Aloita uusi keskustelu

Gallupkysely varmaan tehty keskustan vahvoilla alueilla?

Aloittaja: alavilla mailla gallupvaara Politiikka 7.12.2018 10:25

Näin varmaan, sillä keskustapuolueella on hienoista nousua ja, kun muistaa kuinka juttutupalaiset ovat epäilleet laskevien galluplukujen johtuvan 'väärillä' paikkakunnilla tehdyistä vääriltä henkilöiltä tapahtuneista kyselyistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 59 viestiä

No, sehän on päivänselvä asia, kun askelmerkit on kohillaan, niin maaliin tullaan vaikka perä edellä, eikä silloin enää..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen poliittisesti reilusti vasemmalla ja ensi vaaleissa äänestän ehdottomasti sdp tä.
Hallitukseen en halua Kepua, vaan SDP,Vas,Vihr ja ehkä RKP.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanoa rehellisesti oma mielipiteesi siitä, että mikä on lopputulos seuraavasta koalitiosta: Antti Rinne pääministeri, Li Andersson valtiovarainministeri, no vihreistähän ei tiedetä, kuka nousee ulkoministeriksi, koska Haavisto on vain tynkäpuheenjohtaja. SDP:llä ei ole oikein ketään muuta, luoja suokoon, että Tytti Tuppurainen ei pääse ministeriksi. Kukaan ei varmaan halua työministeriksi, koska se on kyseisellä kokoonpanolla mission impossible. Työpaikat karkaa Suomesta. Ympäristöministeri ja liikenneministeri Emma Kari. RKP:lle kuntaministerin tai sisäministerin paikka, mutta kukas olikaan heidän nykyinen kykenevä puheenjohtajansa, ei voi tietää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerro miksi haluat sellaisia,jotka kerta toisensa jälkeen jättävät hallituksen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Luin Antin pakinan MTV:n sivuilta. Kukahan sen on hänelle kirjoittanut. Ei siinä ollut mitään uuttta, kehoittaa katsomaan tulevaisuuteen ja myös kehui hyviä suhteitaan sakilaisiin.
Ei varmaan muistanut mitä tämä hallitus on puhunut ylisukupolvisuudesta, joka jos joku on tulevaisuuteen katsomista. Antti taisi säikähtää galluptulosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle jysähti mieleeni, että Keskustan starat jättivät liikkeen ja miksi. Siksi, että talousreformi piti tehdä. Kokoomuksesta ei ollut siihen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YLE tettää koko eduskuntakauden aikana joka kuukausi jatkuvana tätä puoluekannatustutkimusta verovaroista. Tutkimusta tekevät jatkuvasti varmaan samat ihmiset. Kyllästyvät oletettavasti, joten tutkimus tehdään raitiovaunussa istuen Kallion ja keskustan välillä edestakas. Tai sitten tulokset nyvitään hatusta mutu-tuntumalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melekein naurattaa nuo gallupit. Virhemarginaali on +- 2 % -yksikköä ja silti niistä jahkataan tasaisin väliajoin onko kannatus nyt jotain + 0,2 vai - o,3 muuttunut edellisestä. tarpeetonta rahan menoa verorahoilla rahoitettuna. Yle saisi keskittyä olennaiseen ja tehdä muitakin juttuja kuin aina samasta näkökulmasta. Maksajana saa arvostella. Ulkomailtakin tulee juttua kuinka yleensä Israel pommitti palestiinalaisaluetta tms , melkein aina jää mainitsematta mistä johtuu alunperin kähinä sillä kertaa. En ole sen kummemmin kummankaan osapuolen kannalla mutta yksipuolinen uutisointi näkyy selvästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko maata koskeva "sataprosesti oikea gallup" toimeen pannaan 14.4.2019 ja tulos vahvistetaan: 17.4.2019, ellei kummempia satu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tuosta voisi yhtä "asiantuntevasti" päätellä, että gallup on tehty vihreiden puolueiden vahvoilla alueilla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännää kun juuri keskusta ja vihreät nostivat kannatustaan. Vihreäthän ovat samoilla alueilla kuin kokkareet ja demut, heille vain huomattavaa laskua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan. Vihreiden Haavisto-ilmiöhän oli tämän gallupin merkittävin muutos aikaisempaan. SDP, KOK ja Vas menettivät yhteensä saman suuruusluokkana mitä Vihreät kasvatti kannatustaan.

Mutta se näyttää jääneen aloittajalla huomiotta. Joillekin on tärkeintä selittää, ettei Keskustan kannatuksen pienehkökään nousu voi olla oikeasti totta. Ei edes gallupissa.

Täytyy mielenkiinnolla odotella, josko Haaviston suosion kasvu jatkuu ja alkaa uhata SDP:n ykköspaikkaa gallupeissa. Vaihtuukohan sitten piikittelyn kohde?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jääskeläisen jälkeen Yleen jäi vain keskustalaisia toimijoita. Tilaavat mieleisensä gallupin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maltetaampa ja ollaampa ölövinään. Kepu tekee kaikkensa uskottavuutensa osoittamiseksi. Sanonta "On pakko pierrä, kun henkeä ahdistaa." on saattanut hetkellisesti nostaa myös viisaria.Kepu näytti kyntensä ja aatteentomuutensa. Markkinamiehet ovat parhaillaan asemissaan.Vaalien lähestyessä kansan muisti sen kun vain paranee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti Rinnettää alkaa hirvittämään. toppuuttele jo liiasta tyytyväisyydestä ja kehoittaa varautumaan tulevaisuuteen, siis demareitten aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu maksajasta,tehdäänkö kysely Kauniaisissa,vai Nivalassa? Mutta 36%:in realikannatus ei vain nouse,ei sitten millään!
Silti Pokkana säädellään lakeja,jotka vuoden kuluttua tullaan muuttamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa ei tunneta sellaista kuin "reaalikannatus". Jos niin olisi ei mitään lakia saataisi koskaan säädettyä, koska hallitus ottaa aina kuokkaan enemmän tai vähemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka niitä muutta ja mihin suuntaan?
On olemassa vanha viisaus "hullukin saa olla mutta ei tyhmä" Sopii kuin nenä päähän viimeisen tilauksen kommenttiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Remonttiyrittäjät ja koko bisnesporukka yhdistyksellä ymmärtää ettei saatu maine ole sattumaa. Lue lisää...
Sori

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi