyväksikäyttävät vallassaan olevia lapsia. Sama homma, jos uskovainen ope pelkäisi maailman loppua, alkaen järjestämään lasten nimissä tilaisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille