Aloita uusi keskustelu

Hanna eduskuntaan - kampanja

Aloittaja: Minttumaria Politiikka 19.4.2019 07:15

Olen aina äänestänyt nuorta naista eduskuntaan. Puolueesta viis.

Nyt Hanna on lähdössä ehdokkaaksi eurovaaleihin ja hänen sijalleen tulee pahimmassa tapauksessa keski-ikäinen mies. Sitä en missään nimessä halua.

Toivon siis että Hannaa ei äänestettäisi parlamenttiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 84 viestiä

Kun nyt on kahdet vaalit peräkkäin ja homma menee joidenkin ehdokkaiden kohdalla arpomseksi kumpaan parlamenttiin lähtee vaikka heistä jokainen on tiennyt ehdokkaaksi asettuessaan minne haluavat mennä ja minne ei. Väitän, että kaikki jotka ovat hinkuamassa EU-parlamenttiin ja ovat jo päässeet Arkadianmäelle ovat paremman liksan perässä menossa sinne Brysseliin.
Pitäisikö meidän jatkossa antaa äänemme pelkästään puolueelle ja se sitten valitsee keskuudestaan sopivat jäsenet niille paikoille johon vaalitulos edelleyttää. Vaaleissa ei siis enää olisi henkilöitä ehdokkaana vaan voisimme äänestää pelkästään puoluetta. Tähän perusteluna voisi sanoa, että sitten loppuisi äänestäjien aliarvioiminen ja kun nytkin päätöksiä tehdään puoluekurin alaisuudessa ja äänestetään siellä eduskunnassa kuten ryhmä on päättänyt niin tämä uusi äänestystapa olisi linjassa senkin asian kanssa. Maamme hallituskin muodostetaan sen mukaan mitä puolue on saanut ääniä, eikä Pääministeriksi nytkään pääse se ehdokas, joka on saanut eniten ääniä. Maassa ei tietenkään voisi olla kuin yksi vaalipiiri, jolloin oululaisetkin voisivat äänestää vaikka Kauniaisissa asuvaa ehdokasta koska se on niin hohdokasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä ei ollut 1. kerta,kun Kepu munaa itsensä! Kokoomukselle sopi kipeät päätöksen,koska niillä munaa vain itsensä.Tapa sopi aikoinaan Jutta Urpiaisen "hukuttamiseen",kun Katainen antoi lapun; Lue tuosta...
Toinen luki sormet ristissä,kun Maikat ei saa valehdella!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu demarit ja kokoomus menee EU.vaaleihin listoilla joissa ei ole eduskuntaan ehdolla olleita ehdokkaita.Persut menee täysillä listoilla,johon on ympätty kaikki kynnelle kykenevät.
Kai aihe kuitenkin oli Eu-vaalit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hanna on tarmokas huippuosaaja, joka olisi pätevä Suomen edustaja EU-parlamentissa.
Toivotaan, että Hanna tulee valituksi parlamenttiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut toimivat juuri noin,kuin mistä muita moittivat.
Osaatte varmaan sanoa pitäisikö meidän itkeä,tai nauraa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hanna on niin pieni tekijä 200:n joukossa, ettei haittaa. Eu:ssa Hanna on vielä vähäisempi eikä haittaa sielläkään ketään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Hanna ja Silvia jäävät molemmat paikasta kauas taakse. Silva putosi jo eduskunnasta ei sillä tuloksella mennä Brysseliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän suuren haloon jälkeen tuskin europarlamenttiin pääseekään, mutta toivottavasti auttaa toisen fiksun vasemmistonaisen pääsyä sinne. Nimittäin aina niin aktiivisen toimittaja Modingin, joka kovan helsinkiläisporukan taistossa jäi neljänneksi 5600 äänellä. Hänestä olen tykännyt reiluuden ja aidon maalaisjärjen käyttäjänä, vaikka kaupunkilainen on, mutta varmaan Silvia on imenyt reiluudestaan raksalla paljon työskentelyä harrastaneena leivän eteen, kuten myös taannoin hyvänä nuorisotoimittajana. Tuen siten Sarkkista äänestämällä ensisijaisesti toisen nuoren fiksun naisen, Silvia Modigin pääsyä europarlamenttiin Hannan jatkaessa hyvää työtä kotimaan tantereella, sillä hänellä on jo otetta siihen ja muualle vielä kerkeää myöhemminkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tule mitään vahinkoa ainakaan järjen juoksussa. Sen verran sakeaa settiä on Hannan aivopierut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta aloitus (trolli?) on meitä keski-ikäisiä miehiä loukkaava ja syrjivä. Keski-ikäisyys ja miessukupuoli eivät mitenkään kategorisesti tee päättäjästä huonompaa. Jos Hanna valitaan parlamenttiin ja tilalle tulee keski-ikäinen mies, se on ihan oikein ja opettavaista sellaisia äänestäjiä kohtaan, jotka äänestävät ikää ja sukupuolta, eivätkä ymmärrä samalla tekevänsä valintaa nimen takana olevan poliittisen ohjelman puolesta. Hanna on mielestäni varsin pätevä ja aivan riittävän kokenut valitsemaan aivan itse, mitä haluaa tehdä. Ja kyllä, vaikka onhan siellä ehdolla muitakin ehdokkaita (vinkki), Hanna voi mennä aivan hyvin läpi ja hoitaisi varmasti asiat puolueensa linjan mukaisesti myös Brysselissä. Vaaleihin on aikaa ja tällaisilla kohuilla on taipumusta unohtua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En sanonutkaan että miehet olisivat huonompia. Mutta jos haluan naisen eduskuntaan, ei mies edusta valintaani

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voinko perua antamani äänen koska tunnen tulleeni pahemman kerran huijatuksi. Haluaisin sittenkin äänestää jotain äärioikealta, en mitään porvareita siis vaan kunnon rajakkia..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naista olen minäkin aina äänestänyt, mutta nuoruus on sama kuin tietämättömyys tässä lajissa.
No demokratia ei pyöri toivomalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ei vasemmiston persujen ja krisujen ehdokaita voisi äänestää eduskuntavaaleista riippumatta EU-parlamenttiin.Ovat eurovaaleissa täysillä listoilla. Koska muutkin tekevät niin.
Vai tekevätkö?
SDP Kokoomus ja Keskusta eivät tee niin. Nuo vanhat puolueet,jotka ovat syyllisiä kaikkeen. Heillä ei ole ensimmäistäkään tuplaehdokasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi